جلسهی دوازدهم از دورهی چهارم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه آقایان مسافر نمایندگی پردیس با استادی راهنمای محترم مسافر رحیم، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر غلام با دستور جلسه «وادی یازدهم و تأثیر آن روی من» در روز چهارشنبه 21 آذرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
در تیتر وادی گفتهشده چشمههای جوشان و رودهای خروشان همه به بحر و اقیانوس میرسند اما اولین اتفاقی که رخ میدهد، تصویری در ذهن ما کشیده میشود از چشمه و رودی که خروشان است؛ کنگره 60 از تصاویر استفاده بسیاری برای رهایی انسانها میکند چون خیلی مهم است؛ با خواندن کتاب 60 متوجه خواهید شد که استادان آقای مهندس در مورد تصویر بسیار تأکید میکنند که از اصوار استفاده کن برای رهایی از بندها.
استاد سردار در وادی دوم میفرمایند میدانید تصاویر تولید و یا ظهور مییابند، از درک به دورند اما چشمههایی هستند که به بحری مانندند؛ امیدواریم که بهترین تصویر را انتخاب نمایید. به همه میگویند بهترین تصویر اما چرا؟ تمام عالم از سه چیز تشکیلشده است؛ عالم عقل، عالم تصاویر و دیگری عالم خاکی است؛ هر چیزی که در جهان خاکی بخواهد خلق شود، نیاز است تا تصویر آن ساخته شود که اگر سی دی قطب در صحرا را گوش کنید، آقای مهندس در آن توضیح دادهاند. نیاز است تا این تصویر در عالم عقل ساخته شود تا در عالم خاکی آن تصویر خلق شود پس بسیار مهم است که چه تصاویری را در ذهن خود میسازیم.
وادی یازدهم تصویری به ما میدهد تا نیروی عظیمی را در درون ما ایجاد کند؛ وقتیکه ما تصویر رود خروشان را میگیریم، اینها همان نیروهایی هستند که در درون ما وجود دارند، همانند آتشفشان قدرتمند هستند اما و ما از آنان استفاده نمیکنیم؛ چشمهای جوشان را در ذهن خود تصور کنید که تبدیل به رود میشود؛ کجای این رود زیباتر است؟ در لحظهای که درشیب زیاد و سرعت زیاد قرار دارد درحالیکه در حال برخورد با سنگلاخها و موانع است؛ دقیقاً زمانی که در حال برخورد با مشکلات و حل آنان است اما گاهی رود منحرف میشود، در مکانی راکد میگردد و به یک لجنزار میگردد که هیچکس آن منطقه از رودخانه را دوست ندارد و باید بدانید که این مثالی از ما انسانها است.
با ورود به سفر دوم چالش اصلی آغاز میشود؛ زمانی که وارد سفر دوم شدم در ابتدا فکر میکردم همهچیزتمام شده است و سخت در اشتباه بودم زیرا در تازه همه شروعشده بود زیرا برای بزرگ شدن با مسائل و مشکلات درگیر میشویم.
برای اینکه یک چشمه جوشان شود نیاز است که از جایگاهی بالاتر آب روان شود تا جوشش رخ دهد اما همه این مسائل در گفتار آسان است و در عمل بسیار دشوار میباشد؛ ساختمانی را در نظر بگیرید که در حال ساختن طبقه اول آن هستند، منبع آبی را در دسترس دارند که از آن استفاده میکنند اما این آب فشار زیادی ندارد و به همین دلیل کار سازندگان را بهخوبی به انجام نمیرساند که راهحل آن این است که منبع را به یک طبقه بالاتر انتقال دهند، این کار تغییر جایگاه است که سختی زیادی دارد برای مثال؛ شخصی هماکنون در جایگاه دبیری یا نگهبانی قرار دارد، رشد میکند و به تکامل مییابد ولی باید جایگاه بالاتری مانند مرزبانی را تجربه کنند؛ مرزبانی چندصد برابر سختتر از خدمات قبلی است اما استاد سردار در این مورد پیامی زیبا دارند که میفرمایند ما برای استراحت به این جهان نیامدهایم.
تهیه خبر: مسافر پویان
- تعداد بازدید از این مطلب :
109