اعتیاد یکی از بزرگترین معضلات اجتماعی در جهان امروز است. این بیماری میلیونها نفر را در سراسر جهان درگیر کرده و زندگی بسیاری را نابود کرده است. کنگره۶۰ یک سازمان مردم نهاد است که مخفف آن در زبان فارسی(سمن) و در زبان انگلیسی ( اِن جی او) میباشد و یک روش درمانی برای درمان اعتیاد ارائه کرده است که به نام متد DST شناخته میشود و موفقیتهای زیادی در درمان اعتیاد داشته و افراد معتاد زیادی را به زندگی سالم و شاد باز گردانده است.
عنوان مقاله: وادی سیزدهم «پایان هر نقطه سر آغاز خط دیگری است» معمولا هر یک از وادیها و دستور جلسات سالیانه کنگره۶۰ به یکی از اضلاع مثلث درمان مربوط میشوند، این وادی ضلع جهانبینی را مطرح میکند. وادیها سرنخهایی برای باز کردن گرههای وجودی به ما میدهند تا با تغییر نگرش و جهانبینی، زیستن بهتر را برای خودمان رقم بزنیم. با کمک وادیها شناختی عمیق نسبت به خود و دنیای درون خود پیدا میکنیم تا بتوانیم به صلح و آرامش برسیم و افکار و خواستههای خود را شکل بدهیم.
وادی سیزدهم یک پیام بسیار مهم برای همه امورات زندگی ماست و از کلیترین تا جزئیترین مسائل زندگی را در بر میگیرد. پیام این است که: پایان سفر اول آغاز سفر دوم است، نه آخر راه و همچنین آغازهای بیشمار دیگر نقطه شروع و پایان یک دوره است و دارای مفهوم میباشد، زمان میگذرد تا ذرهذره به نقطهای دیگر برسیم؛ اما چیزی که مهم است چگونه زندگی کردن بین نقطه شروع و پایان است و این به خود ما بستگی دارد.
در کتاب ۶۰درجه زیر صفر استاد سیلور در این خصوص بیان میدارند که: برای انجام کارها شروع از یک نقطه شما را به نقطه دیگر هدایت میکند و در پایان خواهید دید که آنچه در تفکر نمیگنجد کامل شده است.
در این وادی از قلم نام برده شده که گامهای بلندش در سراسر گیتی روان میشود. اهمیت قلم که در کتاب آسمانی هم به آن قسم یاد شده در این است که هر چه را به نگارش در بیاوریم و مکتوب نماییم ماندگار میشود برای همین است که آثار بزرگان و خودشان جاودانه شدهاند چون قلم بسیار تاثیرگزار است.
در این وادی یاد میگیریم که اندیشهها را از تصور به تصویر در آوریم و این کار راهی است برای تکامل بشریت. تصور اشاره به حیطه ذهن انسان دارد که باید به تصویر تبدیل شود و این تصویر است که بنای حقیقت را میسازد و تنها چیزی که تغییر نمیکند حقیقت است.
در ایجاد تغییر باید آگاهی و دانش لازم را داشته باشیم تا بتوانیم مبدا، مقصد و مسیر حرکت را به درستی تعیین کنیم، راه خود را پیدا کرده و با استفاده از پارامتر زمان در جهت تبدیل شدن حرکت کنیم تا تغییری پایدار داشته باشیم.
استاد امین در جزوء جهانبینی به این نکته اشاره میکنند که؛ هر تغییری اگر توام با دانایی نباشد پایدار نیست. برای تغییرات و تبدیلات نیروهای القا (انتقال اطلاعات) و احیا (زنده کردن) و تحرک که همان اساس حرکت هستی است را نیاز داریم. این سه اصل در کنگره۶۰ به خوبی اجرا میشود. در سیدی مکملها هم بیان میشود که تمام هستی بر مبنای این سه پارامتر در جریان است. پس اگر تغییر ایجاد شود تبدیل صورت میگیرد و در آخر ترخیص انجام میشود که ترخیص همان یومالفصل است.
این وادی میگوید؛ تغییر نگرشها مبدا تحولات درونی ماست که با تغییر خود به خود تبدیل صورت میگیرد و ترخیص حاصل میشود. اگر در مسیر درست و با آگاهی تغییرات انجام شوند انسان تک بعدی میتواند به انسان دو بعدی و سه بعدی تبدیل شود؛ چون انسان این قابلیت را دارد که در چند بعد رشد کند، پس نباید فرصت یادگیری مطالب دیگر را از دست داد و شکار نیروهای منفی شد. برای تبدیل شدن انسان تک بعدی به دو بعدی باید از خط وارد سطح شد که برای سطح نیاز به سه خط عشق، عقل، ایمان و خط نامرئی خمر داریم. کارکرد درست خطوط عشق، عقل، ایمان رابطه قوی با خط خمر دارد.
نتیجه گیری: اگر وادی سیزدهم را درک کنیم در مییابیم که هیچ گاه نباید از آموزش گرفتن غافل شویم، این وادی به ما میآموزد باید همیشه در آماده باش کامل برای رویدادهای زندگی باشیم. باشد که پایانها و آغازهای دلچسب و شیرین داشته باشیم.
منابع:
۱- جزوء جهان بینی ۱و۲
۲- سی دی مکمل ها
۳- کتاب ۶۰ درجه زیر صفر
۴- سی دی های وادی سیزدهم
نویسنده و رابط خبری: همسفر میترا رهجو راهنما همسفر مهری(لژیون هفتم)
ویراستاری و ارسال: همسفر سارا رهجو راهنما همسفر سمیه(لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی باغستان کرج
- تعداد بازدید از این مطلب :
196