English Version
This Site Is Available In English

از سه طریق علمی، مادی و معنوی می‌توان از کنگره 60 قدردانی کرد

از سه طریق علمی، مادی و معنوی می‌توان از کنگره 60 قدردانی کرد

نهمین جلسه از دوره چهاردهم کارگاه‌های آموزش خصوصی همسفران آقا، نمایندگی شادآباد؛ به استادی راهنمای محترم همسفر وحید، نگهبانی همسفر مهدی و دبیری همسفر علی؛ با دستور جلسه "در کنگره 60 چگونه قدردانی می‌کنیم؟" پنجشنبه 18 بهمن‌ماه ۱۴۰3، ساعت 15:00 آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان وحید هستم یک همسفر. خیلی خوشحال هستم که امروز در این جایگاه قرارگرفته‌ام تا خدمت کنم. در کنگره چگونه قدردانی می‌کنیم؟ به عقیده من از سه طریق علمی، مادی و معنوی می‌توان از کنگره 60 قدردانی کرد. مسیر علمی را آقای مهندس تعیین کرده‌اند و همه اعضا را تشویق به تحصیل در مقاطع دانشگاهی می‌کنند؛ برای اینکه کنگره به این افراد برای رسیدن به اهداف مربوط به دانشگاه نیاز دارد.
لژیون سردار برای قدردانی از جنبه مادی بسیار راهگشا است. قدردانی مالی، کمک کردن به کنگره نیست و درواقع بازپرداخت بدهی است. من برای خودم و برای باز شدن گره‌های وجودی خودم به کنگره می‌آیم و تمرین می‌کنم که ذره‌ذره مبلغ واریزی به سبد قانون یازده را افزایش دهم تا بتوانم قدردانی خودم را از کنگره به‌جا بیاورم و این می‌تواند روشی باشد برای افرادی که عضو لژیون سردار نیستند.
جنبه بعدی قدردانی، معنوی است. به عقیده من اگر در کنگره به قوانین احترام بگذارم، نوعی تشکر است. من باید به‌عنوان یک همسفر برای خدمت کردن در کنگره تلاش کنم و همه اعضا بدون هیچ عذر و بهانه‌ای باید برای راهنما شدن تلاش کنند، حتی اگر قبول نشوند نوعی قدردانی به‌جا آورده‌اند زیرا در مسیر کنگره تلاش کرده‌اند. کسی که می‌تواند خدمت کند و قدردان باشد، به انسانیت نزدیک می‌شود. اگر من وارد کنگره شده‌ام و می‌خواهم در مسیر باشم، باید خدمت کنم و باید در مسیر اهداف کنگره تلاش کنم. تشکر می‌کنم که به صحبت‌های من توجه کردید.

کسب مقام دوم توسط همسفر خسرو در سومین آزمون داخلی شعب کنگره 60 همسفران آقا و اهدا جایزه به وی:

سایت همسفران آقا شادآباد

تایپ و ویراستاری: همسفر مهرداد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .