English Version
This Site Is Available In English

مسیر زندگی مانند نقطه‌های پشت سرهم است

مسیر زندگی مانند نقطه‌های پشت سرهم است

وادی‌ سیزدهم می‌گوید: «پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است». در تفکرات و دیدگاه‌های ما ممکن است این‌گونه جا افتاده باشد که بسیاری از مسائل زندگی ما موضوعات و اهدافی که برای رسیدن به آن‌ها تلاش می‌کنیم روزی به پایان خواهد رسید که هیچ تصویری از وقایع بعد از این پایان نداریم؛ بنابراین چنین برداشتی در حس و تفکر ما باعث ناامیدی و یأس می‌شود. زمانی ‌که بخواهیم تغییر کنیم و وارد مرحله تبدیل و ترخیص شویم بدون دانش یا تجربه امکان‌پذیر نیست؛ برای رسیدن باید یوم‌الفصل ما اتفاق بیفتد؛ یوم‌الفصل ذره‌ذره است یا در یک مقطع انجام می‌گیرد؛ مانند لحظه‌ای که وارد مرحله دیگری می‌شویم که پایان نقطه سرآغاز خط دیگری است. هر زمان به پایان یک نقطه می‌رسیم لحظه‌ای به ‌نام یوم‌الفصل وجود دارد که سرآغاز خط دیگری است.

ما نمی‌توانیم صوت و نور را بشکنیم، هستی را از بین ببریم و در جهان دیگر نیز این‌چنین هستیم؛ مانند شخصی که معتاد یا الکلی است و در جهان دیگر هم الکلی و معتاد خواهد بود؛ زیرا اعتیاد بیماری روح و روان است. اگر فرمان‌های الهی اجرا نشود مشکل ایجاد می‌شود و نظم در بی‌نظمی فرو می‌رود که این بر مبنای عدم ‌آگاهی است؛ درد بشر از دانایان نادان است. در وادی‌ سیزدهم ما خود را می‌شناسیم و یاد می‌گیریم که نقطه پایان و آغاز است. ما با نقطه‌های پشت سرهم یا اتصال دو نقطه فاصله‌دار به خط می‌رسیم و حرکت‌های ما در هر لحظه نقطه‌ای را خلق می‌کند که قطعاً سرآغاز خط دیگر است. 

انسان اختیار دارد که هر لحظه مسیر زندگی خود را تغییر دهد و خط جدیدی را ترسیم کند که برای خطوط باید فکر و اندیشه نماید. شخصی‌ که در خطوط زندگی پیشرفت داشته باشد و به سایر خطوط زندگی توجه نداشته باشد یک انسان یک بعدی است؛ بنابراین از سکون بیرون می‌آید و حرکت را آغاز می‌کند و سکون باید از بین برود. باد و نسیم ملایم تفریط و طوفان هم افراط است؛ باید متعادل باشد. اگر بخواهیم یک انسان دو بعدی باشیم حداقل به سه خط نیازمند هستیم و این مثلث شامل سه خط اصلی عقل، عشق و ایمان است؛ زیرا انسان دو بُعدی در صلح و آرامش زندگی می‌کند.

مسیر زندگی مانند نقطه‌های پشت سرهم است؛ هر کجا برنامه‌ها و اندیشه‌ها تمام شد می‌توانیم دوباره شروع کنیم و هر لحظه می‌توانیم مسیر را عوض کنیم. اگر مسیر ضد ارزش، فسق و فجور بود ‌می‌توانیم وارد ارزش‌ها شویم. برای تبدیل خطوط زشت به خطوط زیبا بایستی تفکر و اندیشه نماییم و از تلاش، کوشش و سختی‌ها پروایی نداشته باشیم. مسئله‌ای که وجود دارد حل مشکلات است که ما چگونه و از چه راهی اقدام به حل مشکل کنیم؟ پیدا کردن راه‌حل، مهم‌تر از خود مشکل است؛ مسلماً هر فردی که دچار اضافه وزن می‌گردد به‌دنبال آن گرفتار مشکلات و بیماری‌های متعددی می‌شود و تا زمانی‌که بیماری‌ها به سراغ او نیاید برای خود فکری نمی‌کند؛ بنابراین شرط لازم این است که شخص در ابتدا بداند و بفهمد که چاقی و اضافه وزن خط درستی نیست و ادامه آن باعث دور شدن از سلامتی خواهد شد.

برای این‌‌که خطی در زندگی شروع و ترسیم شود مستلزم این است که خط قبلی به پایان رسیده باشد و عدم توجه به این موضوع انسان را از سیر تکاملی‌ خود باز می‌دارد. انسان باید بفهمد و درک کند که نمی‌تواند از راه غلط به کاهش وزن برسد ممکن است در کوتاه مدت به وزن مطلوب برسد؛ اما هرگز به سلامتی نخواهد رسید. خطوط عقل، معرفت، عدالت و عمل‌ سالم است. اگر من این‌ موارد را آموزش گرفته باشم آن‌موقع می‌توانم از فرمان عقل پیروی کنم. ایمان تجلی نور خدا در انسان است و انسان با ایمان تمام صفات خداوند را دارد و آن را در سیما، قلب و وجود خود احساس می‌کند. ایمان به معنی باور داشتن به هستی است و همه‌چیز در حال چرخش است تنها چیزی که تغییر نمی‌کند حقیقت است. 

قوانین و فرمان‌های الهی نیز مانند قوانین ریاضی و فیزیک ثابت هستند. انسان برای تغییرات نیازمند نیروهای القاء، احیاء و تحرک است که اصل سوم تحرک به خوبی در کنگره اجرا می‌شود؛ برای اصلاح و تغییر مسیر نیاز است که از این سه مرحله بگذریم و تبدیل به فرد صالح و سالم شویم که از کردار ما نقطه‌ای شکل گیرد که سرآغاز حرکت بعدی باشد. آغاز حیات ساختن است تا ساختن ادامه دارد حیات هم ادامه خواهد داشت؛ زیرا پایانی نیست و اگر به ایستگاه دیر برسید اتوبوس را نخواهید دید. در سی‌دی آغاز و پایان مثلث تولد را داریم که یک ضلع آن آغاز، ضلع دیگر پایان و قاعده آن نتیجه است؛ بین آغاز و پایان باید نتیجه‌ای مثبت یا منفی داشته باشیم و شخصی که اعتیاد دارد این ویژگی را با خود در جهان دیگر می‌برد؛ بنابراین ما در زمان حال زندگی می‌کنیم و برای زندگی آینده ساخته می‌شویم. تمام مراحل مسیری است برای رسیدن تک‌تک انسان‌ها به تعادل، تبدیل شدن به انسان‌های سه بعدی، مرحله‌ای که تمام هستی را بدون هیچ قید و شرطی دوست داشته باشیم و تنها به دنبال مادیات نباشیم و آرامش را سرلوحه زندگی قرار دهیم.

منابع: وادی سیزدهم، سی‌دی آغاز و پایان
نویسنده: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر هاجر (لژیون سوم)
ویراستار: همسفر آزاده رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون اول) دبیر سایت
عکاس: همسفر فروغ رهجوی راهنما همسفر محدثه (لژیون پنجم)
ارسال: همسفر زهرا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی چرمهین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .