English Version
This Site Is Available In English

درمان سیگار یک تغییر صفت است

درمان سیگار یک تغییر صفت است

دوازدهمین جلسه از دور چهارم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، لژیون ویلیام وایت لژیون بروجن با نگهبانی و استادی راهنمای محترم مسافر محمد و دبیری مسافر قربان  روز یکشنبه ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۳ با دستور جلسه «وادی دوازدهم و تاثیر آن روی من» ساعت ۱۵:۳۰ آغاز بکار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان محمد هستم یک مسافر؛

دستور جلسه وادی دوازدهم برای بیان قدرت زمان می‌باشد.مولفه زمان خود یک نوع معجزه است که انسان‌ها در مسیر زندگی سعی در حذف آن دارند. یکی از عوامل انحراف انسان و رفتن به سمت تاریکی‌ها همین حذف کردن مولفه زمان می‌باشد.
انسانهامی‌خواهند سریع به خواسته‌هایشان برسند و نمی‌گذارند زمان آن طی بشود. فکر می‌کنند که کوتاه‌ترین راه بهترین راه است. پیامد حذف زمان نرسیدن به دانایی موثر است و شرط دانایی موثر گذر زمان و پختگی فرد در طول زمان مناسب می‌باشد.
اینجور افراد یا به هدف نمی‌رسند و یا اگر برسند به طور ناقص می‌رسند و محکوم به تکرار مسیر می‌باشند.

به وادی دوازدهم وادی درختکاری هم می‌گوییم جناب مهندس خیلی از آموزش‌ها را از طبیعت الگو گرفته‌اند. یک بذر را در نظر بگیرید، اگر این بذر در بستر مناسب قرار بگیرد، با گذراندن دوران تاریکی و رسیدگی‌های مناسب به روشنایی می‌رسد و همین مراحل در فرد تحت درمان هم نمود پیدا می‌کند و مراحل تغییر،تبدیل و ترخیص همانگونه که در یک بذر از کاشت تا رسیدن به یک درخت تنومند صورت می‌گیرد در انسان نیز اتفاق می‌افتد.

در ابتدای کاشت بذر درمان،هیچ نوری نیست،فقط خواست درمان است واین همان تغییر کردن است. برای انسان هم تغییر صفات و تغییر خواسته، همان مولفه تغییر می‌باشد. ما خیلی از افراد را داریم که حتی راهنما و مرزبان هم می‌شوند ولی اندر خم یک کوچه‌اند چون فعل تغییر در آنها اجرا نشده است.
یک مسافر به مدت ۱۰ ماه اول دوران تغییر را طی می‌کند با تفکر و تغییر صفات گذشته. مثل درمان سیگار که یک تغییر صفت می‌باشد. فیلتر کنگره روی درمان سیگار و تغذیه سالم می‌باشد. چون درمان سیگار به مراتب سخت‌تر از درمان اعتیاد می‌باشد چون یک تغییر بزرگ و نیازمند اراده قوی است. سیگار یعنی معرکه‌گیری، یعنی منحرف کردن هوش و حواس، یعنی حاشیه سازی و تمام صفاتی که در تاریکی مطلق قراردارند. تغییر یعنی، دنبال نور بودن در دل تاریکی مطلق، یعنی خماری کشیدن، یعنی درد کشیدن، یعنی فقر مالی و در نهایت شکفته شدن و رسیدن به نور و خروج از جهالت و این نیازمند گذر زمان است.
آهسته و پیوسته و پله به پله و با آموزش و تفکر. این تغییرات ابتدا از ساده‌ترین و جزئی‌ترین عادت‌ها و کارها شروع می‌شوند و به مرور زمان کامل‌تر می‌شوند. حریف را دست کم نگیرید که ضربه بدی خواهید خورد.

وقتی تغییر کردید،تبدیل، خود به خود اتفاق می‌افتد. در این مرحله دیگر معرکه‌گیری و حاشیه سازی به فرد لذت نمی‌دهد بلکه ناراحت کننده بوده و از آنها دوری می‌کند. و در مرحله آخر رفتن به سوی هدف و حرکت هدفمند در راستای خواسته که همان مرحله ترخیص می‌باشد. که پیش نیاز آن همان تغییر و گذر زمان است. خیلی‌ها خواسته درمان دارند ولی در راستای خواسته خود حرکت نمی‌کنند. اینجا باید پرسید که شما در راستای خواسته درمان ودر عمل چه کارهایی انجام دادید؟ کدام یک از وظایف یک رهجو را درست انجام دادید؟ چقدر درد کشیدید؟ فقط یک خواسته در خود متصور شوید و آن خواسته را به سرانجام برسانید بعد سراغ خواسته بعد بروید. اگر خباثت و اهریمن را یک درخت در نظر بگیرید، اعتیاد دقیقاً ریشه آن است.
ممنونم که به صحبت‌های من گوش فرا دادید.

تایپ : مسافر مهران لژیون سوم 

تنظیم: مسافر امین

ارسال: مرزبان خبری مسافر محمد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .