English Version
This Site Is Available In English

محیطی کاملاً امن و مطمئن

محیطی کاملاً امن و مطمئن

جلسه اول از دوره پنجم جلسات لژیون سردار همسفران نمایندگی کاسپین به استادی راهنما همسفر حمیده، نگهبانی همسفر آرزو و دبیری همسفر فریبا با دستور جلسه «خانم‌های مسافر» روز دوشنبه 17 دی‌ماه 1403 ساعت 15:00 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
در ابتدا از نگهبان جلسه همسفر آرزو تشکر می‌کنم که به من اجازه خدمت دادند. جایگاه نگهبانی و دبیری را به همسفر آرزو و همسفر فریبا تبریک می‌گویم و امیدوارم که خدمت خوبی را در این جایگاه داشته باشند.
دستور جلسه امروز در رابطه با «خانم‌های مسافر» است که آقای مهندس حسین دژاکام برای اولین بار جزء دستور جلسات قرار داده‌اند و به قول خود ایشان بعد از ۲۵ سال از تاسیس کنگره۶۰ توانستند این دستور جلسه را در دستور کار کنگره۶۰ قرار دهند. چرا چنین مسئله‌ای بعد از ۲۵ سال اتفاق افتاده است؟ برای این است که وقتی خانمی مصرف‌کننده می‌شود با دو مسئله برخورد می‌کند، مسئله اول تابوی جامعه است در رابطه با اعتیاد خانم که این مسئله را زشت، ناپسند و حتی می‌توانیم بگوییم در حد یک جنایت می‌داند که از سمت خانم اتفاق افتاده است. مسئله دیگر نگاه خود خانم و خانواده به روش درمان است، گاهی اوقات خانواده‌ها اصلاً روش درمان را نمی‌دانند و به خاطر آبروی خود سعی می‌کنند خانم مصرف‌کننده را در چهارچوب خانواده خود درمان کنند. از روش سقوط آزاد استفاده می‌کنند و این مسئله را پنهان می‌کنند، خانم را برای درمان به بهزیستی می‌سپارند و یا اینکه اصلاً مراکز درمانی آنچنانی برای درمان خانم‌ها وجود ندارد. خانواده‌ها سعی می‌کنند دختران، خواهران و همسران خود را هر جایی برای درمان نسپارند.
پیام کنگره۶۰ در قسمت مسافران خانم می‌گوید که در محیطی کاملاً امن و مطمئن امر درمان اتفاق می‌افتد. چرا چنین پیامی در سایت قسمت مسافران خانم وجود دارد؟ برای اینکه به خانواده‌ها اطمینان داده شود که اینجا محیط مطمئن و امنی است که خانم‌های مصرف‌کننده در آن درمان می‌شوند. مسئله دیگری که داریم کمبود مراکز درمان است، اگر نگاه کنیم کنگره60 در اکثر شهرها شعبه دارد؛ ولی برای خانم‌ها این‌طور نیست. فقط در شهرهای اصفهان، مشهد، قزوین و تهران شعبه درمان وجود دارد. در سی‌دی که گوش می‌دادم یک خانمی به جلسه دیر رسیدند و گفتند از سمنان آمده‌اند آقای مهندس حسین دژاکام هم گفتند ایرادی ندارد اجازه بدهید که به جلسه وارد شود. خانم مصرف‌کننده از سمنان به تهران می‌رود، از همدان یا زنجان به قزوین می‌رود و همین‌طور از شهرهای مختلف به شهرهای دیگر حرکت می‌کنند و مسیرهای طولانی را طی می‌کنند تا بتوانند درمان شوند. همین مسئله گاهاً مانع از درمان می‌شود؛ زیرا خسته می‌شوند و درمان را رها می‌کنند.
حال وظیفه تک‌تک ما چیست؟ این دستور جلسه برای این است که هر یک از ما همسفران که در مورد خانم‌های مسافر صحبت می‌کنیم وظیفه‌ای داریم و مسئولیتی بر گردن ما وجود دارد. وظیفه ما این است که اگر در خانواده یا اطرافیان ما بانوی مصرف‌کننده‌ای وجود دارد، تلاش کنیم پیام کنگره۶۰ را به او برسانیم. در جامعه می‌بینیم که اکثر دخترهای ما مصرف‌کننده سیگار، ویپ، گل یا حشیش هستند با این فکر که این مواد اصلاً اعتیاد ندارند؛ ولی همین مواد دامن‌گیر آن‌ها شده و در آینده مسیرهای زیادی را باید بروند تا به درمان برسند.
پس در ابتدا باید این تابو شکسته شود. باید بدانیم اعتیاد جنسیت نمی‌شناسد، اعتیاد زن و مرد ندارد و این‌گونه نیست که اعتیاد گزینش کند و فقط آقایان را انتخاب کند. مسئله دیگر این است که شعبه‌ها قدرتمند شوند، رشد و توسعه پیدا کنند تا خانم‌های مسافر در این مکان به درمان برسند و سپس به شهرهای دیگر بروند شعبه‌هایی را تأسیس کنند که خانم‌های مسافر بیشتری بتوانند به درمان برسند.
امیدوارم که واقعاً چنین روزی برسد؛ زیرا خود من در اطرافیانم بانوی مصرف‌کننده‌ای را می‌شناسم که درد و رنج بسیاری را متحمل می‌شود و چه آسیب‌ها و تخریب‌هایی حتی بیشتر از آقایان به جسم او وارد شده است. امیدوار هستم که شعبه‌های ما برای خانم‌های مسافر رشد و توسعه پیدا کنند، مثل آقایان مسافر که شعبه‌های بسیار زیادی دارند و به درمان می‌رسند.

تایپ: رابط خبری همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر الهه (لژیون پانزدهم)
ویرایش: رابط خبری همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سونا (لژیون شانزدهم)
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سونا (لژیون شانزدهم)
ارسال: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر نازنین (لژیون ششم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی کاسپین قزوین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .