English Version
This Site Is Available In English

آفت، در انسان ناتوان و ضعیف ظاهر نمی‌شود

آفت، در انسان ناتوان و ضعیف ظاهر نمی‌شود

سوالی در مورد «سی‌دی آفت» مطرح شده است، نظر دوستان را در ادامه می‌بینیم.
سوال: با توجه به سی‌دی آفت، چه انسان‌هایی دچار آفت می‌شوند؟

سلام دوستان فاطمه (ا) هستم یک همسفر:
حکمت این است که انسان در موقعیتی قرار گیرد تا آفت از او دور شود، خودش را بازسازی کند و دوباره محصول و میوه بدهد. انسان قدرت اختیار دارد؛ می‌تواند به دنبال جمع‌آوری پول و تدریس برود، اما این عمل نیز نوعی آفت است.  انسان توانایی انجام بسیاری از کارها را دارد. برخی انسان‌ها هستند که دیگر آفت بر آن‌ها اثر نمی‌کند. پس ما نیز از این قضیه استفاده می‌کنیم و توان خود را بالا می‌بریم تا از خود محافظت کنیم؛ زیرا ما ساختاری در حال رشد هستیم. کنگره نیز ساختاری است که مانند یک ساختمان، از اجزایی چون مرزبانان، ایجنت، راهنما و نگهبان تشکیل شده است؛ نتیجه‌ی این ساختار، احیای انسانی است.

آقای مهندس برای کنگره قوانینی وضع کرده‌اند که وظیفه‌ی ما پیروی از آن‌ها است. من، به‌عنوان یک همسفر، با رعایت حرمت کنگره، حرمت جلسه، حریم لژیون و اجرای این قوانین، می‌توانم در کنار دوستانم قرار گیرم و آموزش ببینم.  در پایان، باید بگویم کسی که قصد دارد از عصاره جانش بگذرد، باید در هر مرحله خودش را ببخشد تا در برابر مسائل و مشکلات قوی‌تر باشد و نباید منتظر کسی باشد که برایش کاری انجام دهد؛ زیرا ما باید تلاش کنیم تا باغبانانی باشیم که میوه‌های مرغوب و شیرینی ارائه می‌دهند.

سلام دوستان فاطمه (ج) هستم یک همسفر:
نهال‌ها مورد آفت قرار نمی‌گیرند؛ این جمله اشاره‌ای به انسان‌ها دارد؛ زیرا تا زمانی که شخص کودک است، در معرض آفت قرار نمی‌گیرد. اما زمانی که پا به رشد می‌گذارد و پیشرفتی در او صورت می‌گیرد، آفت به سراغ او می‌آید. انسانی که به رشد رسیده باشد، به سمت ارزش‌ها حرکت کرده و از ضد ارزش‌ها دوری می‌کند؛ اما این دوری کردن تا زمانی وجود دارد که آفت در وجود انسان شکل نگیرد. آفت برای به وجود آمدن، به رشد میوه شیرین و آبدار نیاز دارد؛ چرا که تا زمانی درخت محصولی ندارد، بدون آفت خواهد بود.
انسان زمانی که ناتوان و ضعیف است، آفتی در او ظاهر نمی‌شود؛ اما وقتی نیرومند و توانا شد، آفت نیز شروع به رشد می‌کند. انسان‌های توانمند کسانی هستند که در بعضی از مواقع از توانایی خود در جای درست استفاده نکنند؛ چرا که ممکن است توانایی مالی، جسمی یا هوش بالایی داشته باشند و کارهای بسیاری را بتوانند انجام دهند؛ اما اگر از این توانایی به جا و درست استفاده نکنند، آفت نیز هرگز در او تأثیرگذار نیست؛ زیرا توان حفاظت از محصول خود را در برابر آفت‌ها دارد. به دست آوردن هر چیزی در مسیر زندگی مهم است؛ اما حفظ و نگهداری از آن مهم‌تر خواهد بود.

سلام دوستان مرضیه هستم یک همسفر:
کنگره مانند یک باغ است؛ زمانی که باغی شروع به رشد می‌کند، آرام‌آرام آفت‌ها نیز در آن ظاهر می‌شوند. اکنون سوال اینجاست که چه زمانی و در چه درختانی آفت ایجاد می‌شود! درواقع در نهال‌ها آفت بسیار کم و در کودکان نیز دیده نمی‌شود؛ زیرا ۹۰ درصد کودکان صاف و صادق هستند. با رشد کردن سن و پدید آمدن توانایی در شخص، به‌آرامی مثلث نفس واحده وارد عمل می‌شود و آفت ظاهر می‌شود.
همان‌گونه که آفت به یک میوه نیاز دارد، برای رشد در انسان نیز باید توانایی و قدرتی وجود داشته باشد تا آفت‌ها رشد کنند. انسانی که توانایی دارد و نمی‌تواند از آن درست استفاده کند، دچار آفت می‌شود و اگر بتواند در جای درست استفاده کند و تعادل داشته باشد، دچار آفت نخواهد شد. انسان یک ساختار در حال رشد بوده و کنگره نیز یک ساختار است. در کنگره اجزایی مانند: راهنما، ایجنت، مرزبان، دبیر و نگهبان را داریم که هر کدام برای خود تعریفی را ایفا می‌کنند؛ آن‌ها ارتباطی با هم‌دیگر برقرار می‌کنند و کاری انجام می‌دهند، سپس معمار کنگره که آقای مهندس هستند، ساختار به این زیبایی را مهندسی کرده‌اند تا بتوانیم بهترین نتیجه را در مسیر احیای انسان‌ها دریافت کنیم.

سلام دوستان فاطمه (ف) هستم یک همسفر
همانطور که هر باغی در حال رشد به مرور زمان دچار آفت می‌شود، انسان نیز از بدو تولد عاری از آفت نیست. در واقع، آفت در مراحل اولیه‌ی رشد انسان وجود ندارد. اما به محض آنکه انسان رشد می‌کند و توانایی‌هایش افزایش می‌یابد، احتمال بروز آفت نیز بیشتر می‌شود. اگر فرد نتواند از توانایی‌های خود به درستی محافظت کند و یا از آنها در مسیر صحیح استفاده نکند، در معرض آفت قرار می‌گیرد.

کنگره نیز مانند یک ساختار سه ضلعی است: ضلع اول شامل اجزایی مانند مرزبان، ایجنت و راهنماست که هر کدام نقش و وظیفه‌ی مشخصی دارند. ضلع دوم ارتباط و اتصال بین این اجزا و ضلع سوم تفکری است که دو ضلع دیگر را هدایت می‌کند تا به هدف نهایی که همان احیای انسان است، برسند. این سه ضلع همواره در تعامل و ارتباط با یکدیگر هستند. قدرت و کیفیت عملکرد هر ضلع، به قدرت و کیفیت ارتباط بین اجزای آن بستگی دارد. اگر هر یک از اجزا یا ارتباط بین آنها ضعیف باشد، کل ساختار در معرض خطر قرار می‌گیرد.
آقای مهندس بیان می‌کنند که تفکر (ضلع سوم) به ما کمک می‌کند تا به محصولی برسیم که ثمره‌ی آن انسانی با حال خوب و خوش است. اما آفت، تهدیدی است که می‌تواند هر سه ضلع را تحت تاثیر قرار دهد. آموزش‌های غلط یا کم‌کیفیت در ضلع اول، عدم توانایی در اجرای صحیح قوانین در ضلع دوم (به دلیل ضعف در اتصالات) و فقدان محبت در کنار قوانین، زمینه را برای نفوذ آفت فراهم می‌کند. سخت‌گیری‌های بی‌جا و یا سهل‌انگاری در هر کار، از مصادیق آفت هستند. برچسب‌زنی نیز یکی از ابزارهای مخرب و آفت‌زا است.
در واقع، آفت می‌تواند از هر راهی وارد شود و کل ساختار را به خطر بیندازد. اما با آموزش صحیح و جهان‌بینی درست، هر فرد می‌تواند از نفوذ آفت جلوگیری کند.

ویرایش: همسفر زکیه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
ارسال: همسفر شهلا رهجوی راهنما همسفر مهین( لژیون هشتم)
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیک‌آباد)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .