English Version
This Site Is Available In English

باید قوانین ازدواج را فرا بگیریم

باید قوانین ازدواج را فرا بگیریم

جلسه سیزدهم از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران کنگره۶٠ نمایندگی کیش به استادی راهنما همسفر ساناز، با دستور جلسه «ازدواج» روز شنبه ۶ بهمن‌ماه ۱۴٠۳ برگزار شد.

 

سخنان استاد:
خدارا شکر می‌کنم که می‌توانم باز هم جایگاه استادی را تجربه کنم، انشالله که بتوانم اموزش‌های نابی را که از کنگره ۶٠دریافت کرده‌ام در اختیار شما قرار بدهم. دستور جلسه در مورد ازدواج می‌باشد. ازدواج وتشکیل خانواده امر بسیار مهمی است که برای رسیدن به تکامل و بقا به انسان کمک می‌کند. اما متاسفانه به دلایل مسائل و مشکلاتی و فرهنگ‌های مختلف و جور واجوری که به فرهنگ ما اضافه شده‌است؛ جوانان این امر مهم را به عقب می اندازند وسن ازدواج بسیار بالا رفته‌است وخیلی از دختران و پسران جوان تمایلی به تشکیل خانواده و پذیرش مسئولیت‌های بعد از ازدواج ندارند و ترسی ناشناخته از ازدواج دارند.
در ابتدای جزوه جهان بینی یک استاد امین از قوانین بازی با ما صحبت می‌کنند. که می‌توانیم به خیلی از مسائل خود ان را ربط بدهیم. قبل از اینکه وارد هر بازی وهر رابطه‌ای بشویم بهتر است که با ان بازی و قوانین ان اشنا شویم تا بعدا دچار مشکل نشویم. زیرا اگر قوانین را فرا نگیریم نقش خودمان را به درستی نمی‌توانیم انجام بدهیم وخوب بازی نمی‌کنیم ودیگران هم از بازی کردن درکنار ما لذت نمی‌برند. ازدواج هم مانند یک بازی است که قبل از ان دختر و پسری که می‌خواهند با هم ازدواج کنند باید هر کدام به شناخت درستی از این موضوع دست پیدا کنند. .
اگر ازدواج از روی اگاهی و دانایی وعشق و محبت صورت بگیرد؛ مسلما ازدواجی اگاهانه است و زن ومرد خیلی می‌توانند به همدیگر کمک کنند ودر مسیر تکاملی که هر کدام طی می‌کنند در کنار هم قرار بگیرند و باعث رشد همدیگر شوند. روی نقاط مثبت و قوت یکدیگر کار می‌کنند. تا بتوانند خانواده قوی داشته‌باشند. وبه دلیل این که پایه‌های قوی از عشق ومحبت واگاهی برای خانواده خود ساخته اند به راحتی با هر بادی و طوفانی فرو نمی ریزد ومشکلات چنین خانواده هایی را قوی تر ومستحکم تر می‌کند.
اما در مقابل ازدواج هایی هم داریم که از روی شور وشوق جوانی وبرای بدست اوردن منافع مالی و نااگاهی صورت می‌گیرد. مطمئنا این ازدواج دوام چندانی ندارد وزن و شوهر مانند دو هم خانه‌ای هستند؛ که در کنار همدیگر زندگی می‌کنند و از در کنار هم بودن لذت نمی‌برند و یا گاها محیط خانواده مانند میدان جنگ است که زن وشوهر دائما در حال ضربه زدن به همدیگه هستند ونقاط ضعف همدیگر را مورد هدف قرار می‌دهند و احترام و حرمت یکدیگر را رعایت نمی‌کنند و اسیب و تخریب‌های زیادی را به بنیان خانواده و فرزندان می‌زنند، که قابل جبران نیست.
در ازدواج هر دو طرف باید به یکدیگر احترام بگذارند وبا عشق ومحبت با هم صحبت کنند. مسئولیت‌های زندگی را به درستی بین خود تقسیم کنند؛ در کامل تر کردن هم بکوشند. همه ما پر از ارزش وضد ارزش هستیم، نخواهیم که طرف مقابل را شبیه خود کنیم و روی نقاط مثبت و توانایی هایی همدیگر کار کنیم تا باعث رشد و اگاهی هم شویم.
اقای مهندس دژاکام علاوه بر درمان اعتیاد، بسیاری از خانواده‌ها را هم از متلاشی شدن نجات دادند؛ که کار بسیار بزرگی است. من همسفر درکنار یک مصرف کننده سال‌ها زندگی کردم و دچار تخریب‌ها و اسیب‌های بسیاری شدم. دائما در حال تلاش این بودم که ثابت کنم مسافرم مواد مخدر مصرف می‌کند وکاملا نقش خودم را به عنوان همسفر و مادر فراموش کرده‌بودم. کنگره واموزش‌های خوب اش دیدگاه وجهان بینی من را خیلی درست کرد. یاد گرفتم در همه حال باید اموزش بگیرم، تجربه کنم واز تجربیات دیگران استفاده کنم، زود تصمیم نگیرم ومحیط خانواده بسیار ارزشمند است وباید همیشه پر از ارامش نگه اش دارم وبرای رسیدن به حال خوب تلاش کنم؛ چون زمانی من می‌توانم به دیگر اعضای خانواده عشق ومحبت بدهم که در وجودم باشد.

 

نویسنده: راهنما همسفر ساناز، لژیون اول
ویراستاری و ارسال: راهنما همسفر ساناز، نگهبان سایت
همسفران نمایندگی کیش

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .