English Version
This Site Is Available In English

شکست‌ها مانند اضداد لازمه زندگی ما هستند

شکست‌ها مانند اضداد لازمه زندگی ما هستند

همسفر مریم (راهنمای لژیون اول):
پایان هر نقطه، سرآغاز خط دیگری است. این وادی می‌خواهد به من یاد بدهد که هر مرحله از زندگی انسان که تمام می‌شود، مرحله دیگری شروع می‌شود. این‌گونه نیست که زندگی با مرگ تمام شود یا با یک شکست در کاری ناامید شویم و دست از تلاش برداریم؛ بلکه شکست‌ها باعث می‌شوند ما قوی‌تر ساخته شویم. ما با نیروی بیشتری به کار خودمان ادامه می‌دهیم؛ شکست‌ها مانند اضداد لازمه زندگی ما هستند. این در صورتی است که یاد بگیریم چگونه از خطوط عقلی خود بهره بگیریم و کارهایمان را درست و از روی عقل سلیم انجام دهیم.
زمانی قادر هستیم از فرمان عقل پیروی کنیم و کمک بگیریم که معرفت، عمل سالم و عدالت را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم. باید حرکت‌هایمان در زندگی همانند آب، زلال و شفاف باشد و از آلودگی‌ها به دور باشیم. اگر در مسیر زندگی ایمان داشته باشیم، قدرت مطلق همیشه ما را یاری می‌کند. امیدوارم همه ما خصوصاً خود من بتوانم یک زندگی خوب که مدنظر قدرت مطلق و خودم هست داشته باشم تا به آرامش برسم.

همسفر لیلا:
وادی سیزدهم به من می‌‌گوید که پایان هر نقطه، سرآغاز خط دیگری است؛ یعنی با مرگ نیز آغازی دیگر خواهیم داشت. این موضوع ترس و ناامیدی ناشی از مرگ که یکی از بزرگ‌ترین ترس‌‌های انسان است را از بین می‌برد. این وادی به من گوشزد می‌‌کند که با از بین رفتن زمین نیز زندگی ادامه دارد. باید دانست که اعتیاد با مرگ از بین نمی‌‌رود.
کل هستی در حال تغییر است. برای خروج از یک دوره سه عامل تغییر، تبدیل و ترخیص موردنیاز هستند. این تغییرات وابسته به خود ماست که در پایان هر خط، نقطه را کجا بگذاریم؛ زیرا نقطه، شروع و پایان یک دوره است و نشانه دارد. این نشانه می‌‌تواند زشت یا زیبا باشد و مسیر زندگی را به ما نشان می‌‌دهد. برای تبدیل خطوط زشت به زیبا باید از تفکر و اندیشه استفاده کرد. مشکلات همیشه به شکل‌های مختلف وجود دارند؛ اما انتخاب راه و اقدام به‌موقع، مسئله اصلی در حل مشکل است.

همسفر سهیلا:
وادی سیزدهم به من می‌گويد که عدم و نیستی معنایی ندارند؛ زیرا هر پایانی مقدمه شروع دیگری است، حال چه در این جهان و چه در جهان‌های دیگر. من به دنیا آمده‌ام و پس از مرگ نیز در دنیای ديگری شروع به زندگی خواهم کرد. وادی سیزدهم به مثلث زیبای عقل، عشق و ایمان اشاره دارد. اگر من در موازات این خطوط حرکت کنم، از فرمان عقل پیروی کرده و عشق در من هویدا می‌شود. ایمان تجلی نور خداست؛ آنگاه من عاشق کل نظام هستی و موجودات هستی می‌شوم و می‌توانم انسانی سه‌بعدی شوم که همیشه در صلح و آرامش است، چهره‌اش آرام است و دوست دارد به همه محبت کند و عشق بورزد.
لازمه این مراحل به کار افتادن خط خمر است؛ درون من نهرهایی مانند اندورفین، انکفالین، سروتونین و آدرنالین جریان دارند که باعث می‌شوند من نسبت به اطرافیان خود بی‌تفاوت نباشم. اگر کسانی که در رنج و سختی به سر می‌برند یکی از این نهرهایشان دچار مشکل شود، جسم و روانشان دچار مشکل می‌شود. من خدا را شاکرم که در طول حضورم در کنگره به این مطالب آگاهی پیدا کردم.

همسفر معصومه:
تیتر این وادی می‌گوید که پایان هر نقطه، سرآغاز خط دیگری است. منظور از نقطه‌ای که در وادی سیزدهم به آن اشاره‌شده نقطه پایان نیست؛ بلکه یک آغاز برای رسیدن انسان از تاریکی و جهل به روشنایی و دانایی است. برای رسیدن به نتیجه دلخواه باید تغییرات آرام‌آرام صورت گیرند. در پایان هر مرحله، مرحله دیگری آغاز می‌شود؛ بنابراین نباید از هیچ پایانی ناامید و غمگین باشیم. پس از غروب خورشید، طلوعی زیبا و پس از هر شب تاریکی، روزی روشن است.
در این وادی اشاره به سه خط اصلی عقل، عشق و ایمان شده است. اگر هر یک از این خطوط به‌درستی کار نکنند، انسان به صلح و آرامش نمی‌رسد. انسان در طول زندگی مراحلی ازجمله کودکی، جوانی، کهن‌سالی و مرگ را پشت سر می‌گذارید. هنگامی‌که به دوره‌های زندگی خود نگاه می‌کنم، متوجه می‌شوم این وادی در تک‌تک آن‌ها صادق بوده است.
با ورود مسئله اعتیاد به زندگی‌ام و ورودم به کنگره‌۶۰ متوجه شدم که یک وادی تحت عنوان «عنوان پایان هر نقطه، سرآغاز خط دیگری است» وجود دارد. این وادی برایم بسیار زیبا جلوه می‌کرد. در این وادی آموختم که مادیات، ملاک برتری انسان‌ها نسبت به یکدیگر نیست؛ بلکه میزان دانایی، علم، آگاهی و معرفت ملاک برتری انسان‌ها نسبت به یکدیگر است.
باید طوری زندگی کنیم که همیشه در صراط مستقیم باشیم. راه مستقیم تشکیل‌شده از قدم‌هایی است که باید با دانش و فرمان عقل برداریم تا خط را کج نکرده و به حرکت ادامه دهیم. وادی سیزدهم می‌گوید که هیچ‌چیز در حال سکون نیست و همه‌چیز همیشه درحرکت یا چرخش است. تنها چیزی که هرگز تغییر نمی‌کند، حقیقت است. تمام وادی‌های کنگره امیدی در دل خود دارند. وادی سیزدهم می‌گوید: «پایان هر نقطه، سرآغاز خط دیگری است»، یعنی با مرگ هم آغاز دیگری خواهیم داشت.

همسفر فاطمه:
من از وادی سیزدهم دریافتم که انسان‌ها برای تغییر احتیاج به زمان دارند. برای تغییرات در آگاهی و دانش لازم است تا به مرحله تبدیل برسیم. اگر تغییر در مسیر مناسب و با توجه به مبدأ و مقصد باشد به ترخیص منتهی می‌شود. اگر اعتیاد درمان نشود پس از مرگ نیز با انسان همراه خواهد بود؛ زیرا اعتیاد بیماری روح و روان نیز هست. این بیماری یک کار ضد ارزشی است که باعث شادی شیطان می‌شود.
هرگز نباید از رحمت خداوند ناامید شویم؛ زیرا از اعماق تاریکی‌ها، روشنایی‌ها ظهور می‌کنند. هر مشکل و اتفاقی در زندگی ما انسان‌ها بر اساس حکمت خداوند است. عدالت خداوند همیشه پابرجا است؛ بنابراین با اعتیاد فرزند خویش راحت‌تر کنار می‌آیم. می‌دانم که هیچ بیماری بی‌دلیل پیش نمی‌آید. فرزندم با پشت سر گذاشتن این مرحله سخت زندگی، راه را بهتر پیدا می‌کند و فرمان خداوند را بهتر به اجرا درمی‌آورد. اعتیاد فرزندم و ورود من به کنگره نیز درس و فرصت مناسبی برای ارتقا روح و سلامت روان من بود؛ زیرا جهان‌بینی این مجموعه درمانی، علمی و آموزشی دیدگاه من را نسبت به حقیقت و زندگی تغییر داد، باعث شد به آگاهی در جهان‌بینی برسم و بدانم که پایان هر نقطه در زندگی سرآغاز خط دیگری است.

مشارکت گروهی لژیون اول
تهیه، تنظیم و ویراستاری: همسفر خدیجه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون اول)
ارسال: همسفر مطهره رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پنجم)
همسفران نمایندگی دهخدا قزوین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .