English Version
This Site Is Available In English

هیچ چیزی در زندگی تمام شدنی نیست

هیچ چیزی در زندگی تمام شدنی نیست

نهمین جلسه ازدورسوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰ویژمسافران نمایندگی ارگ کرمان با استادی: مسافرمسلم نگهبانی: مسافرحامد دبیری: مسافریاسر با دستورجلسه"وادی سیزدهم وتأثیرآن روی من"روزیکشنبه۲۱بهمن۱۴۰۳ساعت۱۷ آغازبکارکرد

 

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مسلم هستم یک مسافر، در ابتدا تشکر می‌کنم از جناب آقای مهندس و خانواده محترمشان، تشکر می‌کنم از آقا محسن ایجنت محترم و راهنمای بزرگوارم آقا رضا که به من اجازه خدمتگزاری را دادند و همینطور خوشحالم که در جمع شما دوستان قرار گرفتم و‌امیدوارم که یک جلسه خوب و خوشی و پرباری داشته باشیم.
دستور جلسه امروز وادی سیزدهم و تأثیر آن بر روی من است. سرفصل وادی سیزدهم پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگریست خب همانطور که همه ما مستحضرهستیم که ما بعد از طی کردن ۱۲تا وادی می‌رسیم به وادی سیزدهم این وادی به ما چی می‌خواد بگه؟ این وادی به من مسلم می‌خواد روش درست زندگی کردن و درست زیستن را یاد بدهد که چه جوری زندگی کنیم، در مسیر درست و صراط مستقیم باشیم وزندگی کردن را یاد بگیریم و به ما یاد می‌دهد که تصمیم گیرخوبی باشیم و برای زندگی خودمان تصمیم بگیریم و مسیر درست را انتخاب کنیم و حرکت کنیم وادی سیزدهم اول به من‌امیدواری می‌دهد و انگیزه من زمان مصرف کنندگی موادم هیچ‌امیدواری نداشتم و همیشه ازآینده ناامید بودم من زمانی که وارد کنگره شدم با یک ناامیدی و ترس و دلهره وارد کنگره شدم با خودم فکر می‌کردم می‌گفتم که آیا من درمان می‌شوم اینجا آیا نمی‌شوم؟
وادی سیزدهم اولین کاری که با من مسلم کرد ترس و ناامیدی را از من دورکرد ووقتی که ترس و ناامیدی را از من گرفت ومن توانستم که در صراط مستقیم قرار بگیرم و وارد یک مرحله جدیدی بشوم. وادی سیزدهم به من می‌گه: که هیچ چیزی در زندگی تمام شدنی نیست و اینجا متوجه می‌شویم که هر پایان یک شروع جدیدی دارد مثلاً وقتی که یک شب به پایان می‌رسد بعد از پایان شب یک روز جدیدی آغاز می‌شود یا همین الان ما در پایان سال ۴۰۳ هستیم و بعد از پایان سال ۱۴۰۳ سال ۱۴۰۴ برای ما آغاز می‌شود و رقم می‌خورد، یا افرادی شاید در بین ما وجود داشته باشند که به خاطر مصرف مواد زندگیشون به هم می‌خورد و همیشه به فکر این هستند که ما هیچ وقت دیگر خوشبخت نمی‌شویم وزندگی ما تمام شده است و نابود شده است، نه این گونه نیست زندگی همیشه جریان دارد و همیشه ادامه دارد و من خودم همیشه با خودم فکر می‌کردم که زمانی که من دیگه رفتم به دنیای دیگر وعمرم تمام شد همه چیز دیگه تمام میشه برای من، ولی نه دوباره یک آغاز دیگر در یک کالبد دیگر شروع می‌شود این‌ها همه را من داخل کنگره یاد گرفتم من قبل از کنگره اصلاً هیچ چیزی از این‌ها نمی‌دونستم و بلد نبودم و آغازی دوباره برای من شروع می‌شود این آغاز چه جوری شروع می‌شود؟ این بستگی به کارو کردار‌هایی دارد که من انجام می‌دهم بستگی به این دارد که من چه چیز‌هایی بکارم و اون موقع چه چیز‌هایی بتوانم برداشت کنم و اونجا دوباره یک آغاز دوباره برای من شروع می‌شود.
آقای مهندس در وادی سیزدهم صحبت می‌کردند و می‌گفتند که آیا کسانی که الکل و مواد مخدر مصرف می‌کنند و زمانی که عمرشان به پایان رسید آیا در دنیای بعدی با همین شیوه به همین کالبد زندگی می‌کنند یا خیر؟
گفتند: که بله آن پایانی که داریم دوباره آغاز می‌شود و همون کار‌هایی که ما انجام می‌دهیم در دنیای بعدی هم همراه ما هستند،
من زمانی که می‌خواستم اعتیادم را بزارم کنار همیشه در فکر این بودم که زندگی دیگه برایم سخت می‌شود و زندگی برایم معنایی ندارد و می‌گفتم اگر من موادم را درمان کنم دیگر تمام تفریحات ازمن گرفته می‌شود و اگر مسافرتی من بخواهم بروم برای من دیگر لذت بخش نیست و من زمان مصرف کنندگی همیشه با خودم فکر می‌کردم که اگر من مسافرت بخواهم بروم و موادم را درمان کنم اصلاً به من خوش نمی‌گذرد و من نمی‌توانم مسافرتی بروم در صورتی که نه اینجوری نیست، من بعد از درمان موادم یک مسافرتی رفتم با خانواده‌ام اینقدر به من خوش گذشت.
من همیشه در فکر این بودم که قطع مصرف مواد من، پایان خوشی‌ها و تفریحات من است ولی نه اینجوری نیست این یک آغاز دیگر برای یک زندگی دوباره است زندگی که تک تک ما که کنگره آمدیم و درمان شدیم بعد از درمان با بهترین لذت‌ها با بهترین زندگی می‌توانیم به حیات خود ادامه بدهیم، من بعد از درمان مواد یک زندگی با لذت و خوشی را در کنار خانواده‌ام آغاز کردم و لذتی که توی این زندگیم دارم می‌برم زمان مصرف اینجور لذتی اصلاً من نمی‌بردم،
من حدود ۱۰ سال اعتیاد داشتم و همیشه با خودم فکر می‌کردم که زندگی دیگر برای من تمام شده و هیچ معنا و مفهومی برای من ندارد شاید چند مرتبه قطع مصرف کردم و خیلی برایم سخت می‌گذشت شاید کسانی باشند که قطع مصرف کرده باشند به اصطلاح سقوط آزاد، می‌ دانند که من چی دارم می‌گم و با ورود من به کنگره و با درک کردن وادی سیزدهم من متوجه شدم آغاز دیگر وجود دارد و خدا را شکر می‌کنم که توی این سن توانستم درمان بشوم،
خدا رحمت کند آقا جواد مهدوی را باسن بالا داخل کنگره درمان شدند و من توی کنگره یاد گرفتم که سن مهم نیست انسان همیشه قابل تغییر است می‌تواند شرایط خود را تغییر بدهد، برداشت من از این وادی سیزدهم این است که هر نقطه‌ای که تمام می‌شود و یک جمله دیگر شروع می‌شود و همیشه زندگی در جریان است و هیچ انتهایی ندارد و همیشه زندگی برقرار است.
موضوع بعدی این است که هفته راهنما در پیش است و یک اشاره کوچکی می‌خواستم به این هفته راهنما داشته باشم هفته راهنما داخل کنگره یادگیری رشد فردی تمام سفراولی‌ها و سفردومی‌ها اشاره می‌کند. دراین هفته ما برای راهنما‌ها جشن می‌گیریم در کنگره ۶۰ حالا این راهنما‌ها چه کسانی هستند؟ کسانی هستند که روز اولی که وارد کنگره شدند مسیرشان را در صراط مستقیم ادامه دادند و تلاش کردند و به ر‌هایی و به نتیجه رسیدند و وارد یک دنیای تازه‌ای شدند و این یک آغاز دیگر بود برای راهنما شدن آن‌ها و این آغازی دیگرهمین وادی سیزدهم می‌باشد، که اون راهنمای من بعد از مدتی سفر کردن درمان شدند و به حال خوب رسیدند و آمدن یک آغاز دیگر را شروع کردند تاعلم و دانش و آگاهی و تجربیاتی که در کنگره ۶۰ به دست آورده‌اند به من مصرف‌کننده که وارد کنگره می‌شوم انتقال بدهند تا من هم به درمان برسم این مصداق وادی سیزدهم می‌باشد که پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری می‌باشد تک تک ما سفر اولی‌ها و سفر دومی‌ها موظف هستیم که در این هفته‌ای که در پیش رو داریم به نحو احسنت از راهنمای خودمان تشکر و قدردانی کنیم و اون هم با پاکت و دلنوشته که در شأن و شخصیت آن راهنما باشد و‌امیدوارم که همیشه در این مسیر موفق و ثابت قدم باشیم و از تمام شما دوستان عزیز سپاسگزارم که به صحبت‌های بنده گوش دادید متشکرم.


تایپ: مسافرامین لژیون چهارم
عکس: مسافرمعین لژیون دوم
ویرایش و ارسال مسافرامیرهادی لژیون دوم
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .