English Version
This Site Is Available In English

بنیان کنگره۶۰ نور و عشق در مسیر درمان

بنیان کنگره۶۰ نور و عشق در مسیر درمان

جلسه هفتم از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی بیرجند به استادی همسفر فاطمه با دستورجلسه  «بنیان کنگره‌۶۰» روز شنبه ١ دی ماه ۱۴۰۳ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

به نام قدرت مطلق الله

بنیان به معنای ریشه است و بنیان کنگره‌۶۰، به معنای ریشه تنومند درخت عظیم کنگره۶۰ است. بنیان یعنی سرسبزی و امید، بنیان یعنی عشق راستین، بنیان یعنی رحمت و بخشندگی، بنیان یعنی نور و امید، بنیان یعنی مظهر مهر و وفا، بنیان یعنی از خودگذشتگی و ایثار، بنیان یعنی پایه و اساس هستی، بنیان یعنی ریشه در اعماق زمین، بنیان یعنی جان دوباره و امید، بنیان یعنی علم راستین، بنیان یعنی درخت استوار، بنیان یعنی پای‌برهنه روی گداخته‌های آتش راه رفتن، بنیان یعنی چشمه جوشان، بنیان یعنی خود عشق، بنیان یعنی کمک به مخلوقین، بنیان یعنی ایمان و توحید، بنیان یعنی ایمان و علم و یقین، بنیان یعنی جان دوباره، بنیان یعنی نور و امید.

جناب آقای مهندس، بنیان‌گذار کنگره۶۰، راه درست زندگی کردن و صداقت را به تک‌تک اعضا آموختند. در تاریخ ۱۵ آذر ۱۳۷۶، مهندس دژاکام پس از ۱۷ سال اعتیاد به مواد‌مخدر، با به کارگیری روش‌های متعدد ترک‌اعتیاد، موفق شدند روش ابداعی خود را برای درمان و رهایی از اعتیاد به وجود آورند. کنگره۶۰ در سال ۱۳۷۸ توسط آقای مهندس حسین دژاکام بنیان‌گذاری شد.

متد DST توانست برای اولین بار در تاریخ بشریت، افرادی را به درمان و رهایی از اعتیاد برساند. کنگره۶۰، یکی از سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه اعتیاد و موادمخدر است، که به صورت رایگان و در سطح ملی در زمینه کاهش آسیب‌های ناشی از مصرف موادمخدر و اعتیاد فعالیت می‌کند. محورهای عمده فعالیت کنگره۶۰ شامل آموزش، پیشگیری، مهار و راهنمایی رایگان درمان اعتیاد است.

ما قدردان مردی هستیم از جنس نور، که به ما راه درست زندگی کردن، درست اندیشیدن و زیبا دیدن را آموخت. اما چرا نمی‌گوییم بنیان‌گزار؟ استاد امین فرمودند: اگر شما یک ساختمان را تأسیس کنید، می‌شوید بنیان‌گزار؛ اما شما ساختمان نیستید که به شما بنیان گفته شود. جناب مهندس خود ریشه هستند، یعنی این روش را ایشان ابداع و اجرایی کردند و سپس تکثیر نمودند؛ به همین سبب ما بنیان‌گزار نمی‌گوییم و می‌گوییم بنیان؛ چون در ابتدا آقای مهندس این روش را آزمایش کردند و از نو ساختند.

فقط می‌توانم بگویم، باید قدردان کنگره باشیم. واقعاً هر روز که می‌گذرد و من آموزش‌ها را دریافت می‌کنم، به نقاط تفکر بیشتری می‌رسم. هر روز، هر سی‌دی، هر لایو اینستاگرام در من ایجاد یک نقطه تفکر می‌کند و نمی‌دانم با چه زبانی از زحمات جناب مهندس و خانواده محترم ایشان و کنگره۶۰ تشکر کنم. نباید نسبت به زحماتی، که در کنگره کشیده شده است، ناسپاس باشیم. طبق فرمایش جناب مهندس، قدردانی می‌تواند هم زبانی باشد، هم کلامی و هم عملی؛ از این موارد دریغ نکنیم، تا ذره‌ای از خدمات کنگره را قدردانی کنیم. کاری کنیم که این صندلی آموزش را از دست ندهیم و با خدمت کردن، حتی با یک جارو کشیدن، می‌توانیم قدردانی را انجام دهیم.

نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون‌اول)
ارسال و ویراستاری: همسفر مریم نگهبان سایت
همسفران نمایندگی بیرجند

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .