جلسه چهارم از دوره دوم کارگاههای آموزشی مجازی همسفران نمایندگی شادآباد با استادی راهنما همسفر حوریه با دستور جلسه « OT » روز شنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۳ آغاز به کار کرد.
سخنان استاد:
خداوند را شاکرم و از خدمتگزاران سایت بسیار سپاسگزارم که این اجازه را به بنده دادند تا در خدمت شما عزیزان باشم. امیدوارم با یاری خداوند، بتوانم حق این دستور جلسه مهم را ادا کنم. هفته OT را در رأس، به آقای مهندس دژاکام، خانواده محترم ایشان و عزیزانی که در بخش OT و کلینیکها زحمت میکشند، تبریک میگویم. همچنین به مسافران که برای درمان از این داروی شفابخش استفاده میکنند، تبریک میگویم؛ انشاءالله قدردان و شاکر این نعمت بسیار پربرکت باشند.
تا سال ۱۳۸۰ داروی OT وجود نداشت و ساختار کنگره ۶۰ به این شکل نبود؛ افرادی که خواستار رهایی بودند، بایستی اپیوم (تریاک) را از بیرون خریداری و در منزل تقسیمبندی میکردند که برای این کار نیاز به ترازو داشتند و این تقسیمبندی بسیار سخت بود.
در آن زمان اوپیوم را بایستی از فروشنده مواد مخدر تهیه میکردند و احتمال روبهرو شدن با نیروی انتظامی بسیار زیاد بود، هر دفعه جنس و کیفیت اوپیوم با گذشته فرق میکرد و این یکسری از مشکلاتی بود که بر سر راه یک سفر اولی وجود داشت ولی به برکت وجود آقای مهندس و یاری خداوند، این مشکل حل و راه درمان هموار شد.
شربت اوتی، مخفف اپیوم تینکچر یا همان تنتور تریاک است که شامل ۱۰ درصد تریاک، ۲۰ درصد الکل و ۷۰ درصد آب مقطر است که الکل نقش حلال و ضد کپک را در این دارو دارد. بیش از ۲۵ نوع آلکالوئید در این شربت وجود دارد؛ مانند کدئین، تبایین، پاپاورین، موسیلین، پرپرین، مرفین و غیره ... که در عمل، به مواد مخدر تولید شده توسط جسم، شبیه هستند.
در ضمن این شربت یا دارو، گیاهی است که مواد معدنی و قندی مفیدی دارد. ما در کنگره اسم این شربت را اوتی (OT) مینامیم؛ زیرا مانند واژه مسافر و همسفر، بار معنایی خاصی دارد و شربت OT را دارو جلوه میدهد. حال این سوال پیش میآید که آیا شربت اوتی به تنهایی درمانکننده است؟ باید بگویم خیر؛ چون طبق فرموده آقای مهندس برای درمان هر نوع بیماری، باید از داروی مناسب در زمان مناسب و در دوز مناسب استفاده شود.
بنابراین شربت اوتی دارو است و باید به اندازه مناسب و در زمانهای مناسب استفاده شود که به این عمل، روش DST میگوییم. سوال دیگر این است که آیا تنها شربت اوتی و روش DST درمانکننده است؟ باز هم پاسخ خیر است؛ چون بیماری اعتیاد، یک بیماری چند بعدی است که جسم، روان و جهانبینی انسان را از تعادل طبیعی خارج میکند.
پس درمان با شربت OT، روش DST و آموزش جهانبینی امکانپذیر است. ممکن است این سوال پیش بیاید که چرا برای درمان تمام مخدرهای سنتی و صنعتی، از تریاک استفاده میکنیم؛ چون تریاک، ترکیبات و مشتقات متنوعی دارد؛ مثل مرفین، کدئین، نارکوتین، پاپاورین، نارسئین، کدامین و ... هر کدام خاصیتی دارند که در کنار هم قرار گرفتهاند و شادیآور، خوابآور و ضد خوابآور و ... تمام این ترکیبات، بهصورتی در کنار هم قرار گرفتهاند که میتوانند بهترین دارو باشند و هیچ کدام از ترکیبات آن توهمزا نیستند.
طبق تجربههایی که قبل از کنگره داشتیم، آقای مهندس بسیار تاکید میکنند که معمولاً در روشهای ارائه شده جهت ترک یا درمان اعتیاد، داروهای مورد استفاده پس گرفته نمیشوند؛ بلکه دارویی با داروی دیگر جایگزین میشود؛ مثل داروهای روانگردان، آرامبخش و غیره ... اما در کنگره ۶۰، راهنمایان با استفاده از پروتکل DST به مصرفکنندگان، OT متناسب با مواد مصرفیشان ارائه میدهند تا سیستم شبهافیونی بدن کمکم بازسازی، ترمیم و به موازات آن، دارو بهتدریج کاهش مییابد.
بعد از طی ۱۰ الی ۱۱ ماه، همزمان با ترمیم سیستمهای تولیدکننده مخدر طبیعی بدن، رسیدن جسم و روان به تعادل طبیعی، شربت OT هم به دستور آقای مهندس قطع و لحظه بسیار شیرین رهایی اعلام میشود. این شربت اگرچه مزهای بسیار تلخ دارد، اما کام بسیاری از انسانهای دردمند را شیرین کرده است.
در آخر باید بگویم که شربت OT نه تنها در درمان اعتیاد، بلکه به لطف خداوند، تلاشها و تحقیقهای آقای مهندس، در درمان بسیاری از بیماریهایی؛ مانند MS، کولیت استراتیو، سرطان، افسردگی و آسیبهای مغزی بسیار موثر بوده است. البته فعلا در حال آزمایش حیوانی هستند که نتیجه بسیار خوبی حاصل شده است.
به اذن خداوند، در آیندهای نه چندان دور با تلاشهای آقای مهندس و همراهان ایشان، درب جدیدی به دنیای علم گشوده خواهد شد و بیماران بسیار زیادی درمان خواهند شد. علمی که تجربه شده باشد، سندی بدون نقص است. ما میگوییم اعتیاد درمان دارد و شخص درمانشده، میتواند به هر جایی که مصرفکننده وجود دارد، برود و هیچ حسی نسبت به مواد مصرفی دوران مصرف خود نداشته باشد.
نویسنده: همسفر حوریه راهنمای لژیون ششم
رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی لژیون ششم
ویراستار: همسفر مبینا رهجوی لژیون پانزدهم دبیر سایت
ثبت: همسفر فاطمه رهجوی لژیون چهاردهم نگهبان سایت
- تعداد بازدید از این مطلب :
293