هر کدام از صفات خداوند، کمی در درون ما قرار دارد و ما باید با آموزش و تجربه، آنها را درون خود پیدا و در جهت مثبت هدایت کنیم؛ انسان اختیار کامل دارد که این نیروهای درونی را در جهت ارزشها یا ضد ارزشها بهکار گیرد. وقتی انسان از مسیر ضد ارزشها به طرف ارزشها حرکت کند، نیروهای تغییر، تبدیل و ترخیص و سه نیروی القاء، احیا و تحرک به او کمک میکنند.
القاء به معنی انتقال اطلاعات در جهت مثبت یا در جهت منفی است. احیاء یعنی زنده شدن؛ مثلا فردی که مصرفکننده بوده و با خوردن داروی OT سیستمهای او راهاندازی میشوند و در مرحله تحرک؛ انسان شروع به حرکت به سمت تغییرات میکند. در تمام این مراحل باید فرایند زمان را در نظر بگیریم؛ اگر بخواهیم تغییرات جزئی به وجود آوریم، کمی به زحمت میافتیم؛ اما اگر تغییرات، زیاد باشند و بخواهیم مشکلات بیشتری را حل کنیم، ممکن است طول بکشد، کار، سختتر باشد و زمان بیشتری نیاز باشد.
مسئله زمان برای رسیدن به خواسته و اهداف انسان نیز مطرح میشود؛ طبق عنوان وادی دوازدهم در آخر امر، اول اجرا میشود، پس وقتی هدف کاشت گندم را داریم، همه مراحل از کاشت گندم تا برداشت آن در ذهن ما نقش میبندد، ولی در صور ظاهر، اینگونه نیست؛ باید ۸ ماه زمان طی شود تا آن گندم در بستر خاک پوسته خود را بشکافد، جوانه بزند، از عمق خاک بیرون آید و بعد از آن شروع به رشد میکند و یک مسیر تکاملی را طی کرده و در آن زمان، مراحل تغییر، تبدیل و ترخیص انجام میشود و بعد از آن محصول برداشت میشود.
زمانی که من گندم را میکارم، لازم نیست هر لحظه ناظر بر آن باشم، زیرا اتفاقات و تغییرات در گندم بهمرور زمان انجام میشود. اگر همه انرژی و اندیشه من روی مسئله خاصی باشد، به کارهای دیگر نمیرسم؛ برخی از افراد گمان میکنند یک مسیر صد ساله را میتوان یک شبه طی کرد، در صورتی که طبق آیه قرآن (لَیس للانسان الا ما سعی) انسان باید در جهت خواستهای که دارد تلاش کند، ولی فرایند زمان در دست من نیست؛ باید فرایند زمان طی شود تا در آخر، آن خواسته و هدف اولیه من به ثمر و نتیجه برسد.
رابط خبری: همسفر مربم مرزبان خبری پارک شهدای شهرداری اصفهان
نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون هفدهم) از شعبه شیخبهایی
ارسال: راهنما همسفر بنفشه از نمایندگی خواجو اصفهان دبیر سایت
گروه ورزش همسفران کنگره۶۰
- تعداد بازدید از این مطلب :
248