English Version
This Site Is Available In English

مشارکت گروهی لژیون چهارم

مشارکت گروهی لژیون چهارم

مشارکت مکتوب همسفر اکرم (ک) رهجوی راهنما همسفر پریا (لژیون چهارم) از سی‌دی "وادی یازدهم ۱":

چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان، همه به بحر و اقیانوس می‌رسند. آقای مهندس می‌فرمایند: ما مشکلات را خودمان برای خودمان ایجاد می‌کنیم؛ زیرا سطح آگاهی ما پایین است و این مشکلات به‌ عناوین مختلف خودشان را‌ در زندگی ما نشان می‌دهند؛ به طور مثال یکی از مسائلی که در گذشته وجود داشت، رایج شدن خالکوبی و تتو بود؛ اما در حال حاضر اگر کسی تتو داشته باشد، در سازمان‌های دولتی استخدام نمی‌شود و ممکن است که از کار هم اخراج شود. من هم تابع مد هستم؛ اما مدی که در آینده برایم ضرر و زیانی ایجاد ننماید. انسان دارای قدرت و اختیار است و هیچ نیرویی چه خوب و چه بد، انسان را مجبور به انجام کاری نمی‌کند. جهان مادی، از مادیات تشکیل شده است و ما باید پایه‌های مادی خودمان را مستحکم کنیم. هر اندازه پول درآوردن سخت باشد، جدا شدن از آن‌ هم به همان اندازه سخت خواهد بود. یکی دیگر از چیز‌هایی که خداوند به آن سفارش کرده است؛ عمل به قوانین است. در قوانین خداوند تعادل وجود دارد و هیچ‌گونه افراط و تفریطی در آن نیست. یکی از خطرناک‌ترین موضوعات مربوط به اهریمن، خمر است. خمر به معنی پرده و حجاب می‌باشد؛ یعنی آن‌چه که روی فکر و اندیشهٔ انسان را می‌پوشاند؛ مانند: حشیش، الکل، تریاک، کوکائین و غیره که خمر محسوب می‌شوند.

مشارکت مکتوب همسفر نازنین رهجوی راهنما همسفر پریا (لژیون چهارم) از سی‌دی "وادی یازدهم 2":
در این وادی در مورد قوانین صحبت شده است و چنین بیان شده که اگر انسان به قوانین به‌درستی عمل نماید شرایطی به وجود می‌آید که می‌تواند در بهترین حالت به زندگی خود ادامه دهد. در وادی دهم هم چنین بیان شده که صفت گذشته در انسان صادق نیست؛ چون جاری است. برای تغییر صفت گذشته فقط یک راه وجود دارد و آن هم تزکیه و پالایش است؛ یعنی باید تصفیه شویم و اخلاق‌های بد خودمان را تغییر بدهیم؛ در غیر این صورت صفت گذشته در ما تغییر نمی‌یابد. ما برای این عمل یک سال زحمت کشیده‌ایم، ذره‌ذره این ظلمت از بین رفته و به‌جای آن روشنایی آمده است. سیستم کائنات یا سیستم هستی به‌گونه‌ای است که اگر افراد خدمتی انجام دهند، در مقابل آن حال خوب و خوش را دریافت می‌کنند.

برای چشمه‌ٔ جوشان شدن باید مدام با انجام عمل سالم ایجاد پتانسیل نماییم؛ یعنی دائماً در حال حرکت باشیم و این اختلاف درونی و بیرونی را به وجود آوریم و با حرکت به‌سوی ارزش‌ها است که این کار صورت می‌گیرد. با حضور در کنگره و آموزش گرفتن، اطلاعات خودمان را بالا ببریم و با خدمت‌کردن، زکات آنچه را که به دست آورده‌ایم، پرداخت کنیم و انرژی بگیریم و به این صورت می‌توانیم پیشرفت کنیم. وادی یازدهم این امید را به ما می‌دهد که بر علم و دانش خودمان مسلط باشیم تا دانایی و ظرفیت خودمان را بالا ببریم و با تمام توان حرکت کنیم. انسان باید از خود جوشش داشته باشد و همیشه به خود تکیه کند تا بتواند ذره‌‌ذره آگاهی خود را بالا ببرد؛ مانند چشمه‌ٔ جوشان شود و این باعث ایجاد انرژی در او می‌شود. نکته‌ٔ آخر اینکه برای زندگی‌کردن ارزش قائل شویم و قدر داشته‌هایمان را بدانیم و همیشه به‌ دنبال آموزش باشیم.

مشارکت مکتوب همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر پریا (لژیون چهارم) از سی‌دی "وادی یازدهم2":
در این وادی، آقای مهندس از طبیعت الهام گرفته‌اند و انسان را به چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان تشبیه می‌کنند. بحر و اقیانوس هم همان هدف و در نهایت رسیدن به قدرت مطلق یا الله است. چشمه برای جوشان‌ بودن نیاز به دو ویژگی دارد: منبع آب و اختلاف‌پتانسیل یا اختلاف‌ارتفاع. منبع آب چشمه، در دل کوه‌ها و در دل زمین است و زمانی‌که آب نسبت به دهانهٔ چشمه در ارتفاع بالاتری باشد اختلاف سطح ایجاد می‌شود و چشمه به جوشش درمی‌آید و تبدیل به رود خروشان می‌شود و باید از تمام سنگلاخ‌ها و موانع عبور کند تا در نهایت به بحر و اقیانوس برسد. انسان هم‌ برای اینکه تبدیل به چشمه‌ای جوشان شود، باید منابع اطلاعاتی و آگاهی داشته باشد و در مسیر دانایی مؤثر حرکت نماید.

اختلاف‌پتانسیل یا همان اختلاف‌ارتفاع در انسان در واقع همان اختلاف‌پتانسیل درونی به بیرونی برای کسب انرژی است؛ یعنی اگر انسان از نظر درونی و بیرونی، جایگاه خود را به طرف ارزش‌ها تغییر دهد و صعود کند، در او ایجاد انرژی می‌شود. اگر انسان از جایگاه درونی که در او به‌وجود آمده است به یک مرحله بیرونی تغییر کند، جهشی در او ایجاد شده که این اختلاف باعث ایجاد انرژی می‌شود. خداوند در لحظه، پاداش انسان را می‌دهد و هنگامی که او کار خوبی را انجام دهد و یا به کسی خدمت کند، حال او خوب می‌شود و انرژی کسب می‌کند؛ زیرا خداوند برای انجام کارهای خوب و ارزشمند به انسان پاداش می‌دهد که همان حال خوب و آرامش است. در نتیجه هرچه به طرف صراط مستقیم حرکت کنیم، آرامش و آسایش بیشتری داریم و اگر به طرف ضد‌ارزش‌ها برویم، در نهایت باعث سقوط انسان و ایجاد نا‌آرامی و دلهره می‌گردد. انسان باید همیشه در حال حرکت در مسیر ارزش‌ها باشد؛ همان‌طور که یک رود خروشان در حال حرکت است و اگر از حرکت خود دست بردارد به گندآب تبدیل می‌شود.

مشارکت مکتوب همسفر طاهره (ک) رهجوی راهنما همسفر پریا (لژیون چهارم) از سی‌دی "وادی یازدهم 3":
انسان، موجودی کمال‌گراست و باید در زمان حال زندگی کند و قدر زندگی‌اش را بداند و همواره شکرگزار باشد. سه نوع چشمه وجود دارد که عبارت‌اند از: ۱.چشمه‌ای که آب زلالی دارد؛ همانند انسانی که به دیگران کمک می‌کند و در خدمت دیگران است. ۲.چشمه‌‌ای که آب گندیده دارد و راکد و بوگرفته است؛ مانند انسان‌هایی که هیچ خیر و منفعتی برای خود و دیگران ندارند. ۳.چشمه‌‌ای که آب زهرآگینی دارد؛ مثل انسان‌هایی که باعث آزار و اذیّت دیگران می‌شوند و از این کار لذّت می‌برند. قانون خلقت این است که هرچه دریافت می‌کنیم، باید بازپرداخت آن را داشته باشیم و این امر را باید از طبیعت بیاموزیم. انسان‌هایی که این‌گونه‌اند، همیشه شاد و پر شعف زندگی می‌کنند. وقتی که این بازپرداخت به سطوح بالا برود، انسان به تکامل می‌رسد و از این امر لذّت می‌برد.

همان‌طور که گفته شد، چشمه از منابع آبی متفاوتی تغذیه می‌کند، انسان نیز باید از طریق منابع گوناگون، اطلاعات و معلومات خود را بالا ببرد. با دریافت دانش و آگاهی لازم و پیروی از قوانین، منابع درونی خود را زیاد کند و با حرکت‌ها و جهش‌های لازم، ایجاد انرژی نماید تا تبدیل به چشمهٔ جوشان و سپس رود خروشان گردد. مسیر حرکت انسان هیچ موقع هموار نیست، چیزی که مهم است، تفکر سالم است. بخش خالی یا نیمه‌پر چشمهٔ وجودی انسان با حس سالم و عقل سالم پر می‌شود و انسان می‌تواند به‌درستی به مسیر خود ادامه دهد. کسانی که زیستن را محترم می‌شمارند، از زندگی لذت می‌برند و اشخاصی که از انجام این عمل امتناع می‌‌کنند به انواع بیماری‌های روحی و روانی دچار می‌شوند و انرژی لازم برای طی مسیر را نخواهند داشت. این جهش‌ها باعث شادی و انرژی در انسان می‌شود و در نهایت انسان به حس ارزشمندی دست می‌یابد.

ویرایش: همسفر مهلا رهجوی راهنما همسفر پریا (لژیون چهارم)
ارسال: نگهبان سایت همسفر فهیمه 
همسفران نمایندگی بیهقی سبزوار 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .