English Version
This Site Is Available In English

برای آموزش حد و مرزی نیست

برای آموزش حد و مرزی نیست

سایت همسفران دکتر علیرضا گفت‌وگویی را با همسفر پروین رهجوی راهنما همسفر صدیقه از لژیون دهم ترتیب داده و از صحبت‌هایشان بسیار آموزش گرفتیم. در ادامه، نگاه زیبای شما را به خواندن آن دعوت می‌کنیم؛ امیدواریم که مورد توجه قرار گیرد.


لطفاً خودتان را به رسم کنگره۶۰ معرفی کنید.
سلام دوستان پروین هستم، یک همسفر؛
مسافر من هم با بیش از هفت سال تخریب و آنتی‌ایکس مصرفی شیشه و هروئین وارد کنگره شد. پانزده ماه سفر کردیم به روش DST همراه با داروی OT با راهنمایی مسافر فریدون و همسفر صدیقه. در حال حاضر دو سال و سه ماه است که با دستان پرمهر و محبت آقای مهندس آزاد و رها هستیم. ورزش در کنگره مسافرم فوتبال و خودم دارت است.

در وادی یازدهم آمده است: (تعادل قانون است ولی افراط و تفریط، خواست ما) برداشت شما از این جمله چیست؟
همه قوانین هستی از طرف قدرت مطلق، صادر شده و بسیار مهم هستند. انسان‌ها به‌واسطه قوانینی که از طرف خداوند، توسط پیامبران فرستاده شده هدایت می‌شوند و بسیار مستحکم و استوار، در حال فراگیری آن‌ها هستند. امکان ندارد انسان‌ها قوانین را نادیده بگیرند؛ زیرا شیطان به زیباترین شکل ممکن، آماده در مسیر آدمی ایستاده و با عنوان‌های مختلف مانند دروغ گفتن، تهمت زدن و غیبت کردن باعث تغییر جهت آن‌ها می‌شود و با کوچکترین اشتباه که با قدرت اختیار یا به خواست خودش انجام می‌دهد، به افراط و تفریط می‌رسد. قوانینی که برای ما تعیین شده‌اند بر راستی و درستی دلالت می‌کنند و نمی‌توان آن‌ها را از بین برد و این خواست ماست که آن‌ها را تغییر بدهیم.

طبق وادی یازدهم آموختیم که جایگاه اعضای کنگره با خدمت از حالت سکون تغییر می‌کند و باعث ایجاد اختلاف پتانسیل در جایگاه درونی و بیرونی آن‌ها می‌شود؛ در نتیجه سبب شادی و کسب انرژی می‌شود. لطفاً اگر در این مورد تجربه‌ای دارید بیان کنید.
انسان برای تغییر جایگاه و به‌دست آوردن آن، نیازمند حرکت و تلاش در جهت صراط مستقیم و به طرف ارزش‌ها است تا انرژی کسب نماید و لذت ببرد. چه بسا عکس قضیه هم صادق است که در این صورت انرژی کاذب حاصل می‌شود و همراه با استرس و  اضطراب است‌. برای مثال می‌توان شخصی را نام برد که با گرفتن مدرک تحصیلی انرژی دریافت می‌کند. انسان بایستی هم از درون و هم از بیرون تغییر جایگاه بدهد تا پتانسیل در درون و برون او یکسان باشد و این انرژی باعث به‌وجود آمدن قدرت و اعتمادبه‌نفس می‌شود. من این انرژی را در کنگره۶۰ تجربه کردم و با یک خدمت کوچک و صادقانه، صور پنهانم تبدیل به رویاها شد.

به نظر شما، همسفران برای اینکه همیشه مانند چشمه زلال و سرشار از انرژی و شادی باشند باید چگونه عمل کنند؟
همسفران بایستی در مسیر دانایی‌، با اطلاعات صحیح و آموزش‌هایی که در کنگره دریافت می‌کنند به سمت صراط مستقیم حرکت کنند؛ همچنین قوانین را به خوبی اجرا و به دنبال خدمت صادقانه باشند. زمانی که خدمتی انجام می‌دهیم همیشه سرشار از انرژی و شادی هستیم. هر چه میزان آگاهی و دانایی بیشتر شود، آموزش، تفکر، تجربه و انرژی بالا می‌‌رود. مانند فرد مصرف‌کننده‌ای که بعد از سال‌ها مصرف، راه کنگره برایش باز می‌شود و با آموزش‌ها، علم و دانش موجود در این سیستم پیش می‌رود و به رهایی می‌رسد؛ سپس تغییر جایگاه داده و در ادامه انرژی به‌دست آورده را به دیگران انتقال می‌دهد. این تغییر جایگاه و خدمت سبب شادی و آرامش در وجود انسان می‌شود؛ در نتیجه شخص تبدیل به چشمه زلال می‌شود.

دلیل اینکه خداوند حکیم، وجود نیروهای تخریبی و انسان‌های پلید را برای هستی به عنوان یک نیروی مکمل دانسته چیست؟
با آموزش گرفتن در کنگره و با مطالعه کردن وادی ها یاد گرفتم که وجود نیروهای تخریبی به عنوان نیروی مکمل لازم و ضروری است؛ زیرا انسان با غلبه بر این نیروها می‌تواند در مسیر تکامل خود قدم برداشته و جایگاه‌های بهتری را تجربه کند. آقای مهندس در مثالی این‌گونه فرمودند: خیلی انسان‌ها با دیدن فیلم‌های حیات وحش از اینکه حیوانات درنده مانند پلنگ یا شیر به حیواناتی مثل آهو و گوزن حمله می‌کنند، این سؤال در ذهنشان نقش می‌بندد که چرا خداوند پلنگ یا شیر را آفریده است؟! در صورتی که با اندکی صبر و نگاه واقع‌بینانه به این مثال متوجه می‌شویم اگر این حیوانات درنده نبودند، گوزن و آهوی زیبا آن‌قدر می‌خوردند و می‌خوابیدند که حتی توان حرکت کردن در فصول سرد سال و رفتن به جاهای معتدل را نداشتند؛ پس اگر انسان‌ها هیچ حرکتی نداشته باشند زندگی آن‌ها یکنواخت و تکراری می‌شود.

با توجه به این جمله (همان‌گونه که بر اسب سوار شدن مهم است، پیاده شدن از آن هم مهم است) چگونه می‌توانیم این امر مهم را در زندگی کاربردی کنیم؟
منظور این است همان‌قدر که زمان طی شده تا اینکه ما در مادیات یا ضدارزش‌ها غرق شویم، باید به همان اندازه مشکلات را طی کنیم و نقطه تحمل را بالا ببریم تا از تاریکی‌ها خارج شویم. آقای مهندس می‌فرمایند: اگر برای به‌دست آوردن پول، مادیات یا مواد، دست به هر کاری زده‌اید صد‌در‌صد اهریمن شما را شکست داده است؛ پس برای خروج از تاریکی‌ها زمان لازم است و باید سعی نماییم به چیز‌های مثبت فکر کنیم. هر چه تفکر ما مثبت باشد، به طرف روشنایی‌ها هدایت می‌شویم و اهریمن را شکست می‌دهیم. بایستی با دانایی و آگاهی به طرف ارزش‌ها حرکت کنیم.

کلام آخر؛
انسان‌ها همیشه باید به یک منبع قوی وصل باشند و تا لحظه آخر ناامید و بی‌حرکت نباشند؛ زیرا برای آموزش حد و مرزی نیست. پس ما می‌توانیم علم و دانش خود را زیاد کنیم و به خواسته‌های خود برسیم. از آقای مهندس و خانواده محترمشان کمال تشکر را دارم؛ چراکه در پرتو زحمات این خانواده محترم‌، بستر آموزش و درمان فراهم شد تا من و مسافرم بتوانیم به کنگره بیاییم و به آرامش و تعادل برسیم.


طراح سؤال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون اول)
عکاس: مرزبان خبری همسفر لیلا
ویراستار و ارسال مطلب: همسفر مریم نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر علیرضا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .