جلسه چهاردهم از دوره دوم کارگاههای آموزشی مجازی همسفران نمایندگی محمدیپور به استادی راهنما همسفر عطیه با دستور جلسه «چگونه در کنگره ۶۰ قدردانی کنیم» روز شنبه ۱۳بهمنماه۱۴۰۳ آغاز به کار کرد.
سخنان استاد:
خداوند را شاکرم که امروز توفیق خدمت در سایت به من واگذار شد تا آموزش بگیرم و خدمت کنم. از خدمتگزاران سایت شعبه محمدیپور که این فرصت را در اختیار من قرار دادند تشکر میکنم، خداوند را هزاران بار شکر میکنم که کنگره ۶۰ را در مسیر زندگی من قرار داد تا بتوانم از آموزشهای ناب کنگره ۶۰ استفاده کنم تا بهترین تصمیمگیری را در زندگیم داشته باشم.
همچنین از آقای مهندس و خانواده محترم ایشان کمال تشکر و قدردانی را دارم که در تاریکیهای مسیر زندگیمان، نور و روشنایی، صلح و آرامش، عشق و محبت، گذشت و بخشش و در نهایت صبر و استقامت را به ما یاد دادند.
دستور جلسه امروز با عنوان در کنگره ۶۰ چگونه قدردانی کنیم؟ قدر به معنای اندازه، جایگاه و میزان است. کلمه قدردانی به معنی دانستن اندازه و مقدار هر چیزی که در کائنات و هستی وجود دارد. یعنی قدر، اندازه و خوبی و لطف دیگران را نسبت به خودمان فراموش نکنیم و همیشه سپاسگزار باشیم. در وادی چهاردهم یاد گرفتیم که تشکر کردن از مخلوقات خداوند، یعنی سپاسگزار بودن از خالق خود و همچنین سپاسگزار بودن از داشتهها و نعمتهایی که خداوند در اختیارمان قرار داده است.
شکر نعمت، نعمتت افزون کند و کفر نعمت از کفت بیرون کند. شکرگزاری باعث برکت و افزایش نعمت میباشد. روش درست استفاده کردن از نعمتهای خداوند، مانند طبیعت، جنگل و دریا نیز نوعی قدردانی است. شکرگزاری از نعمتهایی که خداوند در اختیارمان قرار داده است، مانند سلامتی و آرامش، نوعی قدرشناسی به شمار میآید.
ما در کنگره ۶۰ معنی واقعی قدردانی را یاد گرفتیم و آموختیم که محبت دیگران را به بهترین شکل پاسخ دهیم. هرچه انسان داناتر باشد، بیشتر قدردان و سپاسگزار است.
قدردانی در کنگره ۶۰ به سه صورت است: قلبی، ذهنی و عملی و زبانی. اگر من قلبی و ذهنی از کسی سپاسگزار باشم، آن را به صورت کلامی هم بیان میکنم و بعد در عمل و رفتارم نشان خواهم داد. این موضوع به پندار نیک، گفتار نیک و کردار نیک مربوط میشود.
در کلام الله مجید آمده است که انسان موجودی است ناسپاس. ما در کنگره ۶۰، موضوع شکرگزاری را بسیار ارج مینهیم و برای آن احترام قائل هستیم؛ زیرا زمانی که قدرشناس باشیم، انرژی طرف مقابل به خود ما باز میگردد. حس نابی که ما در کنگره ۶۰ تجربه میکنیم، در هیچ کجای دنیا و در هیچ آموزشگاهی نمیتوانیم دریافت کنیم. پس اگر بابت این حس زیبا سپاسگزار نباشیم، انسانی بسیار ناسپاس خواهیم بود.
کسی که در کنگره ۶۰ موضوع مهم شکرگزاری را به خوبی فرا نگیرد و به آن عمل نکند، بدون اینکه خودش متوجه شود، ذرهذره از این سیستم خارج شده و از این نعمت بزرگ و آموزشهای بسیار مفید آن محروم خواهد شد.
ما از آقای مهندس دژاکام آموختهایم که یک انسان زمانی میتواند شکر خالق را به جای آورد که در ابتدا از مخلوق خداوند و یا مربی خود تشکر کرده باشد و شکر مخلوق را به جای آورده باشد.
قدردانی میتواند به صورت مادی و معنوی باشد. معنوی این است که بتوانیم به دیگران خدمت کنیم، گوش به فرمان باشیم، قوانین را اجرا کنیم، نظم داشته باشیم و به جایگاهها و پیشکسوتان احترام بگذاریم. مادی یعنی اجرای قانون یازدهم و عضو لژیون سردار شدن، که تمام اینها حال مرا خوب میکند.
تشکر و قدردانی میکنم از راهنمای سفر اولم خانم آرزو و راهنمای سفر دوم خانم مرضیه عزیز که در این مسیر سبز مرا یاری رساندند. برایشان آرزوی سلامتی و آرامش دارم.
نویسنده: راهنما همسفر عطیه(لژیوناول)
رابط خبری: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر عطیه(لژیوناول)
ویرایش: همسفرالین رهجوی راهنما همسفر عطیه(لژیوناول)
ارسال: همسفر لیلا دبیر سایت
همسفران نمایندگی محمدیپور قم
- تعداد بازدید از این مطلب :
105