با توجه به دستور جلسه «هفته همسفر» و قرابت و نزدیکی که راهنمایان تازهواردین با همسفران دارند، در خدمت راهنمای تازهواردین همسفر اکرم هستیم و گفتگویی صمیمانه با ایشان داشتیم که توجه شما را به آن جلب میکنیم.
همسفر اکرم و مسافرشان علی با هفت سال تخریب آنتیایکس مصرفی شیشه و هروئین وارد کنگره شدند. به مدت شانزده ماه با متد DST با داروی OT به راهنمایی مسافر حامد شمس و همسفر مهناز سفر کردند. در حال حاضر به مدت پنج سال و نه ماه است که به لطف خدا و دستان پرمهر آقای مهندس آزاد و رها هستند. درضمن مسافرشان سفر سیگار به مدت یازده ماه با متد DST و آدامس نیکوتین به راهنمایی مسافر حامد شمس داشتند و مدت پنج سال و هفت ماه است که به لطف خدا و دستان پرمهر آقای مهندس از بند نیکوتین نیز آزاد و رها هستند. رشته ورزشی مسافر شنا و فوتبال و رشته ورزشی همسفر در کنگره ایروبیک است. همسفر اکرم در جایگاههای خدمتی دبیری و نگهبان سردار خدمت کردهاند و در حال حاضر در جایگاه راهنمای تازهواردین در حال خدمت است.
تعریف شما از واژه همسفر چیست و حس خود را در مورد همسفر بودنتان بفرمائید.
راهنمای تازهواردین همسفر اکرم:
تعریف بنده از واژه همسفر، همراه، همدوش و همزبان است. از همسفر بودن خود بسیار خوشحال هستم؛ زیرا خداوند یاریام کرد که به عنوان همسفر وارد کنگره شوم و در کنگره باقی بمانم.
به نظر شما آمدن همسفر به کنگره در روند درمان اعتیاد مسافر چه نقشی دارد؟
راهنمای تازهواردین همسفر اکرم:
بنده به عنوان همسفری که سه سال و نیم به کنگره آمدم و به خواست خدا با رساندن پیام کنگره به مسافرم و تغییراتی که در رفتارم با ایشان داشتم،توانستیم در کنار هم به رهایی برسیم، عرض میکنم که نقش همسفر در کنار مسافرش، بسیار بسیار مهم است؛ زیرا در هر مسیر و سفری، داشتن یک همسفر خوب و همراه در لذتبخشتر شدن آن سفر، تاثیرگذار است.
اصطلاح «همسفر بال پرواز مسافر است» در کنگره مرسوم است، از دیدگاه شما و براساس آموزشهای دریافتی، منظور از بال پرواز چیست؟
راهنمای تازهواردین همسفر اکرم:
به نظر من اگر مسافر را به یک پرنده تشبیه کنیم که سفرش مانند یک کوچ کردن از محلی به محل دیگر باشد، در این مسیر اگر با بالهای مجروح و زخمی بخواهد سفر کند، مسلماً سفری دشوار و سخت خواهد داشت؛ پس اگر قرار است همسفر در کنار مسافرش به عنوان بال پرواز حضور داشته باشد، باید همراه واقعی و در تمام طول سفر کنار مسافر خود باشد.
به نظر شما چرا حضور همسفر در کنگره برای رسیدن به رهایی مهم است؛ تا جائی که دستور جلسه و هفتهای به نام همسفر نامگذاری شده است؟
راهنمای تازهواردین همسفر اکرم:
در کنگره سند بدون نقص زیاد داریم، یعنی با یک مقایسه ساده بین مسافرانی که همسفر دارند با مسافرانی که همسفر ندارند، متوجه اهمیت حضور همسفر خواهیم شد. زیرا همانطور که گفتم مسافران ما که به خاطر مصرف مواد به قعر تاریکیها فرو رفته بودند، برای بیرون آمدن از این تاریکی و حرکت به سمت روشنایی، سفری سخت و سهل در پیش دارند و لازم است در این سفر همراه و همزبان داشته باشند که این نقش را همسفر ایفاء میکند. نامگذاری هفتهای به این مناسبت نیز اهمیت حضور همسفر در کنگره را نشان میدهد.
یکی از مهمترین اقداماتی که یک همسفر باید در جهت درمان و رهایی مسافرش انجام دهد، ایجاد بستر مناسب در خانه است، از تجربه خودتان در این زمینه بفرمائید.
راهنمای تازهواردین همسفر اکرم:
اگر بخواهم از تجربه خودم بگویم، اول که وارد کنگره شدم به من گفتند که به عنوان همسفر باید کنار مسافرم باشم. آن زمان تنها تصوری که از همسفر بودن داشتم این بود که حواسم به مسافرم باشد که مصرف نکند، از خانه بیرون نرود و مواظب باشم که با چه کسی بیرون میرود و از این دست کارها؛ تا اینکه کمکم سفرمان شروع شد و تازه متوجه نقش همسفر در کنار مسافر شدم. بنابراین سعی کردم بدون دخالت در سفر مسافرم، تمام حواس و انرژی خود را صرف سفرم کنم و تلاش کردم با آموزشهایی که در کنگره دریافت میکردم، اول روی خود کار کنم و با تغییراتم آموزشهای کنگره را به مسافرم که آن زمان سفر خوبی نداشت و حاضر به سفر نبود، انتقال دهم. خدا را هزاران بار شکر که در این مسیر یاریام کرد و مسافرم هم به کنگره آمد و سفر خوبی داشت و مدتی است که در جایگاه راهنمایی مشغول به خدمت است.
به نظر شما که شال خوشرنگ راهنمای تازهواردین بر گردن دارید، یک همسفر چه کارهایی انجام بدهد یا ندهد تا مسافرش سفر بهتری داشته باشد؟
راهنمای تازهواردین همسفر اکرم:
بنده به عنوان کسی که سالها است در کنگره به لطف خدا حضور دارم و خداوند توفیق خدمت در قسمت راهنما ی تازهواردین را به بنده عطا کرده و همسفرانی که برای اولین بار وارد کنگره میشوند، پیش ما مشاوره میشوند؛ به این عزیزان توصیه میکنم طبق گفته آقای مهندس که ایشان و خانواده عزیزشان، الگوی خوبی برای ما هستند؛ همسفر سه خصلت شاخص باید داشته باشد: اول همسفر در این سفر باید کفشهای آهنین به پا کند، یعنی در این مسیر خسته نشود و پابهپای مسافرش همراه باشد. دوم همسفر باید بسیار صبور باشد، زیرا در این سفر، طی کردن زمان بسیار مهم است و نباید عجول و بیصبر بود. سوم اخلاق محمدی داشته باشد، زیرا مهمترین شاخصه پیامبر عزیزمان حضرت محمد (ص) اخلاق نیکوی ایشان بوده است؛ همسفر نیز باید با خوشرویی و محبت کنار مسافرش باشد تا انشاالله هر دو در کنار یکدیگر سفر خیلی خوبی داشته باشند.
در آخر هفته همسفر را به تمام مادران، همسران و سایر عزیزان همسفر که شجاعانه و صبورانه در کنار مسافرشان ایستادند و به عنوان همسفر به خود و مسافرانشان کمک کردند تا این سفر را به پایان برسانند تبریک میگویم.
طراحان سوال: همسفر هما رهجوی راهنما همسفر سارا (لژیون پنجم)، همسفر نرگس نگهبان سایت
مصاحبهکننده: همسفر هما رهجوی راهنما همسفر سارا (لژیون پنجم) مسئول مصاحبه
عکاس، ویراستاری و ارسال: همسفر نرگس نگهبان سایت
همسفران نمایندگی یوسُف تهران
- تعداد بازدید از این مطلب :
130