وادی سیزدهم میگوید: پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است. انسان در هر کجا که قرار دارد، اختیار کامل به او داده شده و یا اختیار دارد که در هر لحظه خط و یا مسیر زندگی خود را که بر وقف مراد نیست، تغییر دهد و خط جدیدی را ترسیم کند.
در صور پنهان انسان عشق، عقل و ایمان نه تنها مخالف یکدیگر نیستند، بلکه مکمل یکدیگرند. همانطور که در صور آشکار انسان قلب، مغز، ریه و مثانه ... هر کدام به جای خود برای انسان لازم و ضروری است. گاهی ممکن است مثانه از قلب و مغز هم مهمتر باشد. این اجزا نیز نه تنها مخالف یکدیگر نیستند بلکه مکمل یکدیگرند.
انسان هرچه عاقلتر باشد عاشقتر است. رسول خدا که دارای خلق عظیم بود هر سه گزینه عقل، عشق و ایمان را در وجود خودش داشت. مهمتر از همه اینکه به همه موجودات عشق میورزید.
موضوع دیگر که خیلی هم مهم و ضروری است خمر است. خمر برای انسانها بسیار ارزشمند است و تعیین کننده خیلی چیزها است. از جمله خواب، خلق و خو، رفتار، کردار، سرد مزاجی، گرم مزاجی و انواع بیماریها و همه مربوط به سیستم خمر است. کسانی که مواد مخدر مصرف میکنند به دلیل این است که چشمههای خمرشان مشکل دارد، حتی کسانی که دارو مصرف میکنند نیز به دلیل این است که در سیستم خمرشان تعادل به وجود بیاورند و مشکل را حل کنند.
چشمههای خمر از سرنوشت سازترین مسائل است و همه هستی بر مبنای عدالت با کنترل خمر توسط ژنتیک تعیین میکند، که هر موجود کجا و چگونه به وجود میآید. در حیوانات هم چشمههای خمر خیلی مهم است به طوری که اگر به هم بریزد ممکن است باعث مرگ حیوان شود.
حس، حس اولین نیرویی است که قوه عقل را به کار میاندازد. حس مانند نام کتاب است و عقل مانند متن کتاب است. انسان به طور کلی دارای پنج حس بیرونی یا ظاهری یا حیوانی که مربوط به صور آشکار است و پنج حس درونی یا پنهانی که مربوط به صور پنهان میباشد و این اصطلاح درونی و بیرونی فرقی نمیکند. انسان دارای هفت پیکر میباشد. انسان وقتی جسم خود را از دست میدهد، باز است مثل وقتی که در خواب است. وقتی گفته میشود ده این همان معناست و سبع سماوات همان هفت پیکر است که علما گاهی به آن کالبد برزخی میگویند.
وادی سیزدهم نکته بسیار مهمی را مطرح میکند و به ما میآموزد که پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است. اگر دورهای تمام میشود دوره دیگری آغاز میشود، اگر روزی به پایان میرسد، روز دیگری آغاز میشود. هر پایانی به منزلهی آغاز دیگری است و اگر پایانی در کار نباشد آغازی نیز نخواهد بود، بنابراین از پایان نباید دلتنگ و یا ناامید باشیم، بلکه بایستی آماده آغاز دیگری باشیم.
نویسنده: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر نازنین (لژیون دوم ) و لژیون سردار
ویرایش: رابط خبری همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون اول ) و سردار
ویراستاری و ارسال: همسفر زینب نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شوشتر
- تعداد بازدید از این مطلب :
80