English Version
This Site Is Available In English

هر خواسته با گذشت زمان به اجرا در می‌آید.

هر خواسته با گذشت زمان به اجرا در می‌آید.

آخر امر، امر اول به اجرا در می‌آید. هر خواسته با گذشت زمان به اجرا در می‌آید؛ هیچ چیزی در جهان مادی ساکن نیست و در حال حرکت است. انسان‌ها هم از این مقوله مستثنی نیستند. در بدن انسان مدام سلول‌ها از بین می‌روند و دوباره ساخته می‌شوند. معجزه‌ٔ زمان بوده که به امواج فرصت داد تا در طول زمان تغییر ماهیت دهند و از وجود آن‌ها گازها، جامدات و مایعات پدیدار گردید و انسان در بازه‌ٔ زمانی ازدیاد یافت و حیات به وجود آمد تا لذت و ارزش حیات را درک کند؛ بنابراین، هم خلقت و هم فرد برای رسیدن به نتایج دلخواه باید زمان را با موفقیت سپری نمایند؛ در واقع برای به دست آوردن هر چیزی که مدّ نظر  ما است باید زمان را پشت سر بگذاریم.

در کنگره۶۰ برای درمان اعتیاد و سیگار، یک مرتبه این کار را انجام نمی‌دهند؛ بلکه ذره ذره و پله پله آن را کاهش داده تا در نهایت به درمان و نتیجه مطلوب می‌رسند. هیچ راهی برای حذف زمان نیست؛ مگر این‌که از مرحله‌ٔ تغییر و تبدیل عبور کنیم و در نهایت به مرحلهٔ ترخیص دست یابیم؛ البته لازم به ذکر است در زمین، سه نیروی القاء، احیاء و تحرک نیز وجود دارد که ما را به نتایج دلخواه و آخر امر هدایت می‌کند. این مراحل از مهم‌ترین و اساسی‌ترین و سرنوشت‌ ساز‌ترین نکات هستند تا قانونِ «در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود» را به اجرا در بیاورند.

صور جهان خاکی، امواج، گازها، مایعات، جامدات، گیاهان و حیوانات را شامل می‌شود و در صور پنهان، رفتار و کردار انسان مؤثر است تا او را به مرور زمان، به یک فرد خردمند و آگاه تبدیل نماید. انسان باید ذره ذره پخته شود و تا زمانی که مقولهٔ تبدیل و ترخیص، صورت نگیرد در نهایت تغییری هم حاصل نخواهد شد و این موضوع  بر می‌گردد به این‌که همه‌ٔ ما می‌خواهیم بدون تغییرات، تبدیل را انجام دهیم. ما می‌توانیم به وضوح این تغییرات و تبدیلات را در کاشت و برداشت گندم و یا یک درخت مشاهده کنیم؛ البته در این مرحله از تغییرات، نیروهای القاء، احیاء و تحرک نیز وارد عمل شده و به یاری آن‌ها می‌آیند؛ زیرا بدون مساعدت و یاری آن‌ها هیچ تغییر و تبدیلی امکان پذیر نخواهد بود.

برای مثال: یک فرد معتاد به مواد مخدر یا الکل؛ باید در جسم، روان و جهان‌بینی او تغییر انجام شود تا به درمان برسد؛ البته لازم به ذکر است که باید به صورت بنیادی این امر صورت پذیرد و برای این مهم حداقل ده ماه زمان لازم است. در ابتدا باید تفکر انسان بیدار شود؛ سپس نیروهای القاء، احیاء و تحرک وارد عمل می‌شوند و هدایت را آغاز می‌کنند؛ البته اگر نیروهای بازدارنده مانع این تغییرات نشوند. با فرآیند زمان و انتخاب مسیر درست؛ باید حرکت کرد. اگر قرار است اخلاق انسان، تذهیب شود باید ذره ذره و پله پله این تغییر ایجاد شود. این موضوع مُیسر نمی‌شود؛ مگر با شناخت، آگاهی و دانش لازم؛ بنابراین برای این‌که در آخر امر، امر اول اجرا شود، باید زمانِ لازم را طی کنیم.

انسان‌ها برای تربیتِ اخلاق، تصور می‌کنند که نیازی به گذشت زمان نیست؛ زیرا معتقد هستند که معنویات زمان نمی‌خواهد؛ در صورتی که معنویات خیلی سخت‌تر از مادیات است. حرکت، اساس هستی و اساس تغییرات و  تبدیلات است. اگر در هستی حرکت نباشد ستارگان در یک لحظه فرو خواهند ریخت. هیچ چیزی در هستی ثابت نیست؛ در واقع در کره زمین و در جهان فیزیکی، در جهان‌های پس از مرگ و در همهٔ عوالم دیگر سکونی وجود ندارد؛ در حقیقت جایی نیست که ساکن باشد و تصور این موضوع حیرت آور است. خیلی از انسان‌های مصرف کنندهٔ مواد یا الکل، به حالت رکود در می‌آیند و دائماً در حال مصرف هستند و در نهایت فرو می‌ریزند و نابود می‌شوند و از بین می‌روند.

رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سوسن (لژیون پنجم)
نویسنده:همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر سوسن (لژیون پنجم)
عکاس: همسفر سما رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول)
ویراستاری: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول) دبیر دوم              ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول) نگهبان سایت
نمایندگی همسفران صفادشت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .