English Version
This Site Is Available In English

اهمیت قدردانی و سپاسگزاری

اهمیت قدردانی و سپاسگزاری

در ابتدا خداوند بزرگ را به خاطر حضورم در کنگره شاکر هستم و از آقای مهندس و خانواده محترم‌شان بسیار سپاسگزارم برای اینکه این بستر را فراهم کردند تا انسانه‌های دردمند مانند من آموزش بگیریم.

قدردانی کردن یعنی سپاسگزاری، یعنی تشکر از نعمت یا کاری که کسی برای من انجام داده است. یعنی دیدن؛ دیدن خوبی‌های دیگران و به آن‌ها اهمیت دادن. قدردانی کردن باعث می‌شود محبت دیگران در یاد من بماند و به خوبی به محبت آنها پاسخ دهم و فراموش نکنم که در چه مشکلاتی بودم و من را از آن نجات دادند. کنگره جایی بود که زندگی را دوباره به من بخشید، شب‌هایی بود که در ناامیدی تمام آرزو می‌کردم که دیگر فردا را نبینم و در تاریکی به سر می‌بردم. روزهایی بود که از زندگی لذت نمی‌بردم و قدر داشتن حیات و داشتن دو فرزند سالم را نداشتم و دچار کفران بودم،کفرانِ نعمت‌هایی که شاید برای خیلی‌ها آرزو بود. در آن روزهای سیاه و تاریک تنها نور سوی امید من کنگره بود.

تنها جایی که مرا درک می‌کرد و به سمت روشنایی‌ها هدایت می‌کرد. کنگره به من زندگی کردن، قدردان بودن، قدردان نعمت‌هایی که دارم را آموخت. قدردان خودم و اینکه خودم را دوست داشته باشم تا بتوانم دیگران را دوست داشته باشم. برای شکرگزار بودن و قدردان بودن نیازی نیست زندگی ایده آل داشته باشیم؛ بلکه کافیست جور دیگری ببینیم. قدردانی و تشکر در سه مرحله انجام می‌شود هم قلبی هم زبانی و هم در عمل؛ما باید در قلب خود قدردان و سپاسگزار باشیم؛ زیرا چیزی که از دل برآید بر دل می‌نشیند، وقتی این قدردانی زیباتر می‌شود که با زبان نیز انتقال پیدا کند؛ اما در عمل ما باید قدردانی کنیم به دو صورت هم مالی و هم معنوی؛در قدردانی معنوی ما با خدمت کردن احترام گذاشتن با فرمانبرداری می‌توانیم قدردان لطف و آموزش و محبت دیگران باشیم و از لحاظ مالی اینکه بتوانیم از مقداری مال خود به دیگران هدیه بدهیم و ببخشیم حتی اگر کم باشد.

ما نیز در کنگره باید برای گسترش آن قدم برداریم و از مال خود بگذریم تا راه را برای کسانی که بیرون از کنگره هستند باز کنیم و این خود نوعی اهمیت دادن و قدردانی کردن از کنگره است. ما نیز در کنگره در مراسمات و جشن‌ها با دادن پاکت از همدیگر قدردانی و تشکر می‌کنیم؛ البته به همراه یک دل نوشته، که این رسم بسیار زیبا و پسندیده است. و این کار در وهله اول حال خودمان را خوب می‌کند و در وهله دوم حال دیگران را؛ زیرا توانایی ادامه دادن به کارهایش از هر چیز به انگیزه نیاز دارد قدردانی انگیزه را در فرد تقویت می‌کند و به رفتارهای او جهت می‌دهد. در پایان کلام خود را با حدیث زیبایی از پیامبر مهربانی‌ها به اتمام می‌رسانم که می‌فرمایند: سپاسگزارترین مردم کسی است که نسبت به مردم سپاسگزارترین فرد باشد.

نویسنده و رابط خبری: همسفر فرح رهجوی راهنما همسفر هانیه (لژیون سوم)
ویراستاری و ارسال: راهنمای تازه واردین همسفر مونا (دبیر سایت)
همسفران نمایندگی یوسُف تهران

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .