هشتمین جلسه از دور نوزدهم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی باباطاهر همدان با استادی مسافر علی، نگهبانی مسافر ناصر و دبیری مسافر جواد با دستور جلسه «OT» روز یکشنبه ٢۵ آذرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ شروع به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان علی هستم یک مسافر
از بنیان کنگره ۶۰ مهندس دژاکام بزرگوار کمال تشکر را دارم که چنین بستری را برای ما فراهم نمودند که من بیایم اینجا و به حال خوش برسم. از راهنما و استاد گرامیم آقا جلال اسماعیلی کمال تشکر را دارم که هرچه دارم از ایشان دارم و تا زنده هستم مدیون ایشان هستم.
دستور جلسه این هفته اوتی میباشد که در ابتدا از تمامی عزیزانی که در قسمت اوتی در کنگره شصت خدمت میکنند بخصوص عزیزان خدمتگزار در شعبه باباطاهر همدان عرض تبریک و خسته نباشید دارم که واقعا چراغ خاموش زحمت میکشند. از این جهت این را خدمتتان عرض میکنم تا زمانی که در قسمت اوتی خدمت نکرده بودم نمیدانستم که چه کارها و زحمتهایی کشیده میشود. فقط برگه داروی خودم را در ده ماه سفرم تحویل میگرفتم و جهت گرفتن داروی اوتی به کلینیک مراجعه میکردم. وقتی راهنمایان عزیز برگه داروها را به قسمت اوتی تحویل میدهند پس از ثبت آن در دفاتر اوتی، دوباره به راهنمایان عزیز بازگردانده میشود تا تحویل رهجو شود و ایشان با مراجعه به کلینیک مربوطه باید برگه را تحویل مبصر داده و داروی خود را تحویل بگیرند.
داروی اوتی داروی درمان انواع مخدر است، اوتی همان اپیوم تینگچر است. از ترکیبات آن بیست درصد تریاک، ده درصد الکل و هفتاد درصد آب مقطر میباشد که در کلینیکها به عنوان داروی درمان انواع اعتیاد ارائه میشود. یک رهجو برای درمان اعتیاد خود پس از ورود به کنگره ۶۰ باید حداقل ۱۰ ماه زیر نظر راهنمای خود این دارو را مصرف نموده تا به درمان برسد. این داروی اوتی زیر نظر راهنما باید مصرف شود که مفید واقع گردد در غیر این صورت میتواند مضر واقع گردد و به شدت تخریب کننده ومخرب است.
یکی از کارهایی که در کنگره ۶۰ انجام میپذیرد آموزش جهانبینی است چون مهندس دژاکام اعتقاد دارند که درمان جسم ۵ درصد مسئله اعتیاد میباشد و ۹۵ درصد درمان مربوط به جهانبینی شخص میباشد و به همین دلیل است که در کنگره ۶۰ اعتقاد بر این است که فرد رها شده از چنگ اعتیاد میتواند بعد از درمان خود در مزرعه کشت خشخاش یا در لابراتوار ساخت هروئین کار کند و هیچگونه وسوسه و برگشتی نداشته باشد. اگر شخصی جسم خود را بازسازی کند و بر روی فکر و اندیشه خود کار نکند تفکر وی همانند زمان اعتیاد و تفکری افیونی میباشد و هر لحظه احتمال برگشت به مواد مخدر را دارد به همین دلیل است که جهانبینی در کنگره ۶۰ از اهمیت بسزایی برخوردار میباشد .
به اعتقاد مهندس دژاکام، اعتیاد قسمتی از تاریکیهاست و هر انسان در درون خود دارای ظلمتی میباشد که بزرگترین دشمن انسان جهل و نادانی اوست که شعار؛
اول ندانی را بدان تا بدانی را بدانی
از شعرهای معروف است.
حال بیشتر در مورد شربت اوتی اگر بخواهم صحبت کنم باید بگویم: این شربت ریشه کاملاً گیاهی دارد و از ۲۶ آلکالوئید تشکیل شدهاست که شامل؛ مورفین، کدئین، نارکوتین و غیره است که در ساخت بسیاری از داروهای پزشکی نیز کاربرد دارد. آقای مهندس با آوردن اوتی به چرخه درمان، کار را برای مسافرها راحت کردند؛ زیرا در اوایل کنگره ۶۰، مسافرها برای درمان از تریاک دودی یا خوراکی استفاده میکردند و این کار بسیار سخت بود. تا اینکه در سال ۱۳۸۸ با تدبیر و درایت آقای مهندس، تلاشها و پیگیریهای فراوان ایشان، با موافقت ستاد مبارزه با مواد مخدر، وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو، مرکز ملی تحقیقات اعتیاد و چندین نهاد دیگر در گام اول، تعداد ۵۰ نفر از مسافران جهت نمونه، مجوز استفاده از شربت تریاک را کسب کردند و در گام دوم ۱۰۰۰ نفر را معرفی کردند که خود این کار نیز مشکلات فراوانی داشت؛ مثل تحویل ندادن شربت به مسافران که با اصرار آقای مهندس دارو در اختیار مسافران قرار گرفت و نتایج بسیار موفقیتآمیز بود و این دارو در سال ۱۳۹۰ بهعنوان داروی درمان اعتیاد وارد چرخه درمان کنگره ۶۰ شد.
افراد طبق مثلث DOD؛ که منظور از D اول همان دیاستی، O اُپیوم، D دوم دوز یا اندازه است که در طول ۱۰ الی ۱۱ ماه به بدن و جسم مصرفکننده اجازه میدهد تا خودش را بسازد و سیستم ایکس شخص راهاندازی شود؛ بنابراین زمان، در درمان با اوتی بسیار مهم است؛ مثلاً یکدانه گندم در طی ۸ ماه به بار مینشیند، در بازسازی جسم نیز نمیشود طول درمان را کوتاه کرد. مسئلهٔ دیگری که وجود دارد این است که برنامه مصرف اوتی؛ در پلههای ۲۱ روزه، با ضریب ۰/۸ و توسط راهنما به فرد مصرفکننده داده میشود. راهنما بنا به میزان مصرف، نوع مواد مصرفی و حال مسافر تشخیص میدهد که شخص روزانه چند سیسی اوتی مصرف کند و مسافران باید طبق دفترچهای که راهنما به آنها میدهد عمل کنند. از اینکه به صحبتهای من گوش کردید سپاسگزارم.
تایپ: مسافر محمدرضا ( لژیون چهارم)
عکس: مسافر مرتضی (لژیون یکم)
تنظیم و ارسال: مسافر مسعود مرزبان خبری
- تعداد بازدید از این مطلب :
145