جلسه ششم از دوره هشتم کارگاههای آموزش مجازی همسفران کنگره60 نمایندگی ملایر با استادی مرزبان همسفر رعنا با دستور جلسه «وادی سیزدهم (پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است) و تاثیر آن روی من» روز شنبه ۲۰ بهمنماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
سخنان استاد:
دستور جلسه امروز وادی سیزدهم و تأثیر آن روی من است. پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است. در این وادی یاد گرفتیم که هر حرکت ما نقطهای را خلق میکند که سرآغاز نقطه بعدی است که حرکتهای بعدی ما را بهوجود میآورد؛ این موضوع همیشه تداوم دارد و سکون بر هیچ موجودی جایز نیست. اگر شروع و پایان هر نقطه از زندگی را خوب بنویسیم سرآغاز خط بعدی هم خوب میشود؛ ولی اگر خط به خط زندگی را بد بنویسیم مسلماً روی سرآغازهای بعدی هم میتواند تأثیر بگذارد.
ولی این وادی هم مثل سایر وادیها به انسان امید میدهد که اگر در مرحلهای از زندگی شکست خوردیم این پایان راه نیست و ما باید این مراحل را بگذرانیم؛ چون لازمه تکامل ما هستند و برای کسب تجربه و دانش و یافتن راه ما میتوانیم با همت، تلاش و تفکر سرآغاز خط بعدی را خوب آغاز کنیم. قبل از اینکه وارد کنگره شوم فکر میکردم که با مرگ زندگی تمام میشود و زمانی که در کنگره آموزش گرفتم، متوجه شدم که بعد از مرگ زندگی جدیدی آغاز میشود.
آقای مهندس دژاکام میفرمایند: «هر چه انسان آموزش بگیرد و داناتر شود به خداوند نزدیکتر میشود». قبل از ورودم به کنگره همیشه بهدنبال حال خوش بودم؛ ولی هیچوقت به آنچیزی که در ذهن داشتم دست پیدا نمیکردم؛ همهچیز همیشه تکراری و خسته کننده بود و فکر میکردم که من فقط به این دنیا برای تحمل یکسری رنجها پا گذاشتهام؛ ولی در کنگره با آموزشها متوجه شدم که حال خوب فقط با خدمت کردن، شرکت در لژیون سردار و رسیدن به جایگاه راهنمایی است. من همسفر تا زمانی که وارد سفر دوم نشدم هیچوقت حال خوبی که سفر دومیها داشتند را درک نمیکردم و زمانی که وارد سفر دوم شدم خط دیگری آغاز شد .
وادی سیزدهم که در ابتدای آن پیام بسیار زیبایی وجود دارد که اساس حرکت کنگره را از نفر اولی که حرکتش را آغاز کرد تا آینده که خدا میداند چه خواهد شد را کاملاً توضیح میدهد. وقتی این پیام را میخوانیم کاملاً روشن است که مانند یک قانون در هستی هست. هر نقطهای پایانی دارد و بعد از آن خط دیگری آغاز میگردد. از قلم است که گامهایش در سراسر گیتی روان و جاری میشود؛ یعنی یک فردی چیزی را مینویسد و آن مطلب در سراسر گیتی انتشار پیدا میکند و دیگر انسانها از آن بهرهمند میشوند. گویی جویهایی به هم میپیوندند.
وقتیکه در طبیعت هم نگاه میکنیم آب در جویها روان میشوند؛ یعنی کار انتقال آب را جویها انجام میدهند و هر چهقدر جویهای بیشتری بههم پیوندند سرعت انتقال آب بیشتر میشود که تمثیلی از کنگره است؛ مانند ساختاری که شکل میگیرد و شعاع اضافه میکند. یک فردی از شهری به شهر دیگر میرود، درمان میشود و میآید در شهر خودش ساختاری را ایجاد میکند و دوباره در کنار آن ساختار، ساختار دیگری شکل میگیرد. گویی جویها به هم میپیوندند تا رودی خروشان را تشکیل دهند و آن محتوا را به همه انسانها برسانند. امیدوارم توانسته باشم از این وادی توشهای برداشته برای رسیدن به وادی بعدی، که پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگریست.
نویسنده: مرزبان همسفر رعنا
رابطخبری: راهنمای تازه واردین همسفر بهاره
ویراستاری و ارسال: راهنمای تازهواردین همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی ملایر
- تعداد بازدید از این مطلب :
377