English Version
This Site Is Available In English

ازدواج و فرایند آن شباهت به سفر ما در کنگره دارد

ازدواج و فرایند آن شباهت به سفر ما در کنگره دارد

 نهمین جلسه از دوره پنجم سری کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره۶۰ نمایندگی رضوی ویژه مسافران و همسفران با استادی راهنما مسافر مجید و نگهبانی مسافر حسن و دبیری مسافر حمید با دستور جلسه «ازدواج» پنج‌شنبه 11 بهمن‌ 1403 ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به‌کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مجید هستم یک مسافر
خوشحالم که بار دیگر فرصت حضور در جمع شما عزیزان را خداوند به من داد، لازم است که از ایجنت و گروه مرزبانی نیز تشکر کنم.
همه آموزش‌های کنگره، دستور جلسات و سی‌دی‌های آموزشی برای این است که به من مسافر کمک کند تا به صلح و آرامش نزدیک شوم، بحث درمان، ورزش، خدمت و یا هر اتفاقی که در کنگره صورت می‌گیرد برای نزدیک‌شدن و رسیدن به صلح و آرامش است که بخشی از این صلح و آرامش درونی و بخش دیگری از آن بیرونی است.

مقوله ازدواج مبحثی است که هم از لحاظ شرعی و عرفی بسیار به آن پرداخته شده و ما قرار نیست مطلب جدیدی به آن اضافه کنیم، اما باید بدانیم که اگر بنا بر صلح و آرامش باشد مبحث ازدواج یکی از عوامل مؤثر به حساب می‌آید، این اتفاق زمانی می‌افتد که آموزش و یادگیری به‌صورت خط‌به‌خط و جزبه‌جز باشد، یک مزیت آموزش‌های کنگره ۶۰ کاربردی‌بودن و مهم‌تر از آن پرداختن به جزئیات است. اگر به چرخهٔ وادی دهم دقت کنیم، متوجه می‌شویم که با تفکر سالم شروع و در ادامه ایمان، عمل سالم، حس سالم، عقل سالم و در نهایت به عشق سالم می‌رسد، در این هستی با عشق و محبت می‌توان به هر خواسته‌ای دست‌یافت. اگر در فرایند ازدواج، محیط خانه و خانواده صلح و آرامش کم‌رنگ شده باشد، بایستی با عشق و محبت آن صلح و آرامش را بازگردانیم، اما رسیدن به این امر آسان نیست و باید مراحل فوق را طی کنیم.

به نظر من ازدواج و فرایند آن شباهت به سفر ما در کنگره دارد که این سفر از یک مبدأ شروع شده، مسیری را سپری کرده و در نهایت به مقصد می‌رسد و یک همسفر در کنار ما حضور دارد که بایستی مسیر این سفر را برای خود لذت‌بخش کنیم که بسیار مهم و ارزشمند است.
این کار بدون صلح و آرامش امکان‌پذیر نیست، اگر بخواهیم ازدواج را یک مثلث در نظر بگیریم قطعاً دو ضلع آن مرد و زن هستند و استحکام این مثلث قطعاً نقاط مشترک و تفاهم زوجین می‌باشد. معمولاً در زندگی نقاطی به چشم می‌آید که در آن تفاهم نداریم و این باعث دور شدن از یکدیگر می‌شود.
کانون خانواده مانند یک مهد است که در آن فضا فرزندان پرورش پیدا کرده و بسیار مهم است که والدین، این مهد را طوری مدیریت کنند که ثمره زندگی آنها بهترین آموزش‌ها را بگیرد. ما به‌راحتی می‌توانیم تمام این مطالب را در آموزش‌های کنگره به دست بیاوریم.

در خارج از کنگره آموزش‌ها و مشاوره‌هایی وجود دارد که پس از پرداخت هزینه‌های گزاف که تأثیر چندانی در زندگی فرد نمی‌گذارد و به جزئیات توجهی نمی‌کنند که این مطالب قابل نفی نیستند.
وقتی یک مسافر وارد کنگره می‌شود با تمام گرفتاری، تاریکی، تخریب و بار سنگینی که اعتیاد بر دوش او و خانواده‌اش گذاشته هم‌زمان با درمان جسم شاهد گرم‌شدن تدریجی کانون خانواده خواهیم بود، نقاط ضعف و اختلاف به نقاط قوت و تفاهم تبدیل می‌شود که ما باید قدر این آموزش‌ها را بیشتر بدانیم.
قوانین و حرمت‌های کنگره باعث هم سو شدن می‌شود که این یکی از شروط اصلی آموزش گرفتن است، همه با یک‌سری افکار افیونی وارد کنگره می‌شویم که برای آموزش‌پذیر شدن باید افکار را کنار گذاشته و در یک جهت قرار بگیریم، اگر ما همسفری در این راه داریم این همسو شدن باعث تفاهم و خوشبختی در زندگی می‌شود.

از این‌که به صحبت‌های من گوش کردید بسیار سپاس‌گزارم.

در ادامه جلسه بازدید دیده‌بان محترم مسافر بابک از نمایندگی رضوی

 

تصویربردار: مسافر حسن لژیون دوازدهم
تایپ و ارسال خبر: مسافر ایمان لژیون پانزدهم
ویرایش: مسافر محمد لژیون دوم
مرزبان خبری: مسافر رضا
نمایندگی رضوی مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .