English Version
This Site Is Available In English

وادی یازدهم و تأثیر آن روی من

وادی یازدهم و تأثیر آن روی من

جلسه یازدهم از دور بیست و دوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی پاکدشت، با استادی راهنما مسافر میلاد، نگهبانی مسافر محمود و دبیری محمدحسین با دستور جلسه"وادی یازدهم و تاثیر آن روی من" دوشنبه 19 آذر 1403 ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان میلاد هستم مسافر
وادی یازدهم ما اگر از وادی یکم تا یازدهم خوب کارکرده باشیم و آن‌ها را عملی کرده باشیم، می‌توانیم به چشمه‌های جوشان تبدیل بشویم  یا در حال تبدیل‌شدن به چشمه جوشان باشیم. وادی یازدهم می‌گوید که این چشمه جوشان ورودهای خروشان همه به بحر اقیانوس می‌رسند. ما همیشه باید از طبیعت الگوبرداری کنیم، طبیعت آموزگار ما است و ما از طبیعت و هستی درس می‌گیریم. این وادی چشمه را مثال میزند؛ می‌خواهد به انسان بگوید که اگر می‌خواهی مانند  چشمه جوشان باشی باید ویژگی  چشمه را داشته باشی. ویژگی  چشمه چیست؟ چشمه جوشان دو ویژگی دارد مورد اول اینکه منابع آبی ذخیره‌شده و مورد دوم اختلاف‌پتانسیل و اختلاف ارتفاع، وقتی چشمه بخواهد جوشان باشد باید منابع آبی و اختلاف ارتفاع داشته باشد یعنی چشمه پایین‌تر از منابع ذخیره‌شده باشد و منابع ذخیره‌شده بالا قرار داشته باشد. در کنگره هم  منابع ذخیره‌شده آن اطلاعات، آگاهی و دانشی است، که ما توسط سی‌دی‌های آقای مهندس و کتاب‌های  آموزشی به دست ما می‌رسد.
اختلاف‌پتانسیل و اختلاف ارتفاع تغییر جایگاه در انسان است، یعنی وقتی یک تازه‌واردی که وارد کنگره می‌شود به نظر من آن اختلاف‌پتانسیل یعنی آن تغییر در جایگاه داده می‌شود، از یک مصرف‌کننده تغییر داده می‌شود به یک مسافر تبدیل می‌شود و این تغییر جایگاه باید دائماً صورت بگیرد یعنی شما وقتی سفر می‌کنید باید مرتب این جایگاه تغییر کند یعنی وقتی روی پله قرار داری هر بیست‌ویک روز این جایگاه تغییر می‌کند. این تغییر جایگاه می‌تواند هم درونی باشد وهم بیرونی؛ یعنی باید هم در درونمان تغییر ایجاد شود و هم در بیرون. جایگاه درونی چیست؟ وقتی یک فرد مصرف‌کننده که پر از ضد ارزش‌هاست وارده کنگره می‌شود، آن جایگاه درونی این است که دوری کند از ضد ارزش‌ها وقتی فاصله می‌گیرد از ضد ارزش‌ها جایگاه او تغییر می‌کند و جایگاه بیرونی خدمت کردن در کنگره است خدمت کردن در قسمت سایت نشریات در آبدارخانه، اوتی، می‌تواند جایگاه ما را تغییر دهد و در درون ما انرژی تولید کند لژیون سردار به نظر من دو ویژگیِ چشمه جوشان را دارد هم می‌تواند آن منابع اطلاعاتی و آموزش به ما دهد و هم می‌تواند جایگاه ما را تغییر دهد، یعنی از انسانی که فقط فکر منفعت خودش است و فکر این است که حال خودش را خوب کند به یک انسان بخشنده تبدیل شود. این تغییر جایگاه در لژیون سردار صورت می‌گیرد. ما این را می‌دانیم که اگر چشمه جوشش دارد به خاطر این است که یک‌چیزی را می‌دهد وقتی یک‌چیزی را می‌دهد آن آب است مثل یک چاهی می‌ماند که تا آب را از آن نکشی آن آب جایگزین نمی‌شود وقتی آب چاه را می‌کشی زلال‌تر می‌شود و آب آن بیشتر می‌شود ولی اگر به آن دست نزنی و راکد باشد خراب می‌شود اینجا ما تبدیل شدیم به چشمه جوشان ولی تمام نمی‌شود می‌گوید؛ چشمه جوشان هدفش این است که به بحر و اقیانوس برسد، به آن منبع روشنایی برسد. اقیانوس منبع نور و روشنایی، عشق و محبت است. ما وقتی هدف داشته باشیم که به آن منبع برسیم باید به رود خروشان تبدیل شویم، رود مسیر سختی را باید طی کند. وقتی به یک سفر اولی وارد کنگره می‌شود تا سه ماه سفر می‌کند و جا می‌زند مثل آن رود هست که وسط راه یک سنگ بزرگی جلو آن قرار می‌گیرد، اگر نتواند از سنگ عبور کند و مسیرش را تغییر دهد تبدیل به فاضلاب می‌شود. ما در این وادی یاد می‌گیریم که قوی شویم، در نظام طبیعت ضعیف پایمال است قوی شو اگر اذن زندگی داری ما این را در طبیعت مشاهده می‌کنیم، وقتی حیوانی که ضعیف است سریع شکار می‌شود، این وادی به ما آموزش می‌دهد که اگر می‌خواهی به آن منبع روشنایی برسی باید مشکلات زیادی را سپری کنی باید مانند آن رود از پستی، بلندی، سختی، بالا و پایین‌های بزرگ بتوانیم رد شویم تا بتوانیم به منبع روشنایی برسیم. انشا الله وادی‌ها بتوانند در زندگی ما تأثیرگذار باشند و کاملاً در زندگی‌مان آن‌ها را اجرا کنیم و به منبع روشنایی، عشق و محبت برسیم.

عکاس: مسافر محمود ازلژیون 11

تایپ: مسافر روح الله از لژیون 2

ویرایش و ارسال: مسافر داود از لژیون 14

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .