English Version
This Site Is Available In English

خلاصه سی‌دی نامه 11

خلاصه سی‌دی نامه 11

به نام قدرت مطلق الله

جناب مهندس در سی‌دی «نامه 11» دررابطه‌با اصل هشتم، موضوع اشباع صحبت می‌نمایند و به این موضوع اشاره می‌کنند که در تمامی مسائل، چه از نظر مادی و چه از نظر معنوی، مسئله اشباع صدق می‌کند. اگر با دید گسترده‌تری به موضوع نگاه کنیم، می‌توانیم آن را بشکافیم و متوجه نقش اساسی، مهم و مؤثر آن در زندگی شویم. کارهای مهم و اساسیِ هر یک از ما در زندگی، به مسئله اشباع مربوط می‌گردد. همچون روابط خانوادگی، روابط مادی و روابط معنوی.

اعتیاد یکی از اصلی‌ترین معضل‌هایی می‌باشد که بزرگ‌ترین کشورهای جهان را به زانو درآورده است و همه در پی پیداکردن روشی برای درمان آن هستند و از منظر خودشان شناخت کافی دررابطه‌با موضوع اعتیاد دارند.

درحالی‌که اصلاً مسئله اعتیاد برای جهانیان شناخته نشده است و یک چیز گنگ و مبهم است؛ مانند این است که در یک اتاق تاریک به دنبال یک گربه سیاه می‌‎گردند که اصلاً این گربه سیاه در داخل اتاق نیست.

دررابطه‌با موضوع اشباع، اگر مقداری شکر را در داخل یک لیوان آب بریزیم و مرتباً آن را هم بزنیم و قاشق، قاشق ریختن شکر را ادامه دهیم، به نقطه‌ای می‌رسد که دیگر شکر در آب حل نمی‌شود، به این نقطه، نقطه اشباع آب و شکر می‌گویند.

بنابراین، برای مصرف هر دارو و یا موادی نیز، یک نقطه اشباع داریم. این مسئله در مورد مواد مخدر و داروهای روان‌گردان از اهمیت زیادی برخوردار است.

یک سری از مصرف‌کنندگان در مرحله اشباع هستند و حتی برخی از داروهای تجویز شده توسط روانپزشکان نیز در مرحله اشباع می‌باشد.

اشباع در فرهنگ لغت به معنی سیر گردانیدن، سیرکردن و یا رسیدن به حداکثر ظرفیت می‌باشد.

در این سی‌دی جناب مهندس به مانند همیشه یک مثلث را ترسیم می‌کنند که قاعده این مثلث، اشباع و ساق سمت چپ، قبل از اشباع و ساق سمت راست، بعد از اشباع نام دارد.

طبق این مثلث تمام مسائل ما در این 3 ساق می‌گنجد؛ یعنی اینکه کاری که ما انجام می‌دهیم، در مرحله اشباع است یا کار در مرحله قبل از اشباع و یا بعد از اشباع می‌باشد.

ما با استفاده از متد DST، می‌توانیم نقطه تحملمان را کم و یا زیاد کنیم. در وادی نهم به این موضوع اشاره می‌شود که وقتی نیرویی از کم شروع بشود و به درجه بالا و بالاتر برسد، نقطه تحمل ایجاد می‌گردد.

نقطه اشباع، قابلیت تغییر دارد؛ هم در جهت مثبت و هم در جهت منفی. به طور مثال بالابردن نقطه تحمل در غذاخوردن هم وجود دارد. زمانی که ما احساس سیری می‌کنیم، یعنی در نقطه اشباع قرار داریم. باید تلاش کنیم که قبل از سیری، دست از غذاخوردن برداریم. حتی در محبت‌کردن هم باید به نقطه اشباع توجه نمود. میزانی که محبت صورت می‌گیرد نیز باید با میزان ظرفیت شخص سنجیده شود تا از نقطه اشباع عبور ننماید؛ چون اگر از این نقطه رد شود تبدیل به ضد آن می‌شود.

هر زمان که خارج از ظرفیت رفتار گردد، بهترین چیزها ممکن است به بدترین چیزها تبدیل شود. هیچ موردی نباید خارج از محدوده اشباع قرار گیرد.

در روابط معنوی، نقطه اشباع افراد فرق می‌کند و باید این هنر و ظرافت را در این مسئله یاد بگیریم؛ ولی در مسائل مادی می‌توانیم به این صورت نقطه اشباع را شناسایی کنیم که می‌تواند باعث مرگ شود.

بعد از نقطه اشباع، مسئله اوردوز را داریم. اگر بیش از میزان، مصرف نماییم دچار اوردوز می‌شویم.

با متد DST، نقطه اشباع تغییر می‌کند. یعنی ذره‌ذره مواد بالا برده می‌شود تا نقطه تحمل ایجاد گردد و بعد ذره‌ذره کاهش می‌یابد.

پس نقطه اشباع قابل‌تغییر و تعویض است؛ یعنی اگر فرد در یک صحرا آب پیدا نمی‌کند و یک مدتی آب استفاده نکرده است، اگر یک لیوان آب را بنوشد، دچار اوردوز می‌شود و مرگ به سراغش خواهد آمد.

تمام اوردوزهایی که صورت می‌گیرد به همین دلیل می‌باشد. فرد یک مدت مصرف نمی‌کند و چون نقطه اشباع و تحمل تغییر کرده و پس از مدتی که مصرف نکرده است، مجدداً شروع به استفاده از مواد، به همان میزان قبلی می‌نماید که دچار اوردوز می‌گردد.

ما در کنگره 60، در طول 25 سال، 70 هزار نفر را بصورت قطعی به درمان اعتیاد رساندیم و هیچ‍کدام از آنها بیش از 1.5 گرم تریاک و 60 سی‌سی اوتی مصرف نکرده‌اند.

برداشت من از این سی‌دی:

تمام مفاهیمی که به‌صورت تئوری و یا عملی در مقاطع مختلف تحصیلی و علمی مطرح می‌گردد. همه دارای دو بعد هستند. صور پنهان و صور آشکار.

صور آشکار، همان ماهیتی است که در تعاریف گنجانده می‌شود، ملموس است و شاخص معینی برای آن در نظر گرفته شده است؛ ولی در صور پنهان، تمام این موارد دارای صور کیفی و ابعاد مختلف هستند.

در مورد موضوع نقطه اشباع نیز نزدیک‌شدن به این نقطه منجر به ایجاد نقطه تحمل می‌شود و در زندگی همیشه باید تمرین نمود، تا در زیر نقطه اشباع ماند. چون نقطه اشباع، استارت عدم تعادل می‌شود.

از نظر من این نقطه، مرزی بین زندگی و نابودی، مرزی بین امنیت و عدم امنیت، مرزی بین سلامتی و بیماری و درنهایت تعادل و بی‌تعادلی می‌باشد.

نگارش و تایپ: راهنمای تازه‌واردین همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون ششم)
تنظیم و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زنجان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .