جلسه هشتم از دوره پنجاه و دوم کارگاههای آموزشی عمومی کنگره ۶۰، نمایندگی البرز کرج، با استادی راهنمای محترم مسافر اکبر، نگهبانی مسافر یعقوب و دبیری مسافر علی، با دستور جلسه؛ «وادی یازدهم و تاثیر آن روی من» در روز پنجشنبه بیست و دوم آذر ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد؛
سلام دوستان اکبر هستم یک مسافر؛ از نگهبان جلسه سپاسگزارم که مسئولیت اداره جلسه را به من واگذار نمود تا خدمت کنم.
دستور جلسه وادی یازدهم و تاثیر آن بر روی من میباشد.
همه نمایندگی هایی که در استان البرز فعالیت میکنند از این شعبه منشعب شدهاند و من خوشحالم که بار دیگر به این شعبه که حس خانهی پدری را برای من دارد بازگشتم.
رشته تحصیلی من راه و ساختمان بود و در این رشته بخش اعظمی از مطالب در مورد آب است. در این رشته ما به دو مبحث هیدرولیک و هیدرولوژی برمیخوریم که اولی به قوانین حاکم بر مایعات در فضای بسته و دومی به این قوانین در فضای باز اشاره میکند. این علم به صورت بسیار گسترده کاربردی میباشد به طوری که با استفاده از این علم میتوان جک هایی ساخت که چندین تن وزن را جا به جا میکنند.
برای من بسیار جالب بود که در این وادی از واژه ی چشمه استفاده شده بود؛ ناخودآگاه کلمه آب در ذهن انسان نقش میبندد.
دو سوم جسم انسان به طور میانگین از آب ساخته شده است و ما شباهت خاصی با این عنصر داریم پس قطعا قوانینی که در خصوص این مایع برقرار است میتواند برای ما نیز صادق باشد. ضمن اینکه خود چشمه و خود آب مظهر و نمود پاکی و پاکیزگی و همینطور آبادانی است.
همه ی اتفاقات خوب در مورد چشمه و رود صادق است، همینطور رشد انواع گونه های جانوری و گیاهی بستگی به آب دارد. از زمان قدیم نیز تمدن های بزرگ همگی در کنار رودخانه ها و دریاها شکل گرفته اند.
قبل از وادی یازدهم در مورد تغییر صفت در انسان صحبت شده است یعنی اگر قرار است اتفاقی برای یک چشمه بیفتد باید در آن فعل و انفعالاتی روی دهد که آن چشمه در واقع تمثیل انسان است.
در علم هیدرولوژی مبحثی به نام گرادیان هیدرولیکی وجود دارد؛ فاصله اختلاف سطح منبع و محل جاری بودن آب میباشد. این همان اختلاف پتانسیلی میباشد که در این وادی به آن اشاره شده و در ما انسان ها باید به وجود بیاید.
در این وادی به این موضوع اشاره میشود که ایجاد این اختلاف توسط القاء و الهام انجام میپذیرد؛ القاء منشاء بیرونی دارد یعنی ما آن را از دیگران میپذیریم اما الهام درونی است، وقتی موضوعی از درونم به ذهنم متبادر میشود.
در واقع هم القا و هم الهام مانند استارت اولیه خودرو میباشند و من را به حرکت درمیاورند اما ادامه حرکت با جوششی است که از من و درون من بوده و ادامه مییابد.
اختلاف پتانسیل باید هم در درون و هم در بیرون وجود داشته باشد. مثلا من برای درمان وارد کنگره شدم؛ نمود بیرونی ایجاد این اختلاف کاهش دارو در سفر اول است و نمود درونی آن تغییراتی میباشد که باید در درون من شکل گرفته باشد.
در طبیعت نیز به همین شکل است. برف در بالا دست مینشیند و نور آفتاب با تغییر فصل بر آن القا شده و سبب جریان یافتن آن میشود.
با نگاهی به طبیعت میبینیم آبی که راکد مانده در حال گندیدن است و ما دوست نداریم از آن استفاده کنیم و انواع و اقسام موجودات ذره بینی در این آب زندگی می کنند اما آبی که جریان دارد همیشه زلال و شفاف است.
اجرای قوانین برای انسان شرایطی را برای او به وجود میآورد تا در بهترین حالت به زیستن ادامه دهد.
از اینکه به صحبت های من توجه کردید از همه شما سپاسگزارم.
تایپ متن: مسافر محمد لژیون 23 و مسافر حسین لژیون 14
عکس: مرزبان خبری، مسافر هادی
ویرایش و بارگذاری: مسافر حسین لژیون 14
- تعداد بازدید از این مطلب :
254