English Version
This Site Is Available In English

باوری در ناباوری

باوری در ناباوری

جلسه اول از دوره چهارم لژیون سردار همسفران نمایندگی دکتر علیرضا به استادی راهنما همسفر شهلا، نگهبانی همسفر شهناز و دبیری همسفر مریم با دستور جلسه‌ «بنیان کنگره۶۰» روز دوشنبه ۳ دی‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۳:۳۰ برگزار شد.

خلاصه سخنان استاد:
خداوند را بسیار سپاسگزارم و شکر می‌کنم که امروز اجازه داد من در این جایگاه قرار بگیرم و در کنار شما عزیزان بیاموزم. از تمام خدمتگزاران لژیون سردار، مرزبانان و ایجنت عزیز تشکر و قدردانی می‌کنم. امروز بسیار خوشحال هستم که در کنار نگهبان لژیون سردار هستم، ایشان بسیار زحمت کشیدند تا بتوانند در جایگاه پهلوانی قرار بگیرند و از این جهت برایشان خوشحالم.
اگر بنایی آباد باشد اما ساکنین آن خراب باشند، بنا هم کم‌کم رو به نابودی و خرابی می‌رود؛ اما ساکنین آباد در بناهای خراب و ویرانه‌ها می‌توانند آن‌ها را احیاء نمایند. این متن بسیار زیبا که از بار معنایی و مفهوم بسیار بالایی برخوردار است، توسط نگهبان لژیون سردار و در ابتدای جلسه قرائت می‌شود؛ مخصوصاً که در کنار دستور جلسات کنگره قرار می‌گیرد و امروز هم دستور جلسه بنیان است که یک رویداد و اتفاق عظیم می‌باشد. به فرمایش دیده‌بان محترم مسافر علیرضا زرکش ما در این رویداد و اتفاق قرار داریم تا آموزش بگیریم. در همین جا هفته بنیان را به آقای مهندس، خانواده محترمشان و تک‌تک شما عزیزان تبریک می‌گویم.
هفته بنیان تنها برای آقای مهندس نیست؛ بلکه رهایی تک‌تک ماست. ایشان توانستند به این متد دست پیدا کنند و به انسان‌ها کمک نمایند. بایستی از تمام عزیزانی که این رویداد و اتفاق را رقم زدند تشکر کنیم تا ما نیز بتوانیم چنین تجربه عالی را در این سیستم داشته باشیم.
اگر ما همه در سیستم الهی قرار داریم، حال در هر سمت و جایگاهی که هستیم و با هر میزان سواد، بایستی قبل از ورود به کنگره را نیز به یاد بیاوریم که اصلاً حال خوبی نداشتیم و تبدیل به ویرانه شده بودیم. به دیگر سخن این‌قدر حالمان بد بود، دردها و رنج‌‌هایی کشیده بودیم و حس‌های بدی داشتیم که دیگران را هم با خودمان به ویرانه‌ها می‌بردیم و داشتیم همه چیز و همه کس را نابود می‌کردیم. با این اتفاق بزرگ که آقای مهندس صورت‌مسئله اعتیاد را حل نمودند و ما در کنگره۶۰ قرار گرفتیم، جایی که برعکس دیگر سیستم‌هایی است که باید حالت خوب باشد یا پیشینه خوبی داشته باشی تا گزینش شوی و بتوانی در آن سازمان و مکان قرار بگیری و بیاموزی. این سیستم ما را با حال بدمان پذیرفت و آموزش‌های ناب و دست اول را در اختیارمان قرار داد.
به فرمایش آقای مهندس ما این‌جا آمدیم تا آموزش بگیریم و به آن‌ها عمل کنیم؛ همچنین زندگی کردن را بیاموزیم و کمک کنیم تا دیگران هم زندگی کنند. اگر به گذشته بازگردیم و به صحبت‌های آقای مهندس یا استاد امین در سی‌دی‌هایشان گوش کنیم یا کتاب‌ها و جزواتشان را بخوانیم، متوجه می‌شویم که چه رنج‌ها و دردهایی کشیده‌اند و چه تجربه‌های سختی را پشت سر گذاشته‌اند. این عزیزان به همین سادگی این اتفاقات را رقم نزده‌اند و واقعاً سختی‌های زیادی را متحمل شده‌اند.
آقای مهندس تجربیات ترک متعددی را پشت سر گذاشته‌اند و با اینکه خودشان محقق بودند یا در امر آموزش از معلومات بسیار بالایی برخوردار بودند و همچنین تحقیقات زیادی را هم انجام می‌دادند؛ اما از درد بسیار بزرگی رنج می‌بردند. ایشان هفده سال جسمشان را با مصرف مواد مخدر، مشروبات الکلی و سیگار به ویرانه‌‌ای تبدیل کرده بودند و حالشان خوب نبود؛ همچنین ترک‌های متعدد و راه‌های بی‌نتیجه زیادی را تجربه کرده بودند تا اینکه در ماه رمضان سال ۱۳۷۵ تصمیم گرفتند هم روزه بگیرند و هم نظمی به مصرف مواد مخدر خود بدهند. پس با یک برنامه‌ریزی و بدون هیچ‌گونه هدف درمانی یا اینکه حتی قصد ابداع روشی را داشته باشند، فقط با یک زمان‌بندی دقیق توانستند در کنار مصرف خود روزه بگیرند و با این برنامه‌ای که برای خودشان تعیین کرده بودند، کم‌کم مصرف خود را حذف کردند. در آخر متوجه شدند که چقدر به دلیل مصرف نکردن مواد به حال خوب رسیده‌اند و خودشان و خانواده ایشان در ناباوری قرار گرفتند.
آقای مهندس در کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر می‌فرمایند: این اتفاق باوری در ناباوری است. در تاریخ ۱۵ آذرماه ۱۳۷۶ توانستند با متد DST به درمان برسند و این روش را ابداع نمایند. خداوند را شکر می‌کنیم که ما هم در این سیستم هستیم و در این برهه از زمان در کنار این عزیزان قرار داریم. جناب مهندس در سال ۱۳۷۸ کنگره۶۰ را بنا نهادند و ایشان بنیان و ریشه اصلی این سیستم هستند که توانستند روش DST را ابداع کنند، روشی که در جهان حرف اول را می‌زند.
ابتدا که می‌خواستند کنگره را شروع کنند، همان‌طور که همه شنیدیم با ۸ نفر اولین جلسه را بدون هیچ‌گونه سرمایه و پیشینه‌ای آغاز کردند. خدا را شکر اکنون تعداد نمایندگی‌ها بالای ۱۲۰ عدد است و فقط ۱۷ نمایندگی در اصفهان داریم. بالای ۲۰۰ هزار نفر در حال درمان هستند و الهی شکر ۸۰ هزار نفر آن‌ها به درمان قطعی رسیده‌اند. چیزی که توانسته این چرخه و سیستم را حفظ کند، وجود کسانی است که در کنار آقای مهندس قرار گرفتند‌. همان ۸ نفری که گفتم جا دارد از دیده‌بانان محترن آقای سلامی، آقای حکیمی و عزیزان دیگری که در کنارشان قرار گرفتند و ماندگار شدند نام ببریم؛ زیرا آن‌ها این آموزش‌ها را به چرخه تولید رساندند. کسانی که از اصفهان به تهران می‌رفتند، آموزش می‌گرفتند و این آموزش‌ها را به اصفهان انتقال دادند؛ از جمله دیده‌بان محترم آقای کامران، اسیستانت محترم خانم مرجان و خیلی از عزیزان دیگر که من اکنون حضور ذهن ندارم ولی از همگی تشکر و قدردانی می‌کنم. در حقیقت این دستور جلسه برای قدردانی و تشکر گذاشته شده و تا ما از کسانی که واقعاً زحمت کشیدند و خدمت عاشقانه کردند تشکر کنیم و به این ماندگاری سیستم کمک نماییم. اگر بخواهیم مثال کوچکی بزنیم، می‌توانیم در مورد نمایندگی دکتر علیرضا که در آن قرار داریم صحبت کنیم. آبان ماه سال ۱۳۹۹ بود که این شعبه توسط دیده‌بان محترم آقای صدیقی و بسیاری از عزیزان دیگر شروع به کار کرد. عزیزانی که از اصفهان با ایشان همراه شدند و راهنماهایی که در کنارشان بودند، بستر آموزشی را فراهم کردند و در ۲۵ بهمن‌ماه بود که بخش همسفران هم راه‌اندازی شد. خدا را شکر ما درون آن قرار گرفتیم و جزو اولین نفراتی بودیم که وارد شعبه دکتر علیرضا شدیم.
در آخر صحبت‌هایم می‌خواهم از عزیزانی که در بخش تازه‌واردین از راه دور آمدند و به ما کمک کردند تا این نمایندگی پابرجا بماند، تشکر کنم. اگر امروز این بستر آموزشی و لژیون سردار وجود دارد، به دلیل کمک این عزیزان است. پهلوانان و دنورهایی که بیشتر از اصفهان بودند و همگی کمک کردند؛ حال شما باید کمک کنید تا انشاءالله بتوانید یک بنایی را از خودتان داشته باشید و ویرانه‌ها را آباد کنید.
به دیگر سخن بایستی این پرچم را دست خودتان بگیرید و کمک کنید تا پرچم دست خود شماها بماند. ما به این‌جا آمدیم و نزدیک به ۴ سال است که با عشق و با تمام وجودمان خدمت می‌کنیم؛ اما روزی خواهیم رفت و بعد کم‌کم نوبت بقیه عزیزان می‌رسد. چیزی که می‌ماند اثر جاودان و یک حس و حال خوب است که ما می‌توانیم از خودمان به جای بگذاریم. همان‌طور که آقای مهندس می‌فرمایند: گاوی که نان گدایی بخورد، نمی‌تواند شخم بزند؛ پس باید کمک کنید.
از همه خدمتگزاران نمایندگی دکتر علیرضا تشکر می‌کنم؛ همچنین سپاسگزارم که در لژیون سردار هستید و کمک می‌کنید. انشاءالله که سال آینده در مکانی که متعلق به خودتان است، لژیون سردار را برگزار کنید.

تعویض جایگاه نگهبانی، دبیری و خزانه‌داری لژیون سردار همسفران

تایپ: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر آیسان (لژیون نهم)
عکاس: مرزبان خبری همسفر لیلا
ویراستار و ارسال مطلب: همسفر مریم نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر علیرضا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .