English Version
This Site Is Available In English

وادی‌ها همان قوانین الهی هستند

وادی‌ها همان قوانین الهی هستند

جلسه یازدهم از دور یازدهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی نمایندگی ایران با دستور جلسه"وادی دوازدهم و تأثیر آن بر روی من" با استادی راهنمای تازه واردین مسافر علی‌اکبر، نگهبانی مسافر حیدر و دبیری مسافر محمد روز سه‌شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ رأس ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد


سخنان استاد:
سلام دوستان، علی‌اکبر هستم، مسافر.

ابتدا خدا را شکر می‌کنم و سپاسگزارم که توفیق حاصل شد تا این جایگاه را تجربه کنم و در خدمت شما عزیزان باشم. امیدوارم در کنار یکدیگر جلسه‌ای پربار داشته باشیم و از یکدیگر یاد بگیریم و آموزش ببینیم. همچنین از نگهبان جلسه و دبیر محترم تشکر می‌کنم و از راهنمای عزیزم، آقا جواد، که اولین مشارکت را به من دادند، قدردانی می‌کنم.

در مورد دستور جلسه، امروز که به کنگره می‌آمدم، به این فکر می‌کردم که چه چیزی باید در مورد این دستور جلسه بگویم. تمامی وادی‌هایی که در کنگره کار می‌کنیم، همان‌طور که می‌دانید، قوانین کنگره ۶۰ هستند و به‌نوعی فرامین الهی به‌حساب می‌آیند. دراین‌باره به آقای مهندس فکر می‌کردم و می‌پرسیدم که چقدر باید آگاهی و دانایی داشته باشند تا این قوانین را برای ما بیان کنند و ما در اینجا بیاموزیم و در دنیای بیرون به کار ببندیم.

اگر بخواهیم حقیقت را درک کنیم، باید بپذیریم که این انسان باارزش، آقای مهندس، به‌عنوان یک محقق و دانشمند توانسته‌اند این قوانین و حقیقت‌های زندگی را برای ما روشن کنند. اگر حتی یکی از وادی‌ها یا قوانینی که در کنگره مطرح می‌شود، به‌اشتباه بیان شود، معنای واقعی خود را از دست خواهد داد و نمی‌تواند به‌درستی به ما منتقل شود.

درواقع، باید بگویم که آقای مهندس خود حقیقت هستند، او خود نور است. اگر بخواهم دنبال حقیقتی دیگر بگردم، در اشتباهم. این وادی‌ها و قوانین، کاملاً از فرامین الهی هستند و رد آن‌ها را در کلام‌الله می‌توان یافت. ما باید این قوانین را درک کنیم و نه‌تنها در کنگره، بلکه در دنیای بیرون نیز آن‌ها را به کار ببریم تا به فهم و درک عمیقی دست‌یابیم.

به این نتیجه رسیدم که تمام اتفاقات در زندگی آقای مهندس، ازجمله مصرف مواد، بهانه‌ای از طرف خداوند بوده است تا ایشان در مسیر تحقیق و پژوهش قرار بگیرند. این تلاش‌ها و دوازده سال تحقیق باعث شد تا روش‌های درمان اعتیاد مشخص شوند. تا پیش از آن، درمان اعتیاد در کنگره و سایر مکان‌ها به‌درستی شناخته‌نشده بود.

آقای مهندس به‌عنوان یک مصرف‌کننده، در دامی افتاده بودند که از طرف خداوند برای خدمت به بشریت و یاری‌رساندن به دیگران ایجادشده بود. همین داستان به من یادآوری کرد که گاهی اتفاقات زندگی به‌ظاهر منفی، می‌توانند درواقع مسیرهای جدیدی را برای رشد و خدمت به دیگران فراهم کنند.

در مورد وادی دوازدهم، که در این دستور جلسه مطرح‌شده است، باید بگویم که تأثیر آن در عمل، در اولین مرحله، زمانی آشکار می‌شود که ما زمان را در نظر بگیریم. هر خواسته‌ای که داشته باشیم، چه درزمینهٔ درمان اعتیاد، تحصیل، شغل یا هر چیز دیگری، نیاز به زمان دارد. این وادی به ما یاد می‌دهد که برای رسیدن به هدف خود باید زمان را در نظر بگیریم، زیرا مکانیسم جهان و قوانین طبیعت این‌گونه است.

به‌عنوان‌مثال، کشاورزی که قصد دارد نهالی بکارد، باید زمان را در نظر بگیرد. اگر هرروز به نهال خود رسیدگی کند و به شرایط محیطی توجه داشته باشد، محصول خوبی به دست می‌آورد. اما کشاورزی که زمان را نادیده بگیرد و به درخت خود رسیدگی نکند، نمی‌تواند به نتیجه مطلوب دست یابد.

 

درنهایت، باید بگویم که برای رسیدن به هر هدفی، به‌ویژه در درمان اعتیاد، باید زمان را لحاظ کنیم و آن را به‌درستی درروند تلاش‌های خود بگنجانیم. تنها با این درک می‌توانیم به موفقیت و رهایی برسیم.متشکرم.

برگزاری آزمون راهنمایی نمایندگی ایران

جلسه خدمتگزاران با حضور ایجنت محترم

لژیون ویلیام راهنما مسافر روح الله

دریافت دو نشان از لژیون سوم راهنما مسافر منوچهر

خدمتگزاران

 


مرزبان کشیک: مسافر حسن
عکس و تایپ: مسافر حسن لژیون یکم
تنظیم و ارسال: مسافر حسن لژیون پنجم
نمایندگی ایران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .