English Version
This Site Is Available In English

مسئله ازدواج یک مسیر بخشندگی است

مسئله ازدواج یک مسیر بخشندگی است

جلسه ششم از دوره چهل و سوم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگرۀ ۶۰ نمایندگی ارتش، با استادی مرزبان محترم مسافر محسن، نگهبانی مسافر فرید و دبیری مسافر مجتبی، با دستور جلسه «ازدواج» در روز دوشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان محسن هستم یک مسافر. از نگهبان و دبیر ارجمند تشکر می‌کنم که اجازۀ خدمت در این جایگاه را به من دادند. همان‌طور که می‌دانید دستور جلسه این هفته ازدواج است. اینکه کنگره این موضوع را در دستور جلسات خود جای داده است، حتماً دلایلی داشته است. کسانی که مثل من درگیر مواد مخدر می‌شوند، یکی از آسیب‌های خیلی بزرگی را که وارد می‌کنند، آسیبی است که به خود و خانواده خودشان وارد می‌کنند.
همان‌طور که جناب مهندس در کتاب ۶۰ درجه عنوان می‌کنند، از ازدواج انسان با مواد مخدر، اعتیاد زاییده می‌شود. وضعیت کسی که مواد مخدر مصرف می‌کند درست مانند یک انجماد است و بیرون آمدن از این انجماد زمانی اتفاق می‌افتد که شخص به درمان برسد. زمانی که ما در کنگره سفر خودمان را شروع می‌کنیم، تازه و آرام‌آرام سیستم شبه افیونی ما شروع به کار می‌کند و تازه در یک موقعیت قرار می‌گیریم که این امکان برای ما به وجود می‌آید که درست تصمیم بگیریم.
همیشه این موضوع مطرح است که در زندگی انسان یکی سری موضوعات نقش کلیدی دارند؛ زمانی که به دنیا می‌آیند، محیطی که در آن زندگی می‌کنند، مرگ یا پایان زندگی و ازدواج نیز یکی از مسائل خیلی مهم است که مطرح می‌شود؛ اما انسانی که مصرف‌کننده است و در حالت انجماد قرار دارد، چگونه با این قضیه به این مهمی کنار بیاید؟
مسئله ازدواج یک مسیر بخشندگی است. اینکه یک انسان تصمیم بگیرد علایق و تصمیم‌گیری‌های خودش را با انسان دیگری تقسیم کند، یک از خودگذشتگی می‌خواهد. یک انسان خودخواه یا منجمد با خودش می‌گوید که چرا باید این کار را بکنم و صرفاً دنبال لذت آنی است، درست مثل زمانی که می‌خواهد فقط مصرف کند.
کنگره به من یاد داد لذت می‌تواند خیلی ادامه‌دار باشد. زمانی که من وارد کنگره شدم خیلی برای من سخت بود که ساعت‌ها روی این صندلی‌ها بنشینم؛ ولی زمانی که جلوتر آمدم ذره‌ذره بهتر شدم و این سعادت نصیب من شد که شال پهلوانی را دریافت کنم و همین‌طور مرزبان شوم. فهمیدم که باید زمان بیشتری برای این موضوع در نظر بگیرم مانند راهنمایان و دیده‌بانان که وقت بیشتری می‌گذارند و در واقع از وقت خودشان می‌بخشند. دلیل این کار چه می‌تواند باشد به غیر از این که حال خوبی به آنها می‌بخشد و این حال خوب ادامه‌دار است.
جناب مهندس کتابی به اسم حال خوش دارند و در آنجا اشاره می‌کنند که دلیل اصلی حال خوب، بخشندگی و دوری از ضد ارزش‌ها و پیوستن و حرکت در مسیر ارزش‌ها است. در زمانه و دوره‌ای که ما زندگی می‌کنیم، به ازدواج به‌عنوان یک از خودگذشتگی نگاه می‌کنند و این مسئله قبل‌تر اصلاً به این شکل نبود.
امروزه کسی که سراغ ازدواج می‌رود، دنبال یک معنی بالاتر است. در این شرایط که ما در آن قرار داریم، کنگره این امکان را به ما داده تا با خدمت‌کردن و با بخشیدن، بتوانیم احساس خوبی را در کنار عزیزان خودمان داشته باشیم.
خیلی ممنون که به صحبت‌های من گوش دادید.

تایپ: مسافر بیت‌الله
ویرایش و ارسال: مسافر محمدرضا
نمایندگی ارتش

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .