English Version
This Site Is Available In English

بنیان کنگره مظهر عشق و از خودگذشتگی است

بنیان کنگره مظهر عشق و از خودگذشتگی است

جلسه بیستم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران نمایندگی بیهقی سبزوار به استادی همسفر اعظم رهجو راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم) با دستور جلسهٔ "بنیان کنگره‌60" در روز شنبه 1 دی ماه 1403 آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:
«دست‌هایی که کمک می‌کنند، مقدس‌تر از لب‌هایی هستند که دعا می‌خوانند.» سلام دوستان اعظم هستم همسفر. از ایجنت و مرزبانی همسفران نمایندگی بیهقی سپاسگزارم که فرصت خدمت را در اختیار من قرار دادند. دستور جلسهٔ این هفته بنیان کنگره 60 است. بنیان یعنی؛ ریشه. آقای مهندس حسین دژاکام مؤسس کنگره‌60 و مکتشف روش DST هستند. ایشان مظهر عشق، گذشت، محبت و فداکاری هستند و به ما صبر، بخشش، ازخودگذشتگی، ارزش‌ها، تفکر و تأمل و علم زندگی را آموختند. من این هفتهٔ مبارک را به ایشان و خانوادهٔ محترمشان و همهٔ افراد کنگره‌60، مخصوصاً شعبهٔ بیهقی سبزوار تبریک می‌گویم و از آقای مهندس به‌خاطر تمام زحماتی که برای تأسیس کنگره کشیده‌اند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

از زمانی که انسان آفریده شد، مواد مخدر هم وجود داشته است. درگذشته به دلیل عدم شناخت و آگاهی از مواد مخدر، انسان نتوانسته بود که راه‌حل مناسبی برای درمان اعتیاد پیدا کند، به همین دلیل افراد زیادی می‌گفتند، اعتیاد درمان ندارد و یک بیماری لاعلاج و پیش‌رونده است و فردی که معتاد می‌شود تا آخر عمر باید با اعتیاد خودش سر کند. در این میان هم افرادی سودجو پیدا شدند که با روش‌های غلط؛ یعنی شلاق درمانی، سقوط آزاد، زندانی کردن فرد مصرف‌کننده، سم‌زدایی و یا با قرص می‌خواستند، اعتیاد آن‌ها را درمان کنند؛ ولی اوضاع آن‌ها بدتر می‌شد.

افرادی هم با تأسیس NGO و یا کمپ‌های مختلف شروع به درمان افراد مصرف‌کننده کردند که هر کدام روش خاصی داشتند و هیچ‌کدام موفق نبودند؛ ولی در سال 1375، آقای مهندس که خودشان هم یک مصرف‌کننده بودند؛ با الهام‌گرفتن از ماه مبارک رمضان در 15 آذرماه 1376 توانستند بعد از 11 ماه به روش تدریجی یا DST مصرف خودشان را به صفر برسانند، اینجا بود که راه‌حل قطعی درمان اعتیاد کشف شد. درمان با ترک متفاوت است، ما در کنگره ترک نداریم و افرادی که به کنگره‌60 می‌آیند، درمان می‌شوند؛ یعنی جسم، روان و جهان‌بینی آن‌ها به تعادل می‌رسد. منظور از درمان، این است که اگر فرد مصرف‌کننده در انبار هروئین هم بخوابد، اصلاً وسوسه نمی‌شود.

آقای مهندس فرمودند: برای درمان اعتیاد از هر نوعی که باشد؛ باید از تریاک استفاده شود. ابتدا هیچ‌کدام از مسئولین و پزشکان این را قبول نمی‌کردند که برای درمان تریاک از خود تریاک یا همان شربت OT که به داروی شفابخش معروف است، استفاده شود؛ اما با تلاش‌های فراوان توانستند که ثابت کنند، این روش کامل‌ترین و درست‌ترین روش است. آقای مهندس در این راه سختی‌های زیادی کشیدند و با مخالفت شدید مسئولین و کلینیک‌های ترک اعتیاد و پزشکانی که در زمینهٔ اعتیاد فعالیت می‌کردند، روبرو شدند. ایشان در اوایل تأسیس کنگره حتی برای آموزش‌دادن به مسافران، مکان مناسبی نداشتند و از وضعیت مالی خوبی هم برخوردار نبودند و بسیاری از این جایگاه‌ها هم وجود نداشت؛ مثلاً راهنمایی، مرزبانی و غیره.

تمام این امکاناتی که در حال حاضر در اختیار ما قرار دارد با صبر و تلاش ایشان و افرادی که به رهایی می‌رسیدند، فراهم شده است. به‌مرورزمان راهنمایان را تربیت کردند، مرزبان‌ها و دیده‌بان‌ها انتخاب شدند و لژیون مالی تشکیل شد تا کنگره محتاج هیچ اُرگان یا نهادی نباشد. وقتی فردی به رهایی می‌رسد به خواست قلبی خود در لژیون مالی (سردار) شرکت می‌کند و افراد آن شعبه پایه‌های مالی و علمی شعبهٔ خودشان را محکم و قوی می‌کنند. از کشفیات دیگر آقای مهندس D.sap بود که خواص بسیار زیادی دارد و بیماری‌های زیادی با استفاده از این اکسیر درمان می‌شود، مثل: عفونت، مریضی‌‌های قلبی، سرماخوردگی، آنفولانزا، کرونا، مشکلات دستگاه گوارش، اضافه‌وزن، دیابت و غیره.

مسئلهٔ بعدی که در کنگره به‌راحتی درمان شد، مشکل اضافه‌وزن بود. من 22 کیلو اضافه‌وزن داشتم و از مشکلات کمردرد، زانودرد و معده درد رنج می‌بردم؛ اما با ورود به لژیون تغذیهٔ سالم، این مشکلات من برطرف شد. به‌راحتی و بدون هیچ هزینه و عارضه‌ای، 18 کیلو وزن کم کردم. درصورتی‌که بعضی افراد پول زیادی خرج می‌کنند، عمل پیکرتراشی را انجام می‌دهند یا رژیم‌های اشتباه می‌گیرند که باعث می‌شود به انواع‌واقسام بیماری‌ها دچار شوند؛ حتی بعضی از آن‌ها هم به‌خاطر این عمل‌ها فوت می‌کنند. ما باید به‌خاطر همهٔ این آموزش‌ها قدردان کنگره باشیم و این را بدانیم که برای این سیستم افراد زیادی زحمت کشیده‌اند تا ما بتوانیم در حال حاضر به‌راحتی سفر کنیم و به رهایی برسیم. ما باید تلاش خود را بکار بگیریم که خدمتگزار خوبی باشیم تا بتوانیم ذره‌ای از این خوبی‌ها را جبران کنیم و این شعار را سر لوحهٔ زندگی خود قرار دهیم: «دیگران کاشتند و ما خوردیم، ما بکاریم تا دیگران بخورند.»

نویسنده: همسفر اعظم رهجو راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
ویرایش: مریم همسفر جواد رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
ارسال: نگهبان سایت همسفر فهیمه
همسفران نمایندگی بیهقی سبزوار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .