English Version
This Site Is Available In English

تغییرات، یک‌مرتبه امکان‌پذیر نخواهند بود

تغییرات، یک‌مرتبه امکان‌پذیر نخواهند بود

عنوان وادی دوازدهم بیان می‌کند که در آخر امر، امر اول اجرا می شود؛ بنابراین برداشت ما از این وادی این‌گونه است که امر اول و یا نیت اولیه ما که می‌خواهیم برای رسیدن به آن حرکت کنیم در آخر امر به دست می‌آید؛ به‌عنوان مثال: اگر امر اول ما کاشت گندم و این‌که گندم چه زمانی به دست ما می‌رسد، باشد! زمانی‌که ما حرکت کرده، زمین را آماده می‌کنیم، گندم را کاشته و پس از آبیاری و مراقبت از آن، با گذشت مدت زمان ۸ ماه می‌توانیم گندم خود را برداشت کنیم. وادی دوازدهم وادی زمان، مکان و فضا است که این وادی یک قانون نیز می‌باشد؛ قانونی بسیار زیبا که ما می‌توانیم در تمام سطوح زندگی از این قانون استفاده کنیم.
در این آموزه‌ها واژه زمان بسیار مهم است که اگر می‌خواهیم هدفی را دنبال کنیم و به نتیجه برسیم، بایستی پارامتر زمان را در نظر گرفته و بدانیم بدون در نظر گرفتن زمان، رسیدن به خواسته‌ها امکان‌پذیر نیست؛ به‌عنوان مثال: زمانی‌که مسافری در کنگره در حال سفر است، بایستی حدود ۱۰ الی ۱۱ ماه زمان سپری کند تا به‌ درمان قطعی برسد. در این وادی از سه پارامتر تغییر، تبدیل و ترخیص نیز صحبت شده که برای تغییرات در هر موضوعی، باید این عمل ذره‌ذره شکل بگیرد؛ چراکه تغییرات یک‌مرتبه امکان‌پذیر نخواهد بود؛ بنابراین ابتدا بایستی تغییرات صورت بگیرد تا در ادامه تبدیل و ترخیص نیز امکان‌پذیر شود.
انسان‌ها دارای دو نیمه هستند که نیمی از عالم بالا و نیمی از عالم پایین خواهند بود؛ بنابراین عالم بالا مانند فرشته‌ها و عالم پایین مانند جن است که ما با کسب علم، دانش، آگاهی و حرکت در مسیر ارزش‌ها، خواهیم توانست عالم پایین که همان جن است را به فرشته تبدیل کنیم؛ زیرا در وجود هر انسان یک روح و یک جن وجود دارد. مسئله‌ای که ما را به سمت خوبی هدایت می‌کند روح و آن‌چه ما را به طرف بدی و شرارت هدایت خواهد کرد، جن است. تغییرات باید در سه ضلع جسم، روان و جهان‌بینی انجام گرفته و پندار، گفتار و کردار شروع به تغییر کند تا خصلت‌های بد به صفات خوب تبدیل شود.
زمانی‌که تغییرات در جهت مثبت باشد، القا مثبت صورت می‌گیرد و با حس خوب و انرژی لازم آموزش‌ها را کسب می‌کنیم که با کاربردی کردن این آموزش‌ها احیا شده و گویی دوباره متولد می‌شویم. اصل مهم دیگر تحرک است که باید حرکت هم درونی و هم بیرونی باشد؛ چراکه این تحرک باعث رسیدن به هدف و نتایج دل‌خواه ما می‌شود.


نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون هفتم)
ویرایش و ویراستار: همسفر مرضيه رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون هفتم)
ارسال: همسفر شهلا رهجوی راهنما همسفر مهین (لژیون هشتم)
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیک‌آباد)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .