English Version
This Site Is Available In English

دستور جلسه هفتگی خانم‌های مسافر

دستور جلسه هفتگی خانم‌های مسافر

جلسه دوم از دوره سی‌وهشتم سری کارگاه‌های آموزشی، خصوصی مسافران کنگره۶۰ نمایندگی ملاصدرا با استادی راهنمای محترم ویلیام مسافر علیرضا، نگهبانی مسافر احمد و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه "خانم‌های مسافر" در روز یک‌شنبه شانزدهم دی‌ماه1403 ساعت 17:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، علیرضا هستم یک مسافر
قبل از مشارکت، هفته گرامی‌داشت همسفر را که البته هفته قبل بود، خدمت بزرگ همسفر کنگره60، سرکارخانم آنی و کلیه همسفران تبریک می‌گویم و امیدوارم در هفته همسفر،  به نحو احسنت از همسفران خود تقدیر و تشکر کرده باشیم.
ابتدا خداوند را سپاسگزارم به خاطر این‌که امروز افتخار خدمت در این شعبه را نصیب من کرد. من نمایندگی ملاصدرا را به‌نوعی خانه خود می‌دانم چراکه چندین سال در این شعبه آموزش گرفته و خدمت کرده‌ام.
همان‌طور که دبیر عزیز اعلام کردند دستور جلسه این هفته "خانم‌های مسافر" است. طی چند سالی که من در کنگره60 بوده‌ام، دستور جلسه‌ای با این مضمون وجود نداشته است و شاید الآن وقتش بوده که از این بیماری و از این دستور جلسه رونمائی شود که یقیناً این لطف خداوند و تدبیر آقای مهندس بوده است.
حدود سه سال پیش ویروسی به نام کرونا آمد که تمام افراد جوامع را درگیر کرد. هیچ کجا ننوشته بود که چه کسی باید به این بیماری مبتلا شود. بیماری‌های دیگر هم به همین شکل است و مشخص نمی‌کند که چه کسی به آن بیماری مبتلا شود و چه کسی مبتلا نشود. یکی از بیماری‌ها که توسط کنگره60 شناخته شد و از هر نوع بیماری دیگری سخت‌تر و بدتر است، بیماری اعتیاد است، چراکه بیماری‌های دیگر معمولاً فقط یک قسمت یا قسمتی از بدن را درگیر می‌کند ولی بیماری اعتیاد، از موی سر تا نوک‌پنجه پا را درگیر می‌کند. در خصوص  بیماری اعتیاد هم‌جایی ننوشته‌اند که چه کسی باید به آن مبتلا شود! جائی ننوشته که فقط آقایان باید معتاد شوند و خانم‌ها نباید معتاد شوند! جائی ننوشته که آقایان می‌توانند سیگار بکشند و خانم‌ها هرگز نمی‌توانند.

عدم آگاهی باعث اعتیاد انسان‌ها می‌شود و این عدم آگاهی هم در آقایان وجود دارد و هم در خانم‌ها که البته اعتیاد برای یک شخص خانم بسیار سخت و دردآور است چه در تهیه مواد مصرفی و چه در قسمت برچسب‌هایی که به آن‌ها زده می‌شود. ما حتی خودمان هم طی ا ین بیست و پنج‌سالی که کنگره بناشده، نمی‌توانستیم این موضوع را درک کنیم. خوشبختانه اولین شعبه خانم‌های مسافر در تهران تأسیس شد و امروز اصفهان هم دارای شعبه است ولی چون فرهنگ‌سازی نشده تاکنون نمی‌شد به‌خوبی در خصوص این موضوع مشارکت کرد.
بیمار به کسی می‌گویند که تحت درمان باشد، داروی درمان و طول درمان هم برایش در نظر گرفته باشند، اعتیاد هم یک بیماری است که طی ده الی یازده ماه با شربت تریاک به درمان می‌رسد. باتدبیر آقای مهندس خانم‌هایی هم که مصرف‌کننده مواد بودند به‌عنوان مسافر شناخته‌شده و برای آن‌ها هم نمایندگی‌هایی به‌عنوان مکان درمان برای آن‌ها در نظر گرفته شد و به‌خوبی در کنگره60 این فرهنگ‌سازی شکل گرفت.
من زمانی که در شعبه سلمان فارسی به‌عنوان مرزبان خدمت می‌کردم، بعضی از خانم‌ها از بندرعباس یا استان‌های دیگر برای درمان به اصفهان می‌آمدند. خدا را بسیار شکر می‌کنیم که شخصی به نام آقای مهندس دژاکام هستند که برای درمان اعتیاد خانم‌ها و آقایان روش و متدی دارند که این متد به‌خوبی جواب داده است.
انشا الله ما بتوانیم الگوهای مناسبی باشیم هم برای مسافران و هم برای همسفران و امیدوارم تمام انسان‌های شریفی که در رنج هستند، بتوانند با ورود به کنگره60 به درمان و حال خوب برسند، حال این انسان‌ها خانم باشند یا آقا فرقی نمی‌کند، مهم این است که بتوانند با آگاهی و کسب دانائی از بند اعتیاد نجات پیدا کنند.
"از این‌که به صحبت‌های من توجه کردید از همه شما متشکرم."

تایپ ویرایش متن: راهنما تازه‌واردین مسافر کریم
عکس: مسافر یحیی (لژیون سوم)
ارسال: سایت نمایندگی ملاصدرا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .