English Version
This Site Is Available In English

فرآیند به‌دست آمدن D.sap چهارده تبدیل را درخود گنجانده است.

فرآیند به‌دست آمدن D.sap چهارده تبدیل را درخود گنجانده است.

استاد امین می‌فرمایند: تاریخ تولد D.sap برمی‌گردد به سال ۱۳۹۱؛ آقای مهندس یک زمین نسبتاً بزرگی در هیدج تهیه کرده بودند. قسمت زیادی از باغ را درخت سیب و مابقی را درخت‌های انگور و گردو کاشته بودند. در آن زمان سیب قیمت زیادی نداشت به همین دلیل استاد امین و آقای مهندس تصمیم گرفتند، سیب‌ها را تبدیل به سرکه سیب کنند؛ بعد از یک سال سرکه‌ای که به دست آمد، به مراتب بسیار مرغوب‌تر از سرکه‌های بازاری بود و این به دلیل سیب‌های مرغوب بود.

آقای مهندس کیفیت سرکه‌ها را بررسی کردند؛ سپس تصمیم گرفتند بیشتر تحقیق کنند و از سال ۱۳۹۲ شروع به تولید کردند؛ تاریخچه تولید D.sap دقیقاً مانند انسان‌های نخستین بود که در غار زندگی می‌کردند سپس آرام آرام پیشرفت کردند، در ابتدا سیب‌ها به صورت کامل داخل ظرف ریخته می‌شد و بعد از چندین مراحل، تغییراتی را روی آن‌ها اعمال شد؛ بعد از اعمالات در نهایت به کیمیایی به نام D.sap دست یافتند. D.sap نتیجه‌ی چندین سال تلاش آقای مهندس است.

در واقع می‌توان گفت: کاشف آن استاد امین و مخترع آن آقای مهندس است و بعد از گذشت چند سال متوجه شدند که ویژگی‌های خاصی در D.sap وجود دارد. استاد امین می‌فرمایند: D.sap من را به یاد یکی از داستان‌های کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر می‌اندازد، داستان کشت رطب و حنظل؛ حنظل یک داروی تلخ است و در طول حیات به ندرت استفاده می‌شود، در کل زیاد کشت نمی‌شود؛ ولی رطب یک طعام مقوی است و برای انسان‌ها بسیار مفید واقع شده است، ما باید کشت را توسعه دهیم.

داستان سرکه یا D.sap و داستان شراب هم دقیقا همانند داستان رطب و حنظل است؛ ولی به جای این‌ که رطب کشت شود و مورد توجه قرار بگیرد، حنظل کشت شده و مورد توجه و استفاده قرار گرفته شده است. این‌ها دو محصول متفاوت هستند که از یک مبدا شروع می‌شوند؛ ولی به نقاط مختلف می‌رسند. فرآیند به‌دست آمدن D.sap چهارده تبدیل را در خود گنجانده است؛ تا به مرحله نهایی تولید برسد. سیب میوه‌ای است که در همه جای دنیا به صورت فراوان کشت می‌شود، از استوا تا نزدیک قطب شمال سیب به وجود می‌آید و تقریباً در هر نوع اقلیمی قابل کشت است.

حتی در زمین‌های سردسیر که فقط رنگ آن‌ها متفاوت است که گاهی تیره‌تر و یا به سیاهی می‌زند‌. وقتی محصولی در همه‌ی دنیا قابل کشت و تولید می‌شود، ما را به تعمق و تفکر وا می‌دارد که قطعاً این محصول می‌تواند برای همه انسان‌ها مفید واقع شود. در حال حاضر ما به محصولی دست یافته‌ایم که قابل خوردن است؛ اما در یک فرآیندی غیر قابل خوردن می‌شود و شروع می‌کند به خراب شدن، در مرحله خراب و فاسد شدن، یک فرآیندهایی را طی می‌کند که به آن، روش DST با D.sap می‌گویند؛

برای این موضوع می‌توان دقیقا سفر اول را مثال زد که برای رهایی از این سفر حدود ده الی یازده ماه طول می‌کشد تا تغییرات صورت پذیرد و در نهایت یک فرد رها شده داریم که از فساد به پاکی به درمان رسیده است. پروسه‌ی تولید D.sap دقیقا مانند درمان با روش DST می‌ماند، D.sap مانند: علم کنگره ابتدا به صورت تجربی مورد استفاده قرار گرفته شد و تاثیرات بسیار خوبی در وجودشان به وجود آمد. به مرور زمان این تاثیرات خوب، وارد فاز آزمایشگاهی شد و اینجا بود که به معجزات آن پی بردیم و متوجه شدیم که خیلی از بیماری‌ها را بهبود می‌بخشد.

اولین کاری که انجام می‌دهد بیماری‌های سیستم گوارشی را بهبود می‌بخشد و درمان می‌کند، علت درمان به خاطر مواد و املاحی است که در سیب وجود دارد و میکروارگانیک‌ها، باکتری‌ها و آنزیم‌هایی که در بدن انسان می‌تواند بسیار مفید باشد در طول این فرایند، D.sap شروع به تولیدشان می‌کند. تجربیاتی که در طول استفاده D.sap به وجود آمد؛ ابتدا روی سیستم گوارش و کبد بود، یکی از همسفران دچار کبد چرب با گرید پنج که، بالاترین وضعیت تخریب کبدی را به همراه داشتند شروع به مصرف D.sap به مدت یک سال و چند ماه کردند و در نهایت به سلامت کامل رسیدند.

D.sap روی عملکرد کلیه‌ها اثرات مثبتی ایجاد می‌کند، روی معده تاثیرات مثبت دارد و با این‌ که خود D.sap خاصیت اسیدی دارد اما زمانی که وارد معده می‌شود، خاصیت اسیدی معده را متعادل کرده و در همین حین خاصیت قلیایی را در معده به وجود می‌آورد. خاصیت اصلی D.sap، ضدعفونی کننده و ضدتورم است. در علم پزشکی الکل بایستی بالای نود درصد خلوص داشته باشد که خاصیت میکروب‌کشی داشته باشد ولی، اسید استیک که در سرکه و D.sap است بالای سه تا پنج درصد خاصیت میکروب‌کشی دارد.

نویسنده: همسفر محبوبه رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر سما رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول)
ویراستاری و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول) نگهبان سایت
عکس: همسفر منیره مرزبان خبری
همسفران نمایندگی صفادشت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .