English Version
This Site Is Available In English

تریاک چون در دست طبیب حاذقی نبوده تبدیل به مخدر شده است

تریاک چون در دست طبیب حاذقی نبوده تبدیل به مخدر شده است

امروز چهارمین جلسه از دوره چهل و چهارم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره 60؛ ویژه مسافران ؛ نمایندگی ابوریحان با استادی مسافر ولی الله، نگهبانی مسافر سعید و دبیری مسافر داود با دستور جلسه" OT "در روز چهار شنبه 26 آذرماه 1403 راس ساعت17:00 آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان ولی الله هستم یک مسافر. خداوند را شاکر و سپاسگذارم که این فرصت را به من داد تا در این جایگاه خدمت کنم. از ایجنت و مرزبانان سپاسگزارم که در شعبه تلاش می کنند. امیدوارم این روند رو به رشد ادامه داشته باشد. رسیدیم به هفته  OT . وقتی هفته ها را نام گذاری می کنند، یعنی خیلی اهمیت دارد. مثل هفته همسفر، راهنما و غیره امروزه دریافت OT خیلی عادی به نظر می‌آید ولی این عادی نگاه کردن آفت است. درست است درمان خیلی راحت شده با شرایط امروزی، ولی تلاش بسیاری شده در گذشته تا به این جا برسیم. آقای مهندس هم راجع به این موضوع صحبت کردند.تجربه ی خود من این است وقتی برای درمان که با تریاک بود باید می رفتیم پیش ساقی و در خطربودیم، مامور ما رو بگیره یا مثلا کیفیت تریاک خوب نبود، یا باید تریاک را به ده قسمت و سپس به سه وعده تقسیم می کردیم. ولی الان رهجو با پزشکان و سیستمی طرف است که خیلی محترمانه  برخورد می کنند. از سال ۷۸ که بنیان کنگره گذاشته شد آقای مهندس بر چهار موضوع خیلی تاکید داشتند. اول اینکه معتاد مجرم نیست و بیمار است، بعد داخل سیستم دارویی گفتند: تریاک مواد مخدر نیست، بلکه تریاک با راندمان‌ترین داروی کشور است چون دست طبیب حاذقی نبوده، به مخدر تبدیل شده است. آقای مهندس در سال87 با مرکز ملی مطالعات، دانشگاه تهران و دانشگاه بهشتی و ستاد مواد مخدر شروع کردند پایلوت اولیه و همزمان با شربت تریاک، متادون هم پایلوت میشد د ر ابتدا بچه های ما هفته ای دو روز شربت می گرفتند که آقای شقاقی بودند و برای این موضوع پایلوت اولیه ۵۰ نفری انجام شد و اولین رهایی هم یک خانم بودند که رها شدند و بعد در طول سه سال و نیم گروه دوم حدود ۱٠٠٠. نفر بچه ها روفرستادند و از این تعداد ۷۰۰ نفر درمان شدند که حدود ۷۰ درصد میشه که خیلی جای تعجب داشت سپس برای این تعداد 5 مرحله فالو آپ نوبت آزمایش گذاشتند که از این ۷۰۰ نفر ۵۰۰ نفر این آزمایشات را انجام دادند و قبول شدند.

در سال 1390 اولین کلینیک در تهرانپارس باز شد که مخصوص خانم‌ها بود و سه شعبه آکادمی، حر و شاد آباد بود که هر کدام هفته ای ۲۰ تا شربت می دادند و خیلی سخت بود به خاطر همین هست که میگوئیم نباید عادی شود. در حال حاضر حدود ۷۰ کلینیک فعال هست و آن به صورت شورایی اداره میشود که آقای بابک لطفی نگهبان و مسئول هستند و آقایان افشار و دادخواه هم در کنار ایشان هستند. من از سال ۹۱ افتخار خدمت در آن را دارم سه سال در قسمت رهایی بودم که شاهد حدود ۱۰ هزار رهایی بودم و ۸ سالی مبصر بخش آموزش بودم و در حال حاضر مسئول تازه واردین هستم جاداره امروز این هفته رو به آقای مهندس و کسانی که در این بخش فعالیت می کند تبریک بگم. بهترین قدردانی این هست که قدر دارو رابدانیم و در زمان حضور در کلینک احترام نگه داریم و بعد از رهایی تلاش کنیم که برنگردیم به مصرف و اجازه دهیم دیگران هم از این فرصت استفاده کنند، از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید سپاس گذارم.

مرزبان کشیک: مسافر محسن
عکاس: مسافر مهدی لژیون پنجم
خلاصه نویس: مسافر علی لژیون هفتم
تایپ و تنظیم گزارش : مسافر حمید لژیون هجدهم

مرزبان خبری: مسافر افشار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .