هفته بنیان رو به آقای مهندس تبریک عرض میکنیم چرا که ایشان در سال ۷۶ که خود به این روش درمان شدند ماندند و با همین روش و در ابتدا با سه نفر شروع به فعالیت کردند و امروز که ۲۶ سال از آنروز میگذرد کنگره ۶۰ بیش از ۱۲۰ نمایندگی در کل کشور دارد و تا به امروز بیش از هشتاد هزار نفر در کنگره ۶۰ به درمان قطعی رسیده اند.
اما به همین مناسبت از آقا شارود درخواست کردیم به علت اینکه ایشان از اولین کسانی بودند که در اهواز در کنگره ۶۰ به درمان رسیدند تاریخچه ای از چگونگی تأسیس کنگره ۶۰ و نمایندگی این سازمان در اهواز در اختیار ما قرار دهد. شما را دعوت میکنم به خواندن تاریخچه شروع فعالیت کنگره ۶۰ در اهواز.
در پاییز سال ۱۳۹۱ بود که آقای بیات در شهر آبادان فعالیت کنگره ۶۰ را آغاز کردند و بعد از مدتی به اهواز آمدند و در پارک شهید سبحانی (کمپلو شمالی) مینشستند و با یک تابلوی کوچک که نشانی از کنگره ۶۰ بود منتظر برای اینکه دردمندی به ایشان مراجعه کندو درخواست درمان کند. در ادامه و با صبر و ایمانی که داشتند به فعالیت خود ادامه دادند و در همان اوایل کار سه نفر به ایشان مراجعه کردند و با سه نفر کارگاه آموزشی در پارک شروع شد.
بعد از چند هفته آقای فرشید تفرشی نیز از تهران تشریف آوردند و در کنار آقای بیات فعالیت کنگره ۶۰ را گسترش دادند. بعد از مدتی اعضا، یک ساختمان کوچک را در کیانپارس اهواز کرایه کردند و جلسات کنگره ۶۰ را در این ساختمان برگزار میکردند که به صورت کارگاه آموزشی بود، برگزاری اولین جلسه با نگهبانی آقای بیات بود و استادی آقا فرشید و دبیری صفا ظاهری.
آرام آرام جلسات شکل گرفت و چون سفر دومی هم نداشتیم یک جلسه آقا فرشید نگهبان بود و یک جلسه هم آقای بیات. از سال ۹۱ تا ۹۳ دو روز در هفته جلسات تشکیل میشد که یکشنبهها در محل کیانپارس برگزار میشد و آقا فرشید هر هفته از تهران به اهواز می آمدند و سهشنبهها نیز در پارک شهید سبحانی توسط آقای بیات جلسات تشکیل میشد. به این شکل ادامه دادیم تا اینکه تعدادی از اعضا بعد از یک سال وارد سفر دوم شدند و نگهبانان و استادها و دبیر از سفر دومیها انتخاب میشد. این را هم بگویم که خیلی از امتیازاتی را که امروز در اختیار داریم در گذشته به این شکل نبود مثلاً نشریات به این گستردگی و به این آسانی در اختیار ما قرار نمیگرفت و حتی برای OT گرفتن وقتی به کلینیک مراجعه میکردیم مبصری وجود نداشت و چند نفری هم که از شهرستان میآمدند مجبور بودند با تریاک سفر کنند چرا که دسترسی به OT نداشتند. خب همین روند ادامه داشت تا اینکه لژیون ها شکل بهتری گرفتند. یکی لژیون آقا فرشید بود و دیگری لژیون آقای بیات بود و به همین شکل در حال ادامه دادن بودیم تا اینکه در سال ۹۳ یک ساختمانی در شهرک دانشگاه اهواز اجاره کردیم و به آنجا نقل مکان کردیم و از آنجا سفر دومیها بیشتر شدند. دیگر نگهبان و دبیر را از سفر دومیها انتخاب میکردیم و سه نفر مرزبان هم به صورت انتصابی انتخاب شدند و مرزبانی هم شکل گرفت و آرام آرام به همین روند ادامه دادیم تا اینکه آزمون راهنمایی برگزار شد و ۷ نفر از اعضا امتحان دادند که دو نفر از آنها در این آزمون قبول شدند ( آقا شارود و آقا عباس). در این زمان لژیونها به چهار لژیون افزایش پیدا کردند و روز به روز ساختار کنگره در اهواز رو به بهتر شدن بود و از آن زمان به بعد ایحنت هم داشتیم و لژیونها و مرزبانها نیز بیشتر شدند و بعدها انتخابات مرزبانی نیز برگزار شد و مرزبانان دیگر انتصابی نبودند و توسط خود اعضا انتخاب میشدند. ما تمام این داشتههای امروزمان را در راس مدیون آقای مهندس و در وهله بعد مدیون آقا فرشید و آقای بیات هستیم که تمام این مسیر را آمدند و رفتند تا اینکه کنگره ۶۰ در اهواز و خوزستان شکل بگیرد که در حال حاضر نمایندگیهای دزفول شوشتر، ماهشهر و آبادان از دل همین لژیونی که در اهواز تشکیل شد شکل گرفتند. امیدوارم که همیشه بتوانیم قدردان زحماتی که این عزیزان کشیدند باشیم.
درود بر پیشگامان
گروه سایت نمایندگی دانیال اهواز از آقا شارود بابت مشارکت در تهیه این گزارش تشکر میکند.
تایپ و ویرایش و ارسال؛ مسافر مجتبی
- تعداد بازدید از این مطلب :
253