سیدی قلب پیرامون نوشتههای آقای مهندس به تاریخ ۸۸/۸/۳۰ بهعنوان درمان است. در این سیدی آقای مهندس میفرمایند: اهمیت وادی سیزدهم و چهاردهم در این است که در قلبها، رودخانهها به بحری جاری میشوند که سرچشمه آن زمین و آسمان است و هرگز خشک نمیشود. هموار نمودن و بازنمودن قلبها بسیار سخت است. با ضرب تازیانه این قلبها، بیشتر سخت و غیرقابلتسخیر میشوند؛ اما این فرمان، فرمان خداوند است که مرض را بهطور عمیق درمان کنیم و این بسیار سخت است، تنها درمان مرض نیست؛ زیرا همیشه سالم بودن، مهمترین است و بسیار زمان لازم دارد و اکنون درمان، در یکقدمی است. عنوان وادی سیزدهم: پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است؛ یعنی هر مرحله که پایان یافت، مرحله دیگری آغاز میشود. قلب و دل یعنی چه؟ این را میدانیم که قلب در سینه قرار دارد و اینکه قلب حس ندارد؛ یعنی اگر قلبت درد میکند، شما نمیفهمید. قلب حس ندارد؛ ولی کار میکند و یک عضو مهم و اساسی است و آنجا محبت است.
سه پارامتر در کنگرهداریم که کل هستی به آن بستگی دارد که عبارتاند از صوت، نور و حس، خداوند در کتاب آسمانی بیان میکند، اول کلمه را آفرید و این یعنی صوت؛ یعنی در آفرینش اول صوت وجود داشته است. در مورد نور هم میفرماید: الله نور السماوات والارض؛ یعنی خداوند نور زمین و آسمان است و این دو نور و صوت هستی را به وجود آوردهاند. ارتباط هستی با این سه برقرار میشود. قرآن را بدون تعصب نگاه کنید و ببینید که چه حقایقی را برای ما بیان میکند. در قرآن سه کلمه را همیشه باهم میآورد؛ سمع، ابصار و قلوب. سمع؛ شنوایی و صوت، ابصار برای نور است و قلوب برای حس. این را میخواهم بگویم که قلب؛ یعنی مرکز حس، اگر قلبش سنگ شده است؛ یعنی حسش سنگ است و این سه خیلی مهم است. ما چگونه صوت و نور را درک میکنیم؟ بهوسیله حس که آن در سینه است. کسی که میگوید، قلبش سیاه است؛ یعنی حسش سیاه است. خراب بودن حس ما از کینه، دشمنی، حسادت، مردمآزاری، شهادت دروغ و ... میآید. قلب خراب؛ یعنی حس خراب، قلب مرکز حس است که بهوسیله آن میتوانیم، این قضیه را درک کنیم.
خودپرستی؛ یعنی تنهایی، وقتی انسان از دوستانش جدا شود، جهنم میشود و آنجا که یارانش را میگذارد، قلبش سیاه و حسش خراب است. برای رسیدن به هدفش، دیگران را نادیده میگیرد که این میشود، خودپرستی. در تنهایی وقتی مشکلی پیش میآید، باید مشکل را حل کنیم نه اینکه بگوییم: چرا اینطور است؟ وقتی ضربه میخوریم، باید در پی جبران و درمان آن را باشیم. آسوده بودن و در بهشت بودن؛ یعنی حس خوب داشتن و آبخنک و گوارا خوردن در یک کوزه سفالی است که به انسان آرامش میدهد. حس خوب ممکن است، آب در یک جام طلا باشد؛ ولی مثل زهر، گوارا نباشد. اگر به بد بودن کسی راضی و خشنود باشیم؛ یعنی قلب ما سیاه است. همهچیز بستگی به حس ما دارد؛ برای اینکه قلب ما روشن باشد، باید حسمان را پاک و درست کنیم و حسهای منفی را از خود جدا کنیم. هموار نمودن و بازنمودن، بسیار سخت است و با ضرب تازیانه این قلبها بیشتر سخت و غیر تسخیر میشود؛ یعنی اگر بخواهید، احساس دیگران را درست کنید، کار سختی است. من اگر بخواهم بازور محبت را و یا با شلاق عشق را به شما یاد بدهم، جواب نمیدهد.
درمان بهطور کامل، کار بسیار سخت و زمانبر است؛ به خاطر همین است که میگویند؛ اگر میخواهی به مدت کوتاه به نتیجه برسید، صیفیجات بکارید و اگر میخواهید بعد از چند سال به نتیجه برسید، درخت بکارید و اگر میخواهید بعد از سالهای طولانی به نتیجه برسید، انسان تربیت کنید؛ زیرا تغییر حس و درست کردن و از آلودگی بیرون آوردند آن، زمان زیادی میخواهد. تنها درمان مریضی نیست و سالم بودن مهمترین است؛ به خاطر اینکه سالم بودن جسم، افکار و اندیشه مهم است. چهکاری انجام دهیم که سالم باشیم و مریض نشویم؟ باید پیشگیری کنیم، مهمترین آن افکار و اندیشه سالم است. بیش از دویست نوع بیماری داریم که مربوط به خراب بودن حس است که برای درمان آن باید حسمان را درست کنیم. درمان دو قسمت دارد؛ درمان جسم و درمان جان. جسم را با ضرب تازیانه نمیشود، درست کرد. جسم صور پنهان دارد که بخواهیم جسم را درست کنیم، باید حسمان را درست کنیم.
در این حوزه باید پایهها را محکم کنید، چاپ مقالات علمی؛ یعنی محکم کردن پایهها، بهوسیله نیروی عقل و ایمان است که همان مسائل ارزشها است. اگر آنچه در وجود ما هست را به کار بگیریم؛ میشود کلام الهی که در قلب و مغز ما حکشده است و با تمام وجود از آن محافظت میکند. اگر به کسی کمک میکنید با تمام وجود کمک کنید. هنگامی میتوانید، آن کار را انجام دهید که پاکشده باشید و چشمه وجودتان جوشان شده باشد؛ باید مواظب نیروهای بازدارنده باشیم و با نیروی عقل و ایمان از راه و مسیر خود دور نشویم.
منبع: سیدی قلب
تایپ: همسفر واله لژیون راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
ویرایش: همسفر فاطمه لژیون راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر مهتاج نگهبان سایت
همسفران نمایندگی اردستان
- تعداد بازدید از این مطلب :
77