English Version
This Site Is Available In English

کلمه بنیان واژه‌ای است که جمع‌پذیر نیست

کلمه بنیان واژه‌ای است که جمع‌پذیر نیست

ابتدا هفته بنیان را به آقای مهندس و خانم آنی بزرگ و خانواده محترم‌شان تبریک عرض می‌کنم و همین‌طور این هفته زیبا را خدمت تمام اعضای کنگره۶۰ تبریک می‌گویم. کلمه بنیان از بُن می‌آید و به معنی اصل، ریشه، پایه و بنیاد است و واژه‌ای است که جمع‌پذیر نیست. آقای مهندس بنیان‌گذار کنگره نیستند؛ چون بنیان‌گذار فقط بنایی را تاسیس می‌کند. آقای مهندس بنیان کنگره هستند؛ یعنی تمام ساختارهای کنگره اعم از روش و متد DST، شربت OT، نوشتارها، D.sap، قوانین، حرمت و ... را به‌وجود آورده‌اند؛ پس یعنی اصل و بنیان این راه هستند. کنگره دارای یک ساختار درختی شکل است که پایه و ریشه آن آقای مهندس، تنه درخت دیده‌بانان، شاخه‌های درخت مرزبانان و راهنمایان، شکوفه‌ها تازه‌واردین و سفر اولی‌های عزیز، میوه و ثمره این درخت سفر دومی‌ها می‌باشند. حال اگر کمی عمیق‌تر به این مطلب بیاندیشم، می‌بینم که در این ساختار درختی‌ شکل، مهم‌ترین و اصلی‌ترین نقش برعهده ریشه درخت است؛ بنابراین چقدر این ریشه؛ باید قوی و مستحکم باشد که مدیریت این درخت عظیم و تنومند کنگره را بر عهده بدارد؟

تمام مواد، املاح و خوراک مورد نیاز را به خوبی در زمان مناسب و به میزان مناسب به اجزای مختلف درخت می‌رساند. حال در کنگره۶۰ مناسبت‌هایی وجود دارد که جشن گرفته می‌شود که پشت هرکدام از مناسبت‌ها دلیل خاصی وجود دارد. انسان همیشه به یادآوری مطالب نیازمند است و این مناسبت‌ها باعث می‌شود انسان دچار نسیان و فراموشی که یکی از ابزار مثلث تاریکی است، نشود. آقای مهندس می‌فرمایند: «دستور جلسه بنیان به این دلیل قرار داده‌ شده است که ما یادمان نرود کنگره چگونه شکل گرفت.» صد البته سپاسگزار بودن را به ما آموزش می‌دهد. سپاس از فردی که پایه، اساس و چشمه جوشان است و باعث آوردن آرامش به زندگی‌‌های در حال نابودی ما، است. در مورد زندگی بنیان کنگره۶۰ جالب است بدانیم که ایشان، متولد آبان ۱۳۲۸ در کرمان که فرزند سوم یک خانواده پرجمعیت است، پدرش ارتشی و بسیار فعال و انسان سخت‌کوش و با استعدادی بود. تحصیلات را تا ابتدای متوسطه در کرمان گذراند و دوره متوسطه را در هنرستانی در تهران، رشته برق به پایان رساند و درسال ۱۳۴۸ در دانشگاه علم و صنعت رشته برق پذیرفته شد. هم‌زمان با تحصیل، در شرکت‌های مختلف مخابراتی نیز کار می‌کرد و بعد از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه، یک شرکت مخابراتی تاسیس کرد و مشغول به کار شد.

همه چیز برای مهندس دژاکام به خوبی پیش می‌رفت تا این‌‌که براثر رفت‌ و‌‌ آمد و دوستی با افرادی که مواد مخدر استعمال می‌کردند درگیر اعتیاد شد. بعد از این اتفاق، سختی‌ها و مشکلات فراوانی برای مهندس دژاکام به‌ وجود آمد؛ اما با اراده‌ای که داشت و برحسب اتفاق جالبی که برایش رقم خورد توانست از دام اعتیاد رهایی یابد که البته این رهایی به آسانی به دست نیامد. بعد از درمان اعتیاد، تصمیم به تاسیس کنگره۶۰ گرفتند که با این کار توانستند افراد بسیار زیادی را از دام اعتیاد رهایی بخشد. به عقیده مهندس دژاکام، آدمی زمین می‌خورد تا بلند شدن را یاد بگیرد. زندگی سراسر از مشکلات مختلف است و انسان هرگز نباید از مشکلات هراس داشته باشد. چنین مرد بزرگی قابل ستایش است؛ کسی‌که خانواده‌های زیادی را از به‌هم‌ریختگی و فروپاشیدگی نجات دادند و فرزندان بسیاری را سالم به دامن پرمهر و محبت پدر و مادر بازگرداندند. این مرد بزرگ هیچ‌وقت خسته نمی‌شود و خستگی برایش معنا ندارد؛ چون هدف والایی را دنبال می‌کند و هم‌چنان در تلاش برای درمان بیماری‌های دیگر هم‌چون سرطان، ام‌اس و ... می‌باشد؛ بنابراین چگونه می‌توان از چنین مخلوقی که سراسر عشق است سپاسگزاری کرد؟ تنها برای ایشان و خانواده محترمشان آرزوی سلامتی و شادکامی دارم. به امید جهانی شدن کنگره۶۰

نویسنده: راهنما همسفر بهاره (راهنمای لژیون چهارم)
رابط‌خبری: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر بهاره (لژیون چهارم)
ویرایش: همسفر یاسمن رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دهم) دبیر سایت 
ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دهم) نگهبان‌ سایت 
همسفران نمایندگی پاکدشت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .