English Version
This Site Is Available In English

درخشش خاص بنیان کنگره

درخشش خاص بنیان کنگره

جلسه نهم از دوره دوم سری کارگاه‌های مجازی همسفران نمایندگی صبا به استادی، ایجنت همسفر پروانه با دستور جلسه «هفته بنیان» روز شنبه ۱ دی ماه، سال ۱۴۰۳ برگزار شد.

سخنان استاد:

دستور جلسه این هفته بنیان کنگره۶۰ است، دستور جلسه متفاوتی است که تقریبا می‌شود گفت حال و هوای دیگری نسبت به سایر دستور جلسات دارد، دستور جلسه بنیان کنگره۶۰ گویی درخشش خاصی دارد و خیلی متفاوت است؛ چون ما هر چه داریم از بنیان کنگره۶۰ است.
حال ببینیم چه شده واقعا از کجا شروع شد و از کجا نشات گرفته تا رسید به این‌ جایی که ما رسیدیم و چگونه رسیدیم، چه مراحل و اتفاقاتی افتاد تا اکنون ما این‌ جا هستیم؟
همه می‌دانیم که آقای مهندس تقریبا خود گرفتار مصرف مواد مخدر بودند و خیلی روش‌ها را امتحان کردند، ایشان خود محقق و مهندس بودند و روی چشم‌های الکترونیک کار می‌کردند و در ایرانشهر کارخانه داشتند، ایشان متخصص احیای صنایع الکترونیک بودند. یک چنین شخصی تمام توان علمی و تحقیقاتی خود را روی این مسئله که؛ چرا در موضوع ترک‌های اعتیاد موفق نمی‌شوند؛ گذاشته بودند، این کنجکاوی علمی پایه تحقیقاتی شد که با یک نور و القا به کمک نیروهای الهی در ماه مبارک رمضان اتفاق افتاد و این جرقه در ذهن ایشان زده شد، که میزان مصرف‌ خود را منظم کنند و بعد از این‌ که تثبیت کردند، شروع به کاهش دادن کردند و در نهایت قضیه به جایی رسید که جدی شد و استادان ایشان گفتند که ادامه بدهند تا به مقصد رسیدند و توانستند برای اولین بار اعتیاد را درمان کنند. در 15 آذر ماه سال 1376 هجری شمسی و در سال 1997 میلادی این اتفاق افتاد و این رویدادی بزرگ در علم درمان اعتیاد بود.
برای اولین بار در تاریخ بشریت ایشان توانستند اعتیاد را درمان کنند در حالی که کسی تا آن زمان نتوانسته بود از اعتیاد رها شود و یا آن را درمان کند، آقای مهندس این کار بزرگ را انجام دادند و سال بعد از آن نوشته‌های خود را در کتاب ۶۰ درجه زیر صفر منتشر کردند.
در شهریور سال 1378 اولین جلسه کنگره۶۰ آغاز به کار کرد، که تقریبا در این جلسه هشت نفر حضور داشتند و در آن روز استارت کنگره۶۰ زده شد. به تدریج مقالات علمی، صورت مسئله اعتیاد، روش‌های ترک، کتاب عشق و وادی‌ها و کتاب ۱۴ مقاله که علم نوین درمان اعتیاد در آن است و بسیار ارزشمند است، توسط بنیان کنگره۶۰  چاپ و منتشر شد‌.
عمده کتاب‌ها و مقالات ایشان بسیار منحصر به فرد و نمونه آن را ما در هیچ کجا نمی‌توانیم رویت کنیم.
چارت سازمانی کنگره۶۰ این است که دیده‌بانی، نظارت و قوانین را تدوین کند و مرزبانان و راهنمایان و ایجنت‌ها و بقیه خدمت‌گزاران کار خود را به خوبی و با نظم و انضباط کامل انجام دهند و این سیستم تماما توسط بنیان کنگره۶۰ طراحی شده است.
واقعا برای به‌وجود آوردن چنین سیستم قوی و منظمی نیاز به یک مغز متفکر و اندیشه والا است و در ادامه وقتی که کار درست و بر مبنای حقیقت باشد رو به ارتقاء می‌رود و همه ما شاهد رشد و ارتقاء کنگره هستیم. همه این‌ها نشانگر این است که این روش و این کار درست است.
خشت اول را معمار درست گذاشته که این ساختمان استحکام دارد و ادامه پیدا می‌کند‌.
در حال حاضر صدها نفر عضو کنگره۶۰ شده‌اند بیش از 170 یا 180 شعبه در حال انجام وظایف خود مبنی بر درمان اعتیاد می‌باشند.
متد DST یک روش کاملا علمی که در بیشتر مجامع علمی شناخته شده، تا جایی که چندین سال پیش در جلسه‌ای که آقای مهندس در بهزیستی داشتند مسؤلین اعلام کردند که روش DST یک متد و طرح ملی است و افتخار می کنیم که این متد وجود دارد و مطمئن هستیم که یک روز هم جهانی می‌شود، کما این‌ که با چاپ مقالات علمی آقای مهندس در جوامع بزرگ بین‌المللی مورد مطالعه، تحقیق و بررسی قرار گرفته و همه مورد قبول واقع شده است.
به هر حال این گوشه بسیار کوچکی بود از اتفاقاتی که افتاد و کاری که بنیان کنگره۶۰ انجام دادند.
واقعا جای تبریک دارد، هفته بنیان را به جناب آقای مهندس دژاکام و خانواده ایشان و به تمام خانواده کنگره۶۰ تبریک می‌گویم.
واقعا خداوند نعمت‌ خود را بر ما تمام کرد که الان ما در چنین فضایی مشغول آموزش گرفتن هستیم و می‌توانیم آقای مهندس را از نزدیک ببینیم و از آموزش‌های ایشان استفاده کنیم و زندگی‌‌ ما متحول شود. هر کسی که وارد کنگره۶۰ شود، انسان خوشبختی است؛ چرا که هر کسی که به کنگره می‌آید انسانی می‌شود که بسیاری از مطالب را فهمیده و به یک دانایی مخصوص می‌رسد، سیستمی که جز سلامتی و عزت و هر چیز خوبی که در دنیا است و انسان‌ها به دنبال آن هستند، از نوع درست و سالمش را به ما می‌دهد.
انشالله که سپاسگزار باشیم.

 

نویسنده: ایجنت محترم شعبه صبا همسفر پروانه

ویراستاری و ارسال: همسفر مریم رهجو راهنما همسفر نرگس لژیون اول (نگهبان سایت)

همسفران نمایندگی صبا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .