مشارکت مکتوب در مورد دستور جلسه «در کنگره60 چگونه قدردانی میکنیم؟»
کلمه قدردانی در زبان فارسی به معنای ابراز تشکر و قدردانی از کار یا محبت دیگران است.تشکر کردن نشانه ای بر با شخصیت بودن انسان نیست،بلکه یک وظیفه است در مقابل خدمات و نعمات ارائه شده به انسان. تشکر کردن تنها مختص خداوند نیست، وظیفه ای است در مقابل کلیه افرادی که به نوعی خدماتی را به ما ارائه می دهند و تشکر کردن از مخلوق عینا تشکر کردن از خالق است و تشکر کردن و شکر گذار بودن نسبت به پدر و مادر و سایر نفرات تاثیر گذار در زندگی ما جز وظایفی است که بر گردن ماست. اگر بخواهیم موضوع شکر گزار بودن و تشکر کردن را در کنگره و طبق آموزش های آقای مهندس دژاکام را بررسی کنیم ،در خواهیم یافت که تشکر کردن و شکر گزار بودن از بنیان کنگره،راهنما،ایجنت،مرزبان و بطور کلی،همه خدمتگزاران در کنگره از وظایف هر مسافر و همسفر است.این نفرات را هم می توان به نوعی یک خالق دانست که در تلاش هستند،انسان جدیدی از یک مسافر یا همسفر خلق کنند،از انسان هایی گرفتار در تاریکی های صور ظاهر و پنهان ،انسانی سرشار از روشنایی و امید را خلق کنند.
سه مورد مهم که اکثر انسان ها نسبت به آنها بی توجه هستند و تاثیر بسیار زیادی بر روابط انسانی دارند، عبارتند از: اول گفتن لطفا بعد از ابراز درخواست ها، دوم معذرت خواهی کردن در قبال اشتباهات و سوم تشکر کردن ،که تشکر کردن و شکر گذار بودن هم خودش سه مرحله دارد: اول شکر گزاری در پندار، ذهن، اندیشه و باور داشتن به لزوم تشکر کردن در قبال خدمات و نعمات دریافت شده، تشکر کردن بابت یک لیوان آب که به ما می دهند یا انجام کار های منزل توسط خانم خانه و انجام خرید منزل توسط پدر خانواده. دوم در گفتار و سوم در کردار. بطور کلی تشکر کردن و شکر گزاری باید در پندار، گفتار و کردار نشان داده شود تا حق مطلب به خوبی بیان شود و هر کدام از این سه گزینه حذف شود از میزان تاثیر گذار بودن تشکر کردن یا شاکر بودن ما خواهد کاست. به عنوان مثال در رابطه با تشکر کردن از راهنمایی که از وقت و زندگی خود برای یک مصرف کننده مواد مخدر خرج می کند تا مصرف کننده ای که سرشار از تاریکی هست را به حال خوبی برساند که نمونه های بسیاری از این مورد را مسلما هر کدام از اعضای کنگره ۶۰ ،مشاهده کرده و یا حتی شاید خودشان و شخصا تجربه کرده باشند. حال هر کدام از مسافران و همسفران در قبال کنگره ای که بهترین شرایط را برای بهبود مسافر فراهم نموده است چه کرده اند و چه وظیفه ای دارند؟و آیا قدر واقعی این زحمات و خدمات را می دانند؟ شاعر میگوید: شکر نعمت،نعمتت افزون کند. کفر، نعمت از کفت بیرون کند.
در قبال نعمات و خدماتی که به ما ارائه می شود، اگر شکر گزار باشیم این نعمات بیشتر می شود و اگر شکر گزار نباشیم این نعمات از انسان گرفته می شود و همین تشکر کردن باعث بهبود روابط بین انسان ها میشود. در کنگره این شکر گزاری به خوبی انجام می شود و دلیل بی نیازی اقتصادی کنگره در شرایطی که سایر گروه ها دچار مشکلات اقتصادی هستند ،کنگره ۶۰ فارق از هر گونه مشکل اقتصادی به فعالیت خود ادامه می دهد ،کلیه خرید های کنگره بصورت نقدی و یا چک روز می باشند و کلیه نمایندگی ها خودشان برای انجام امور مربوط به نمایندگی اندوخته مالی دارند و بی نیاز از سایر نمایندگی ها به فعالیت خود ادامه می دهند و این شکر گزار بودن اعضا به خوبی در گلریزان های سالیانه کنگره ۶۰ مشاهده می شود.
در پایان می توان این نتیجه گیری را داشت که شاکر بودن جز وظایف هر انسانی در قبال خدمات و نعماتی است که به او ارائه میشود و این قدردان بودن باعث ایجاد روابط بهتر بین انسان ها میشود و بطور کلی همیشه بابت نعماتی که از سوی خداوند به ما می رسد و همچنین کلیه انسان هایی که به نوعی ،خدمتی را به ما ارائه می دهند، تشکر کنیم.
نویسنده: مسافر مهدی لژیون 5
ویراستاری و ارسال: مسافر محمد خدمتگزار سایت
- تعداد بازدید از این مطلب :
47