پروژه OT از سال ۱۳۸۷ شروع شد و ده سال ادامه داشت که آقای مهندس میفرمایند؛ ما در این ده سال خیلی سختی کشیدیم. ایشان میفرمایند برای درمان، داروی OT نبود و میبایست با تریاک درمان میکردیم که اندازهگیری آن خیلی سخت بود؛ ولی داروی OT را خیلی راحت میتوان اندازهگیری کرد. آقای مهندس بیان میکنند؛ داروی OT هماکنون برای درمان خیلی از بیماریها استفاده میشود؛ بیماریهایی که تمام پزشکان برای درمان آن نتوانستهاند راه حلی پیدا کنند؛ مانند بیماری صرع، اماس و خیلی از بیماریهای دیگر که توسط این دارو، درمان میشوند. این هفته، هفته OT است. هفته OT بر بنیان کنگره۶۰ آقای مهندس دژاکام، خدمتگزاران بخش OT و همه اعضاء کنگره۶۰ مبارک باشد.
دیدهبان مسافر بابک با چهارده سال تخریب انواع آنتی ایکس وارد کنگره۶۰ شدند. سیزده ماه و بیستوچهار روز با راهنمایی مسافر محمد صادق با متد DST و داروی OT سفر کردند. هماکنون چهارده سال و شش ماه است که با دستان پرتوان آقای مهندس دژاکام از بند مواد مخدر آزاد و رها هستند. ایشان سفر نیکوتین با راهنمایی آقای مهندس نیز داشتند. یازده سال و ده ماه است که از بند نیکوتین رها شدهاند. ورزش ایشان در کنگره۶۰ فوتسال است.
باید به شربت تریاک بهعنوان یک دارو نگاه کنیم؛ این مسئله چه میزان میتواند به پذیرش همسفر برای سفر مسافرش کمک کند؟
من میتوانم اشاره کنم به بحث فرق نگاه که وقتی ما وارد کنگره میشویم با آموزشهای کنگره بهشرطی که پذیرش داشته باشیم و ظرفیت خود را بالا ببریم، اجازه میدهیم که آموزشهای کنگره آن فرق نگاه را برای ما ایجاد کند؛ حال فرق نگاه را خیلی جاها میتوان بهعنوان ابزار از آن استفاده کرد. اینجا میتوانیم اینگونه استفاده کنیم که وقتی آن ماده مصرفی که یک ماده مخدر بوده را به چشم یک دارو به آن نگاه کنیم، من فکر میکنم درمان برای مسافر و همسفر به موازات هم اتفاق میافتد؛ درست است که همسفر مواد مخدر مصرف نمیکند، داروی هم اوپیوم و شربت OT مصرف میکند؛ ولی آن باوری که در من شکل میگیرد برای اینکه من هم بتوانم به موازات مسافرم به درمان برسم، قاعدتاً زمانی این اتفاق میافتد و زمانی میتوانم بال پرواز خوبی باشم در این مسیر و خودم هم حس خوبی داشته باشم که بتوانم به آن ماده مصرفی به جای ماده مخدر به چشم دارو نگاه کنم؛ اگر غیر از این باشد قاعدتاً ممکن است در فیزیولوژی مسافرم این درمان اتفاق بیفتد؛ ولی من بهعنوان یک همسفر نتوانستهام انرژی خوبی را در طول مسیر به او بدهم که قطعاً آن نوع نگاه من در انرژی که مسافرم از من میگیرد تأثیرگذار است.
داروی OT بهصورت رندوم در همهجا یافت میشود؛ ولی درمان و اثری که در کنگره دارد را ندارد. دلیل این موضوع چه میتواند باشد؟
بله داروی اوپیوم همه جا وجود دارد؛ ولی اگر نگاه کنیم تیغ تیز هم همهجا وجود دارد؛ حال این تیغ تیز، زمانی که در دست یک فرد تبهکار قرار بگیرد، تأثیر آن با زمانی که در دست یک آدم ناآگاه قرار بگیرد یا اینکه در دست یک جراح حاذق قرار بگیرد، در این سه حالت آیا نتیجه یکی است؟ قطعاً اینگونه نیست. داروی OT هم اگر الآن موفق شده است؛ تنها دلیل آن را میتوان وجود معجزه قرن که همان روش DST است بیان کرد وگرنه قاعدتاً در همه کلینیکها و متأسفانه در بازار آزاد بهوفور OT پیدا میشود؛ اما اگر ما شربت OT را از متد DST جدا کنیم، قطعاً هیچ تأثیر درمانی تا امروز نداشته و تا به حال روشی پیدا نشده که به اندازه متد DST بتواند تأثیرگذار باشد. اگر بخواهم کوتاه جواب بدهم؛ روش DST آبروی OT است.
همانگونه که میدانیم OT سیستم شبه افیونی بدن را بازسازی میکند. یک همسفر که OT استفاده نمیکند چگونه تخریب این سیستم را جبران کند؟ آیا جهانبینی تنها در بازسازی سیستم یک همسفر کمک میکند؟
اینکه بگویم جهانبینی بهتنهایی سیستم فیزیولوژی بدن را بازسازی میکند قطعاً جمله کامل و درستی نیست؛ ولی اگر از دیدگاه آموزشهای کنگره به آن نگاه کنیم که برای به تعادل و درمان رسیدن، ما باید جسم، روان و جهانبینی را به یک سطح مطلوب برسانیم و هر سه اینها با هم ارتباط مستقیم دارند، من بهعنوان یک همسفر فکر میکنم برای اینکه سیستم فیزیولوژی بهتری داشته باشم، اگر جهانبینی خود را ارتقاء دهم و آن چیزهایی که در سیستم آموزشی کنگره یاد میگیرم را بتوانم کاربردی کنم، متقابلاً سیستم شبه افیونی من بهتر کار خواهد کرد و این میتواند تأثیر مستقیم داشته باشد.
داروی OT روی حس و تفکر مسافران چه تاثیری دارد؟
زمانیکه داروی OT بهعنوان یک ابزار به من کمک میکند که فیزیولوژی بدن من بهتر کار کند و در تعادل قرار بگیرد، قطعاً من هم میتوانم از حس بهتر، سالمتر و تفکر سالمتری برخوردار باشم.
ما بهعنوان اعضاء کنگره۶۰ چگونه میتوانیم حق دین OT را ادا کنیم و در پیشبرد اهداف آقای مهندس ثابت قدم باشیم؟
اهداف بنیان کنگره۶۰ اهداف مختلفی است و بسترهای مختلفی را نیاز دارد برای اینکه ما بتوانیم در پیشبرد آن ثابت قدم باشیم. در رابطه با بحث OT من فکر میکنم که من بهعنوان یک مسافر سفر اولی یا یک همسفر سفر اولی در کنگره بتوانم بستر مناسبی را فراهم کنم تا با استفاده از آموزشهای کنگره به درمان قطعی برسم؛ حال همسفر هم که بهعنوان بال پرواز میآید و کمک میکند به مسافر تا به درمان قطعی برسد، قاعدتاً یک سند به اسناد درمان شدههای کنگره اضافه کردهام و اینگونه میتوانم نقش خودم را به بهترین نحو ممکن در سفر اول بازی کنم و با به درمان رسیدن، بار دیگر این را اثبات میکنم که روش درمانی DST در کنار ابزاری مثل شربت OT میتواند بهترین راه درمان باشد.
برای حل ضد ارزشها چگونه پی ببرم که از پایه و اساس آن ضد ارزش را در خودم حل کردهام؟ چراکه گاهی ممکن است توهم حل یک ضد ارزش را داشته باشم.
پاسخ این سؤال خیلی گسترده است؛ ولی تجربه خودم را در این زمینه بیان میکنم. آقای مهندس همیشه میگویند: «آبروی علم به عمل آن است» و این یعنی اینکه برای ضد ارزشها چه زمان امکان ارزش شدنشان وجود دارد؟ یعنی تغییر ماهیت دهد و به ارزش تبدیل شود؛ زمانیکه من بتوانم از آموزشهای فراهم شده برایم، بهره لازم را ببرم و آنها را کاربردی کنم. وقتی که به نتیجه اعمال خود نگاه میکنم، قاعدتاً موقعی که از آن نتایج با یک قضاوت درست و ارزیابی درست راضی باشم، توانستهام برای بهبود آن و به سمت ارزشها رفتن آن حرکت لازم را انجام داده باشم؛ ولی وقتی نتیجه آن خوب نباشد یا حس خوبی را ایجاد نکند و باعث حال خوش نشود، قاعدتاً من درگیر آن توهم بودهام.
در کنگره گفته میشود که جایگاه افراد را انتخاب میکند. این انتخاب به چه پارامترهایی در فرد بستگی دارد؟
اگر بخواهم کلی پاسخ بدهم؛ وقتی من در مسیر رود خروشان کنگره۶۰ در حال حرکت باشم، تمام پارامترهای لازم را بهدست میآورم و ما در وادی داریم که کنگره۶۰ مثل یک رود خروشان است که به سمت بحر و اقیانوس حرکت میکند؛ حال این بحر و اقیانوس میتواند به تعادل رسیدن و به آرامش رسیدن، بهصورت کلی باشد یا اینکه باید بهصورت هدف خاص در نظر گرفته شود؛ مثل به درمان رسیدن در سفر اول؛ مثل به تعادل رسیدن بعد از درمان و یا به خود رسیدن در سفر دوم. اگر من در آن مسیر حرکت کنم و با استفاده کردن از آن ابزاری که بهعنوان آموزش در اختیار من قرار میگیرد، بتوانم دانایی مؤثر خودم را بالا ببرم؛ قطعاً بهصورت نسبی تمام پارامترهایی که لازم دارم برای اینکه یک خدمتگزار خوب باشم و جایگاههای مختلف بتوانند، بیایند من را انتخاب کنند را به دست خواهم آورد.
میخواهم از دیدهبان کنگره۶۰ سخنی را بهعنوان توشه راه داشته باشم؛ این سخن شما خطاب به من همسفر چیست؟
در رابطه با این سؤال ترجیح میدهم که یک توصیه و یادآوری برای خودم داشته باشم. در کنگره ما یاد میگیریم که تمام مشکلات و چالشهای بشر به علت ندانستن، ناآگاهی و نادانی است. آقای مهندس همیشه میگویند که همه افراد خوب هستند؛ ولی مسائل و مشکلاتی که بهوجود میآید یا بهوجودمیآورند به علت آن ناآگاهی موجود است. من فکر میکنم که اگر ناآگاهی را در رابطه با همه مسائل مثل یک چاه تاریک در نظر بگیریم، آن ریسمان محکم که در چاه افتاده و من میتوانم از آن استفاده کنم و بالا بروم به سمت روشنایی و نور و خروج از آن تاریکی، میتوان گفت که آموزشهای ناب کنگره است؛ یعنی اگر من بتوانم از این آموزشها استفاده کامل کنم و به سمت عملی شدن و کاربردی شدن آن قدم بردارم، میتواند در کل مسیر زندگی نه فقط در کنگره، چه در صور آشکار زندگی من و چه در صور پنهان به من کمک کند.
کلام آخر:
باتوجه به اینکه هفته OT است؛ بهعنوان کوچکترین خدمتگزار OT کنگره۶۰ دوست دارم این هفته را تبریک بگویم به همه مسافران و همسفران کنگره۶۰ و یک تبریک و خداقوت ویژه به همه خدمتگزاران گروه بزرگ OT کنگره۶۰ که باتوجه به احتساب خدمتگزاران مسافران خانم و مسافران آقا بیش از ۱۳۰۰ نفر در حال حاضر، در حال خدمت در بخش OT هستند. به همه این عزیزان تبریک میگویم و دست آنها را بهگرمی میفشارم. خدمت این عزیزان است که باعث میشود داروی OT با کمترین چالش ممکن در اختیار مسافران سفر اولی قرار بگیرد تا بتوانند بهعنوان یک ابزار کامل از آن استفاده کنند برای رسیدن به درمان قطعی. یک تشکر ویژه و خالصانه داشته باشم از بنیان کنگره۶۰ که حرکت فکورانه و هوشمندانه ایشان در سال ۱۳۸۸ با اجرای آن پایلوت معروف و موفق باعث شد که داروی OT که یک پایلوت شکستخورده بود در مرکز ملی مطالعات اعتیاد ایران از چرخه دارویی کشور خارج نشود و امروز همه مسافران سفر اولی بتوانند به عنوان بهترین ابزار ممکن در کنار متد DST از آن استفاده کنند و به رهایی برسند.
خدمت دیدهبان بخش OT مسافر بابک بابت خدمات ارزشمندشان در این بخش خداقوت و تشکر عرض میکنیم و همچنین هفته OT را خدمت این بزرگوار تبریک عرض میکنیم. از ایشان که وقت با ارزش خود را در اختیار سایت نمایندگی سهروردی اصفهان قرار دادند بسیار سپاسگزار هستیم.
طراح سؤال و مصاحبهکننده: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر شهناز (لژیون دوازدهم)
ارسال: راهنما همسفر زهرا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی سهروردی اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
3810