در تیتر وادی یازدهم میخوانیم، رودهای خروشان و چشمههای جوشان همه به بحر اقیانوس میرسند. این وادی تمثیلی از وعده خداوند را ترسیم میکند برای انسانی که در حرکت و تلاش به سوی ارزشها و دوری از ضدارزشها میباشد تا خود را به نور رساند .
از مسیرهای صعبالعبور گذر میکند و خوب میداند که راه هموار نیست و در این مسیر فراز و نشیبهای بسیاری وجود دارد، که البته لازمه خروشان شدن او همین برخوردها و عبور از موانع سهل و سخت است.
آنگاه که روشنایی آبستن تاریکی بود اهریمن از فرمان سرپیچی کرد و یک نقطه سیاه و تاریک از دل روشناییها زاده شد و حرکت خود را آرام و خزنده برای تاختن به جهان روشناییها آغاز کرد تا ظلمت و تاریکی را گسترش دهد. این پیام بدین معنا است که تاریکی و روشنایی مطلق وجود ندارد. در اینجا یادآور میشود که در جهان، تاریکی و روشنایی خوبی و یا بدی مطلق ندارد.
خداوند انسان را محترم شمارد و قدرت اختیار را به او عطا کرد و این میتواند برگ برنده ما در برابر نیروهای اهریمنی باشد؛ بنابراین انسان را نمیتوان مجبور به انجام کاری کرد؛ بلکه فقط میشود از طریق القا و الهام وارد افکار و اندیشه انسان شد و انسان با توجه به میزان آگاهی خودش تصمیم نهایی را میگیرد و انتخاب میکند که صراط مستقیم را در پیش گیرد یا راه نادرست را انتخاب کند.
در این وادی به ابزار قدرتمندی به نام خمر که در دست نیروهای اهریمن برای گمراه کردن انسان قرار داشت اشاره میکند، استفاده از خمر باعث میشد که بر روی افکار و اندیشه انسان پوشش گذاشته شود و انسان نتواند خوب را از بد تشخیص دهد. به عنوان مثال مسافران با مصرف موادمخدر دچار این عدم تشخیص شدند و در مسیرهای اشتباه قدم برداشتند. حال این سوال پیش میآید که با وجود نیروهای تخریبی راه چاره چیست؟!
در این وادی گفته میشود که اگر این موضوع را واقعیت مسلم در نظر بگیریم باز هم حقیقت جای دیگری است. وجود این نیروها به عنوان نیروهای مکمل برای انسان لازم و ضروری هستند و باعث میشوند انسان به درجه بالاتری از فهم و دانایی برسد درست مانند صخرههایی که در مسیر رودها قرار میگیرند و این برخورد باعث خروشان شدن و قدرت بیشتر نیروی حرکت در آنها میشود.
حال قوانین الهی بسیار ساده و قابل فهم برای ما گفته شده است که با حرکت در مسیر ارزشها میتوانیم از حجابهایی که بر افکار و اندیشه خود زدهایم عبور کنیم؛ همچون دروغ، دزدی، قضاوت، حسادت، کینه، گمانبد و ...
برای خارج شدن از جهنم و ظلمت هیچ راهی وجود ندارد مگر چنگ زدن به ریسمان الهی، که محترم شمردن این ریسمان اجرای قوانین خداوند است. این قوانین را وحشیترین، بدویترین تا متمدنترین و بیدینترین تا دیندارترین مردم آن قوانین را قبول دارند؛ چون عقلانی و پسندیده است؛ بنابراین اجرای قوانین توسط انسان شرایطی را به وجود میآورد تا در بهترین حالت به زیستن ادامه دهد.
برای اینکه بتوانیم چشمهای جوشان شویم باید چشمههای طبیعت را الگو قرار دهیم. یک چشمه جوشان در موقعیت جغرافیایی که برای آن محیا میشود میتواند روان شود و این موقعیت جغرافیایی به دو ویژگی بستگی دارد: منابع آب ذخیره شده و اختلاف ارتفاع. با توجه به اینکه در کویر چشمهای وجود ندارد انسانها هم برای اینکه بتوانند مانند چشمه برای خود انرژی پتانسیل ایجاد کنند بایستی از اختلاف نیروی درونی، بیرونی و ایجاد تغییر جایگاه برای خود انرژی ایجاد کنند.
این دو ویژگی که در چشمهها است برای انسانها مانند اطلاعات صحیح برای رسیدن به دانایی که در جزوه 1و 2 جهانبینی در موردش بحث شده است در مورد اختلاف پتانسیل که همان اختلاف ارتفاع است، تغییر جایگاه برای انسان است؛ مثل شخصی که دیپلم داشته و به دانشگاه میرسد و یا معتادی که به درمان رسیده با این تغییر جایگاه برای او ایجاد انرژی میشود و این یکی از شاهکارهایی برای کسب انرژی برای انسانها است.
انسان میتواند با خواست خود صدای پای استاد را بشنود و مسیر و راه خود را تغییر دهد و با تغییر جایگاه به بحر اقیانوس برسد. این موهبت خداوند به انسانی است که در گمراهی خود مانده است و میخواهد از خود عبور کند و به او (قدرت مطلق) برسد.
تایپ و نگارش: مسافر نیکوتین آرزو (لژیون ویلیام وایت)
رابط خبری: مسافر نیکونین راهنما ندا
ویرایش و ارسال: همسفر زهرا، رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی صادق قم
- تعداد بازدید از این مطلب :
60