English Version
This Site Is Available In English

تشکر و قدردانی یک قانون است

تشکر و قدردانی یک قانون است

جلسه چهاردهم از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران نمایندگی خیام نیشابور به استادی راهنما همسفر فاطمه با دستور جلسه «درکنگره ۶۰ چگونه قدردانی می‌کنیم؟» روز شنبه ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۳ آغاز به کارکرد.

سخنان استاد:

درکنگره ما چند نوع قدردانی داریم. اول باید بدانیم برای چه چیزی باید قدردانی کنیم و دلیل قدردانی ما چیست؟ ازآنجایی‌که انسان با اختیار آفریده‌شده و اشرف مخلوقات نامیده می‌شود؛ باید در مقابل نعمت‌های بی‌شماری که خداوند به او داده است تشکر و قدردانی کند و بداند که در تک‌تک نعمت‌هایی که خداوند به ما داده است تفکر و اندیشه‌ای نهفته است و اگر این اندیشه و تفکر نبود؛ قطعاً انسان هم تکامل نداشت وزندگی برایش سخت می‌گذشت پس باید بابت تمام نعمت‌های خداوند شکر بجا بیاوریم. اما درکنگره چرا قدردانی می‌کنیم؟ همان‌طور که می‌دانیم ما خانواده مصرف‌کنندگانی بودیم که راه را اشتباهی رفته بودند و در درمان اعتیادشان به بن‌بست رسیده بودند؛ اما با خلق روش درمانی DST توسط آقای مهندس به درمان رسیدند و بدون دردسر طعم رهایی را چشیدند و این کار توسط افرادی خدمتگزار درکنگره به افراد خواهان رهایی انتقال داده شد و باعث شادی، رهایی و سلامتی خانواده‌ها شده است.

پس من همسفر که این‌ها را به‌وضوح درکنگره مشاهده می‌کنم چطور ممکن است قدردان و شاکر آقای مهندس و خدمتگزاران کنگره نباشم؟ با خدمت‌ کردن درکنگره، حمایت سبد، شرکت در لژیون سردار، گلریزان و حتی خرید سی‌دی‌ها و گوش دادن به سخنان آقای مهندس و عملی کردن آموزش‌ها از ایشان قدردانی می‌کنیم و درکنگره ۶۰ ما از کسانی که بی‌منت و خالصانه خدمت می‌کنند تشکر و قدردانی می‌کنیم و قدردانی ماهم به‌صورت زبانی همدلی هم به‌صورت پاکت در مناسبت‌های مشخص‌شده است. می‌دانیم کسانی بودند که با خدمت‌های خالصانه و بی‌منتشان ما را به این حال خوش رساندند و ما را از بند اعتیاد و افکار منفی نجات دادند و ما باید این کار را حتی در زندگی‌مان هم انجام دهیم؛ یعنی از اعضا خانواده، دوستان و خویشاوندانمان که برای ما کاری می‌کنند تشکر و قدردانی کنیم و ناسپاس نباشیم تا آن‌ها هم قدردانی را یاد بگیرند و در کنار هم زندگی آرامی داشته باشیم. این دستور جلسه قطعاً از اهمیت بالایی برخوردار است که آقای مهندس در بین دستور جلسات سالانه قرار داده‌اند.

به نظر من ما زندگی و آرامش خودمان را از کنگره و آموزش‌های کنگره می‌گیریم؛ پس در مقابل این نعمت‌ها و آموزش و خدمت‌های بلاعوض که کنگره ۶۰ به ما عطا کرده ما موظف هستیم از آن قدردانی کنیم و برای کسانی همانند ما که از تاریکی و ظلمت رهاشده‌ایم و اکنون با آموزش‌های کنگره به آرامش و آسایش رسیده‌ایم این قدردانی بسیار خوشایند است؛ چون در حال حاضر می‌دانیم که چه مکانی و چه کسی ما را به این نعمت گران‌بها رسانده است. پس سعی می‌کنیم همیشه با گرفتن خدمت و حمایت از لژیون سردار و محبت به همنوعان خود از کنگره ۶۰ قدردانی می‌کنیم و سعی می‌کنیم در زندگی خودمان از ضد ارزش‌ها دوری‌کنیم و به‌عنوان یک عضو کوچکی از کنگره ۶۰ به همنوعان خود کمک کنیم و آن‌ها را از بند اعتیاد رها کنیم و بتوانیم این‌گونه هم به کنگره ۶۰ خدمت کنیم و قدردانی کنیم.

نویسنده: راهنمای لژیون سوم همسفر فاطمه
ویراستاری و ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی خیام نیشابور

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .