English Version
This Site Is Available In English

در زندگی خطوطی زیبا ترسیم کنیم

در زندگی خطوطی زیبا ترسیم کنیم

همسفر رعنا به همراه مسافر خود با بیش از ۲۰ سال تخریب انواع آنتی‌ایکس وارد کنگره شدند؛ مدت ۱۳ ماه به روش DST و داروی OT با راهنمایی همسفر محبوبه و مسافر مجید سفر کردند و اکنون ۱ سال و ۶ ماه است که آزاد و رها هستند. ایشان در رشته ورزشی شطرنج فعالیت دارند و رشته ورزشی مسافرشان والیبال است.

اینک در باب دستور جلسه «وادی سیزدهم و تأثیر آن روی من» با ایشان گفت‌وگویی ترتیب داده‌ایم؛ لطفاً با ما همراه باشید.

به نظر شما نقش اختیار همسفر در ترسیم خطوط زیبای زندگی مسافر چه تأثیری دارد؟

ما در هر جایگاهی که هستیم؛ خوب، بد، بالا، پایین، خوشبخت، بدبخت و غیره، مسبب و به وجود آورنده همه آن خود ما هستیم. همسفر در صورتی می‌تواند به مسافر خود در این سفر کمک کند که‌ از شرایط سفر آگاهی داشته باشد و بداند که‌ مسافر او در چه مسیری حرکت می‌کند و در چه وضعیتی قرار دارد. اگر همسفر آگاهی و شناخت نسبت به‌ صورت‌مسئله درمان اعتیاد و چگونگی درمان این بیماری نداشته باشد قطعاً همسفر خوبی برای مسافر خود نخواهد بود؛ در این حالت همسفر نه‌تنها به مسافر خود کمک نمی‌کند بلکه دائماً در مسیر او مانع ایجاد کرده و او را از رسیدن به درمان بازمی‌دارد.

آری، این یک واقعیت است که بعضی از خانواده‌ها ندانسته نه‌تنها کمک نمی‌کنند بلکه مانع جدی سر راه درمان مسافر خود هستند؛ البته یک مسافر خوب این توان را دارد که از این موانع عبور نماید. در کنگره ۶۰ گروه همسفران و خانواده‌ به همین منظور شکل گرفته است؛ برای این‌که همسفران آموزش ببینند و در ابتدا مانعی بر سر راه درمان مسافر خود نباشند و در ادامه به جایگاهی برسند که بتوانند به او کمک کنند. به‌قول‌ معروف که می‌گوید: اگر مرهم زخم من نیستی، حداقل روی آن نمک نپاش؛ همسفری که آموزش ندیده است، نه تنها مرهم نیست بلکه روی زخم مسافر نمک هم می‌پاشد. آموزش‌های کنگره ۶۰ به همسفران باعث می‌شود تا همسفر از نمک پاشیدن روی زخم دست بردارد و در ادامه یاد می‌گیرد که چگونه مرهم باشد.

با توجه به جمله «بیشتر رنج بشر در اثر دانش‌های کشف نشده می‌باشد» علم و دانش کشف‌شده در کنگره 60، چه میزان رنج بشر را کاهش می‌دهد؟

بسیاری از ما همسفران برای درمان اعتیاد مسافر خود، به پزشکان و مراکز ترک اعتیاد مراجعه کردیم و یا به‌ناچار به سمت داروهای شیمیایی رفتیم و سلامت و تعادل مسافران خود را بیشتر به خطر انداختیم و نتیجه‌ای‌ هم نگرفتیم؛ چون در جهان امروز باور بر این است که اعتیاد درمان ندارد. روزهایی را به خاطر می‌آورم که قطع کامل مواد یا همان سقوط آزاد چه بر سر مسافر من آورد. در متد DST سیستم ایکس یا سیستم تولیدکننده مخدرهای طبیعی ما در دستگاه عصبی و هورمونی به تدریج و در حداکثر ۱۱ ماه به عملکرد مطلوب خود رسیده و بازسازی می‌شود؛ در این روش مسافر دیگر نیازی به مصرف مواد مخدر ندارد حتی وسوسه نمی‌شود و این امر را مدیون کشف دانش درمان اعتیاد توسط جناب آقای مهندس حسین دژاکام هستیم.

چه عواملی باعث می‌شود خط خمر همسفر خوب کار نکند و نشانه آن چیست؟

یک همسفر به دلیل زندگی کردن در کنار یک مصرف‌کننده با حال نامتعادل، بدون این‌که خود بخواهد وارد دنیای تاریکی مسافر شده و گویی در این ظلمت سهیم است و از نظر فیزیولوژی و در صور پنهان دچار تخریب‌های زیادی شده است و این تخریب‌ها باعث عملکرد نامناسب خط خمر او شده که این اتفاق باعث بیماری‌های جسمی و روانی زیادی می‌شود که قاعدتاً تأثیر بسزایی در زندگی مشترک و همین‌طور روزمره او دارد؛ اما همراهی همسفر با مسافر در دریافت آموزش‌ها و بالا بردن دانش جهان‌بینی، باعث آرامش و درنتیجه به تعادل رسیدن خط خمر او می‌شود.

یک همسفر چگونه می‌تواند اعتدال را در زندگی خود برقرار کند تا همه چیز ساخته و آذین داده شود؟

همسفر، با دانش، آگاهی و آموزش‌هایی که در کنگره ۶۰ کسب می‌کند، می‌تواند بال‌هایی قوی برای بهتر پرواز کردن مسافر خود در این سفر و رهایی از بندهای اهریمنی اعتیاد باشد. ما در اینجا می‌آموزیم چگونه در کنار مسافر خود به تعادل و آرامش برسیم تا بتوانیم بهترین نتیجه را به مسافر و فرزندان خود منتقل کنیم و اگر همسفر با مسافرش همراه و همدل نباشد مسافر به درمان نخواهد رسید و درنتیجه در سفرش ناموفق خواهد بود.

مراحل تغییر، تبدیل و ترخیص در مسافر به‌خوبی قابل ‌مشاهده است؛ این مؤلفه‌ها چگونه می‌توانند برای همسفر قابل اجرا باشند؟

یک همسفر زمانی که می‌پذیرد بال پرواز مسافر شود و در لژیون حضور یابد؛ آرام‌آرام آموزش‌های ناب کنگره را دریافت می‌کند و تغییر در او آغاز می‌شود؛ بواسطه تغییرات در جهان‌بینی، تبدیل به همسفری قدرتمند و آگاه در کنار مسافر خود می‌شود و درنهایت با خصوصیات یک انسان خدمتگزار و عاشق ترخیص می‌شود که باز هم پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است.

همان‌طور که هر انسانی در زندگی یوم‌الفصل‎های متفاوتی دارد، چگونه می‌تواند از این مراحل سربلند بیرون بیاید؟

یوم‌الفصل لحظه جدا شدن از یک مرحله و ورود‌ به مرحله دیگری است. ما زمانی می‌توانیم سربلند بیرون بیاییم که با کمک سه نیروی عقل، عشق و ایمان قدم در راه مستقیم بگذاریم و خطوط زیبایی را در زندگی ترسیم کنیم.

کلام آخر...

از جناب آقای مهندس حسین دژاکام و خانواده محترم ایشان بسیار سپاسگزارم که چنین بستر پر باری را برای ما فراهم کردند تا به آرامش برسیم و همین‌طور از راهنمای خود بسیار تشکر می‌کنم که اجازه خدمت دادند.

از این‌که وقت خود را در اختیار ما قراردادید بسیار سپاسگزاریم.

انجام مصاحبه: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون هجدهم)
عکاس: همسفر ندا رهجوی راهنمای محترم زهرا (لژیون پنجم)
ویراستاری: همسفر راحیل رهجوی راهنمای محترم زهره (لژیون پانزدهم)
ارسال: همسفر پگاه خدمتگزار سایت
همسفران نمایندگی شیخ‌بهایی
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .