English Version
This Site Is Available In English

مسافر؛ کلمه‌ای سنگین برای مصرف‌کننده خانم است

مسافر؛ کلمه‌ای سنگین برای مصرف‌کننده خانم است

جلسه چهاردهم از دور شانزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره‌۶۰ نمایندگی بیستون کرمانشاه با استادی همسفر اکرم، نگهبانی همسفر اعظم و دبیری همسفر مریم با دستور‌جلسه《خانم‌های مسافر》روز دوشنبه ۱۷ دی‌ماه ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
قبل از هرچیز خدا را هزاران بار شکر می‌کنم که بار دیگر توفیق نصیب حال من شد که در این‌ جایگاه قرار بگیرم تا خدمت کنم. از ایجنت، مرزبانان، نگهبان جلسه و همین‌طور نگهبان لژیون سردار کمال تشکر را دارم که به من فرصت خدمتگزاری دادند تا خدمت کنم و آموزش بگیرم. درابتدا این هفته را به همه خانم‌های مسافر که از طرف تاریکی‌ها به سمت روشنایی‌ها حرکت کرده‌اند و در ادامه نیز یاری‌گر انسان‌های دردمند و رنج‌دیده شده‌اند تبریک عرض می‌کنم. دستور‌جلسه خانم‌های مسافر بعد از ۲۵ سال جزء دستورجلسات سالیانه قرار گرفته است و خیلی خوب می‌دانیم که تصمیمات آقای مهندس بی‌دلیل نیست. در جامعه کسانی که دچار اعتیاد هستند بی‌اراده، بی‌غیرت، دزد و ... مورد خطاب قرار می‌دهند و این القاب خیلی ناراحت‌کننده است. همه‌ افراد به‌خصوص خود من؛ چون مسافرم دچار اعتیاد شده بود خجالت می‌کشیدم و خیلی برای من آزاردهنده بود؛ ولی وقتی که وارد کنگره شدیم فهمیدیم که اعتیاد یک بیماری و قابل‌ درمان می‌باشد و کسی که مواد‌مخدر مصرف می‌کند کارها و رفتارهایش در کنترل او نیست و این فرمان‌ها از جای دیگری دریافت می‌کند. وقتی به کلمه خانم مسافر فکر می‌کنیم پی می‌بریم که این‌کلمه یا عنوان برای یک خانم خیلی سنگین و سخت است که به‌عنوان یک مصرف‌کننده شناخته شود.

نظر جامعه در مورد اعتیاد منفی است؛ حتی آقایان مسافر به‌سختی می‌توانند اعلام کنند که مصرف‌کننده هستند و این موضوع در مورد خانم‌ها خیلی سخت‌تر است؛ چون معمولاً اکثر افراد جامعه فکر می‌کنند فردی که مصرف‌کننده است دزد یا کلاهبردار است؛ اما اصلاً این قضیه صحت ندارد و بین افراد ثروتمند، تاجر، مهندس و ... هم مصرف‌کننده زیاد است به‌خاطر همین طرز تفکر غلط در جامعه به یک خانم مصرف‌کننده برچسب‌های زیادی زده می‌شود و معمولاً جامعه این افراد را طرد می‌کند ما در کنگره یاد گرفتیم که انسان موجودی مختارالخطاست و مرد و زن نمی‌شناسد. اگر کسی اشتباه می‌کند؛ باید به او فرصت بدهیم تا اشتباهاتش را جبران کند و آقای مهندس می‌فرماید: ما اصلاً آدم بد نداریم اگر کسی را می‌بینیم اشتباهی کرده است از روی جهل و نادانی بوده است. مسافرهای خانم معمولاً در کنار اعضای خانواده خود مصرف‌کننده شده‌اند؛ یعنی در کنار همسر، پدر، برادر و ... بسیاری از این خانم‌ها دارای جایگاه‌های اجتماعی عالی مختلفی نظیر آموزگار، وکیل، پزشک و ... هستند؛ ولی از روی ناآگاهی به اعتیاد روی آورده‌اند و جسم و روان خود را تخریب کرده‌اند. خود من قبل از اینکه وارد کنگره شوم درکی از این موضوع نداشتم همیشه وقتی یک خانم مصرف‌کننده را می‌دیدم با حالت تنفر و خشم به آن نگاه می‌کردم و با خودم می‌گفتم یک خانم حق مصرف را ندارد؛ چون مادر است و من خط پایان زندگی آنها را نگاه می‌کردم و هیچ راه نجاتی برایشان نمی‌دیدم. خدا را شکر می‌کنم که امروز دید من نسبت به خانم‌های مصرف‌کننده تغییر کرده است و خوب می‌دانم که راه باز است و انسان می‌تواند خود را از تاریکی نجات بدهد و به روشنایی برساند. اعتیاد در خانم‌ها به دلیل پیچیدگی سیستم بیوشیمی آنها بسیار سخت‌تر از آقایان است. خانم‌ها در چهار دوره از زندگی خود به‌طور طبیعی؛ ولی خیلی سخت دچار تغییرات هورمونی می‌شوند: ۱_ دوران بلوغ ۲_ دوران پریودی ۳_ دوران حاملگی و زایمان ۴_ دوران یائسگی. در‌کنار این موارد زمانی که خانمی مصرف مواد را نیز دارد و در مقابل تمام این فرازونشیب‌ها پله‌های درمان اعتیاد هم قرار می‌گیرد؛ خانم‌ها در چهار مرحله ذکر شده به مواد شبه‌افیونی بیشتری نیاز دارند تا بتوانند از این مراحل عبور کنند و سیستم‌ ایکس خانم‌ها و آقایان از لحاظ تولید مواد شبه‌افیونی و ضددرد با یکدیگر متفاوت است.

به‌طور مثال: با شروع حاملگی و تقسیم سلولی سیستم‌ ایکس در‌ موقع حاملگی شروع به‌کار می‌کند و انواع مواد‌ محرک، ضد‌درد و ... را به مرور‌ زمان در اختیار مادر قرار می‌دهد این مواد در‌ هنگام زایمان به‌اوج خودش می‌رسد و مواد شبه‌افیونی سیستم ایکس که شرایط را برای زایمان و تولید‌مثل در خانم‌ها آماده می‌کند، اگر در‌ زمان زایمان مواد زیاد تولید نمی‌شد؛ قطعاً همه مادران در هنگام زایمان از شدت درد می‌مردند حال اگر بلافاصله پس از زایمان به چهره مادر نگاه کنید متوجه می‌شوید که با چه آرامشی طفل خود را در آغوش گرفته است گویی کلی مورفین به او تزریق شده است. نکته مهمی که دارد این است که پس از زایمان مواد‌مخدر طبیعی دیگر به‌میزان بالا در بدن ترشح نمی‌شود که پزشکان به‌ این موضوع افسردگی بعد از زایمان می‌گویند؛ در‌صورتی که‌ این موضوع حالت خماری پس از زایمان است. آقای مهندس یک ساختمان کاملاً مجزا در اختیار خانم‌های مسافر قرار داده است و امنیت کامل را برای آنها برقرار کرده‌اند. آقایان اصلاً خانم‌های مسافر را نمی‌شناسند و در روزهایی که خانم‌های مسافر کلاس دارند آقایان از آنجا عبور نمی‌کنند و تمام سیستم کار آنها با خودشان است، آقای مهندس در حال تلاش هستند تا بتوانند در تمام شهرها شعبه برای مسافرهای خانم ایجاد کنند. الآن در شهرهای تهران، مشهد، اصفهان، کرمان و قزوین دارای شعبه هستند و مدام شعاع اضافه می‌کنند و قطعاً بیشتر می‌شوند و این پیام را به گوش افرادی می‌رسانند که خواهان درمان هستند.

نباید کنگره را از کسی پنهان کنیم و باید پیام کنگره را به دیگران بدهیم و تلفن مشاوره برای خانم‌های مسافر وجود دارد که متصل به تمامی شعب مخصوصاً خانم‌های مسافر است و می‌توانند اطلاعات مورد نیاز را کسب کنند البته تمامی اطلاعات را می‌توان از طریق سایت اصلی کنگره ۶۰ نیز دریافت کرد. امیدوارم کسانی که راه خود را گم کرده‌اند به زودی با این‌ مکان مقدس آشنا شوند و به درمان و حال خوش برسند. از آقای مهندس و خانواده بزرگوارشان ممنون و سپاسگزارم که نه تنها به فکر مصرف‌کنندگان موادمخدر بوده‌اند؛ بلکه امروز موفق شدند که خیلی از بیماری‌ها را بشناسند و در‌ آینده بتوانند آنها را نیز درمان کند. آقای مهندس فقط به فکر خود و خانواده خودشان نبودند و بلکه به فکر انسان‌های رنج‌ کشیده دیگر هم بودند که با این روش آرامش را در خانواده برقرار کردند. امیدوارم همیشه سلامت باشند و دعای همه فرزندانی که پدران و مادران دچار اعتیاد بودند بدرقه راه ایشان باشد.

مرزبانان کشیک: همسفر فریده و مسافر امین
تایپ و ویراستاری: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون پنجم)
عکاس: همسفر ناهید رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
ارسال: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون پنجم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی بیستون کرمانشاه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .