طبق رسم کنگره لطفا خودتان را معرفی کنید
حمیدرضا هستم مسافر
آخرین آنتی ایکس مصرفی تریاک،شیره ومتادون
۱۱ ماه ۸ رو سفر کردم به روش DST با داروی OT به راهنمایی آقای عطا اخوان
سفر نیکوتین انجام دادم به مدت ۱۰ ماه و ۸ روز به راهنمای آقای وحدت احترامی
رهایی از هر دو بند ۸ سال و ۸ ماه
کمی از خدمتهای خود در کنگره بگویید
جای شکر دارد که خدمتهای بنده از همان ماههای اول شروع شد؛
بنده بسیار ذوق خدمت داشتم و این باعث شد که سفر خیلی خوبی انجام دهم و تا به امروز، دچار هیچ گونه چالش و وسوسهای نشدهام. بنده بعد از اینکه وارد سفر دوم شدم و یک ماه مانده بود سفر اولم به اتمام برسد به واسطه همین مواردی که عرض کردم همینطور دستور راهنمایم من شروع به خدمت در بخش نشریات کردم و به دلیل حضور مداوم و مستمر بنده در شعبه، نشریات به بنده واگذار گردید.
بنده هم طبق روال دورههای خدمتی دبیری و نگهبان را پشت سر گذاشتم و همینطور خیلی به استخر و پارک لاله وصل بودم، هر جلسه به پارک لاله می رفتم و دبیری و نگهبانی پارک لاله و همچنین مرزبانی پارک لاله را نیز پشت سر گذاشتم و بعد از آن لطف خداوند باز شامل حال ما گردید و من و همسفرم آزمون راهنمایی دادیم و همسفر بنده همان سال در این آزمون قبول شدند و بنده قبولی تازه واردین را آوردم و چهار الی پنج سال در این جایگاه خدمت کردم، البته بنده سال بعدش در آزمون راهنمایی شرکت کردم و موفق به اخذ این موهبت نیز گشتم، اما به واسطه بیماری که داشتم این پروسه عقب افتاد تا بنده درمان بیماریام تکمیل شود و بعد جناب مهندس مجوز شال نارنجی بنده را صادر کردند.
در سال سوم حضور بنده در اردوهای کنگره 60 استاد امین نظرشان به من جلب شد و جایگاه خدمتی اردوبادی را نیز دریافت کردم و الان در جایگاه کمک اردوبانی نیز هستم.
آخرین خدمت بنده برمیگردد به لژیون موسیقی که هم مرزبان لژیون موسیقی و هم راهنمای لژیون موسیقی هستم.
در این مبحث ما راهنما هم داریم، استاد امین فرمودند از دوره قبلی که فراخوان دادن حدود یک سال و نیم دوسال است، یک سری از بچه ها که قابلیت دارند میتوانند کمک کنند به رشد لژیون موسیقی در بحث آموزش شرکت کنند و این افتخار حدود شش ماه است نصیب من شده و در موسیقی هم خدمت میکنم.
کمی از لژیون موسیقی توضیح میدهید
لژیون موسیقی یک پکیج است از مجموعه سازها و آوازها؛
قرار بر این است از دل این مجموعه یک ارکستری در بیاید که آن ارکستر پیام رسان رهایی کنگره ۶۰ باشد، یعنی با اجراهایی که در نهایت اتفاق میافتد هدف این است که پیام رهایی کنگره به سراسر جهان توسط ارکستر موسیقی کنگره ۶۰ که از فرمانهای اساتید آقای مهندس است برسد و آقای مهندس هم این مسئولیت را مستقیم به آقای امین دژاکام محول کردند و ایشان هم در حال انجام این عمل هستند.
چند وقت پیش هم جناب آقای مهندس در یکی از CD های خود فرمودند که در بحث موسیقی ما یک مقداری هم کوتاهی کردیم و ما باید زودتر این امر را انجام میدادیم، اساتید ایشان خواستند که حتما موسیقی کنگره به انجام برسد و پیام رهایی از طریق موسیقی ساز و آواز انتقال پیدا کند.
تاریخ تاسیس لژیون موسیقی تقریباً برمیگردد به سال ۹۱، تقریباً سیزده الی چهارده سال پیش یک مجموعهای از عزیزان به اتفاق استاد امین دور هم جمع میشوند و شروع به این کار میکنند منتها شکل آکادمیک نداشته و مانند همین لژیونهای خودمان که در شعب است دور هم مینشستند و مشارکت میکردند و استاد امین برایشان صحبت میکردند و در ادامه هر کس هم که سازی داشت مینواخت و یا اگر کسی صدای خواندن داشت میخواند و به همین صورت ذره ذره جلو آمد تا به یک شکل نسبی رسید.
در مبحث آموزش آقای پیام سالاری، استاد امین دژاکام و آقای محسن زهرایی بودند. این عزیزان هم نوازندگی میکردند و هم در بحث آموزش ساز و موسیقی کار میکردند، آقای پیام سالاری دستیار اول استاد امین در لژیون موسیقی هستند و اکثر نتها و سازها و شعرهایی که استاد امین میگویند توسط ایشان ساخته و جای گذاری میشود و بعد هم به اعضا داده میشود برای خواندن.
در گذشته این مسائل خیلی عُرف نبود، فقط هدف این بود که این جمع شکل بگیرد، به عقیده من هر چیزی باید از یک نقطه صفری شروع شود و ذره ذره شکل بگیرد که این همان بذری است که ما همیشه از آن سخن میگوییم؛
این بذر را جناب آقای مهندس توسط استاد امین کاشتند و آرام آرام این نهال رشد و تکامل پیدا کرد تا به امروز و این لحظه که این مجموعه کم کم به یک ارکستر تبدیل میشود.
کاملاً همه چیز سیستماتیک و آکادمیک جلو میرود و ما حتی استادی داریم که از خارج از کشور با ما کار میکند؛ خانم آرمینه که از ارمنستان هستند با ما به صورت آنلاین کار میکنند، ایشان بسیار استاد موسیقی دانا و توانایی هستند و ما به برکت آقای مهندس و لطف استاد امین این اساتید بزرگوار را در کنار خودمان داریم.
نحوه انتخاب اساتید لژیون موسیقی به چه صورتی است آیا آزمون یا مصاحبهای انجام میشود؟
بحث اساتید که در اختیار استاد امین است و نظر عالی و قطعی را ایشان میدهند که چه کسی در جایگاه استادی باشد حالا چه در بحث آموزش ساز یا آموزش خوانندگی و صداسازی. در این میان ممکن است آقای پیام سالاری پیشنهاد کنند، آقای سالاری نیز ممکن است که پیشنهادی بدهند که این اتفاق هم افتاده و ما از بعضی از اساتید موسیقی در بخش ویولن، ترومپت و ویولن سل در حال استفاده هستیم که همه از بیرون کنگره میآیند تا انشالله خودمان روزی به آن توانمندی برسیم.
بنده هم این افتخار نصیبم شده که در بخش سُلفژ و خوانندگی یک لژیون داشته باشم و به بچههای تازه وارد کتاب شکارچی و نتخوانی را بیاموزم و راهنما باشم.
کمی از تأثیرات لژیون موسیقی روی سفر میگویید
لژیون موسیقی در سفر اول قابل بحث نیست و نمی توان آن را مطرح کرد چون اجازه حضور سفر اولی در لژیون موسیقی داده نمیشود.
در سفر دوم مدت ها است که آقای مهندس و استاد امین به این نتیجه رسیدند که فقط بچههای خدمتگزار باید حضور پیدا کنند. جمعه بیست و سوم آذر ۱۴۰۳ هم فراخوان داریم که بچهها برای ثبت نام حاضر شوند و این شامل کسانی میشود که فقط شال خدمتی دارند و خدمتگزار هستند
آموزشهای کنگره60 در هیچ جا بی تاثیر نیست، لژیون موسیقی هم از این قاعده مستثنی نیست. شما وقتی در مسیر خدمت هستید یعنی در واقع در مسیر تزکیه و پالایش هستید، در این امر و در این مسیر قطعا حال خوب حس خوب و دریافتهای بهتری دارید، البته زندگی بدون چالش نمیباشد و زندگی بدون چالش معنایی پیدا نمیکند ولی در مسیر آموزش بودن یا به عبارتی به قول آقای مهندس در مسیر صراط مستقیم بودن هم از این قاعده جدا نیست.
به عقیده من موسیقی یکی از صراط مستقیمی است که انسان میتواند در آن قرار بگیرد و بسیار هم کمک کننده است که انسان از ضد ارزشها دوری کند به این دلیل که سطح دانایی را در انسان تغییر میدهد و به تعالی میرساند.
مطلبی هست که مایل باشید بگویید
من فقط می توانم آرزو کنم و از خدا بخواهم که اولین کنسرت در فضای بین الملل را در کنار آقای مهندس و استاد امین هرچه زودتر بتوانیم برگزار کنیم و این اتفاق بیفتد و این پیام رهایی که خواسته قلبی آقای مهندس است به واسطه نور، صوت و حس از طریق موسیقی به گوش جهانیان مخابره بشود، آرزو میکنم که خداوند کمکمان کند که هرچه زودتر این اتفاق بیفتد.
مصاحبه و تایپ: مسافر حسام
- تعداد بازدید از این مطلب :
156