همسفر مژگان به همراه مسافر خود با تخریب آنتیایکس مصرفی هروئین وارد کنگره شدند؛ مدت ۱۱ ماه به روش DST و داروی OT با راهنمایی همسفر زهرا و مسافر حسن سفر کردند و اکنون ۲ سال و ۳ ماه است که آزاد و رها هستند.
اینک در باب دستور جلسه «OT» با ایشان گفتوگویی ترتیب دادهایم لطفاً با ما همراه باشید.
در مورد تاریخچه داروی OT برای ما توضیح دهید.
پاراسلوس اولین کسی بود که در طول دهه ۱۵۰۰ این دارو را تولید کرد. مزایای فوقالعاده شربت اپیوم، این دانشمند را تحت تأثیر قرار داد؛ او آنقدر غرق در مزایای این شربت شد که از تشخیص خاصیت اعتیادآور آن غافل ماند. مواد اعتیادآور مدرن نظیر هروئین و مرفین از این ماده تهیه شده است. پاراسلوس کیمیاگر بود و در شهر سالزبورگ اتریش به دنیا آمد او اولین کسی بود که متوجه شد آلکالوئیدهای تریاک در الکل بسیار بهتر از آب حل میشوند. با توجه به تجربههای زیادی که او در محلولهای تریاک داشت به محلول OT دست یافت و آن را به عنوان تعدیل کننده درد به کاربرد؛ او اولین محلول را لادانوم نامید. شربت تریاک از سال ۸۶ به صورت پایلوت بر روی گروه مشخصی آزمایش شد. آقای مهندس حسین دژاکام نشان دادند که این دارو میتواند بیماری اعتیاد را درمان کند و در این مدت نیز ایشان از این دارو دفاع کردند؛ آقای مهندس در صحبتهای خود ذکر کردند که آنها به سادگی قبول نمیکردند و میگفتند تریاکفروشها تریاک را به صورت جامد میفروشند و شما قصد دارید آن را مایع کنید و بفروشید تا اینکه از ۷ مهر ۱۳۹۰ این دارو به شکل امروزی درکلینیکهای درمانی توزیع شد. این موفقیت فقط و فقط حاصل تلاش های بیوقفه جناب آقای مهندس حسین دژاکام است.
چرا در طول سفر ایکس و درمان با OT نباید از داروی دیگری استفاده کرد؟
زیرا شربت OT یک داروی کامل است و شامل ۲۵ آلکالوئید میباشد. ما در کنگره به این اصل رسیدهایم که برای بازسازی و تعمیر یک ساختمان نیاز به مصالح مختلف و مرتبط است؛ یعنی نمیتوان برای نما از گچ استفاده کرد و برای هر قسمتی که قرار است ترمیم شود مصالح مرتبط با آن قسمت نیاز است. قسمتهای مختلف جسم ما در اثر مصرف مواد مخدر تخریب شده و برای اینکه تمام قسمتهای جسم بازسازی شوند نیاز به یک پکیچ دارویی است که شامل داروهای مختلف باشد تا وقتی به جسم میرسد تمام قسمتهای جسم بازسازی شوند که این پکیچ و کامل بودن فقط در شربت OT موجود است و دیگر داروها مثل متادون و ... فقط از یک یا دو آلکالوئید تشکیل شده است.
آیا داروی OT به تنهایی برای درمان بیماری اعتیاد کفایت میکند؟
خیر شربت OT به تنهایی کاری از پیش نمیبرد و برای اینکه شخص بتواند به درمان و تعادل نسبی برسد باید به صورت میانگین، ۱۰ تا ۱۱ ماه طبق پروتکل درمانی با آموزشهای کنگره همراه باشد و پیش برود. درمان با شربت OT، متد DST و آموزشهای جهانبینی صورت میپذیرد. روش درمان بر سه اصل استوار است؛ داروی مناسب، زمان مناسب و مقدار مناسب که باید این بستر فراهم شود در غیر این صورت تأثیری ندارد.
چگونه سیستم بیوشیمی یک مصرفکننده راهاندازی میشود؟
فرد مصرفکننده که در طول زمان باعث تخریب و از کار افتادن سیستم بیوشیمی یا سیستمایکس خود شده است اکنون با برنامهریزی مناسب با استفاده از داروی OT به روش DST در طول زمان ۱۰ الی ۱۱ ماه طبق پروتکل و آموزشهای کنگره میتواند اقدام به راهاندازی سیستم بیوشیمی خود نماید و سیستم تخریب شده جسم را بازسازی کند. داروی OT به همراه روش DST همدیگر را تکمیل میکنند.
افرادی که مصرفکننده مواد مخدر نیستند چگونه میتوانند سیستم بیوشیمی خود را راهاندازی نمایند؟
افرادی که مواد مصرف نمیکنند هم تحت فرمان سیستم بیوشیمی هستند؛ اگر این سیستم خوب کار نکند به انواع و اقسام بیماریها دچار میشوند؛ چون سیستم ایمنی تحت کنترل و مکانیزم این سیستم است. هرچه انسانها صالح تر شوند سیستم بیوشیمی متعادلتر میشود.
کلام آخر ...
از جناب آقای مهندس حسین دژاکام تشکر میکنم که چنین بستر مفیدی را برای ما فراهم کردند که افراد بیمار بتوانند با این داروی مفید و ارزشمند به رهایی، آرامش و حال خوش برسند همچنین از راهنمای عزیزم تشکر میکنم که آموزشهای ناب ایشان باعث تغییرات بسیار زیادی در زندگی من شده است. از مسافرم که به واسطه مصرف ایشان با کنگره آشنا شدم و از تمام خدمتگزاران کنگره ۶۰ تشکر میکنم؛ به امید رهایی تمام درماندگانی که امید به رهایی دارند.
از اینکه وقت خود را در اختیار ما قراردادید بسیار سپاسگزاریم.
طراح سؤال: همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون پانزدهم) و همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر شهین (لژیون دهم)
انجام مصاحبه: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر شهین (لژیون دهم)
رابط خبری: همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
عکاس: همسفر ندا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پنجم)
ویراستاری: همسفر صفورا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون سوم)
ارسال: همسفر مینا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شیخبهایی
- تعداد بازدید از این مطلب :
136