خلاصه سیدی چراغدان
جناب مهندس در سیدی چراغدان میفرمایند: بحث امروز راجع به صوت، نور و حس هست.ما دنبال راهی برای بالابردن آگاهی در زندگی هستیم تا در زندگی دچار چالشهای متعدد نشویم. اصل و کل جهانبینی همین است، باید یاد بگیریم که چگونه بر مشکلات زندگیمان غلبه کنیم. مسئله مهم، کاربردیکردن قوانین است.
درمورد اعتیاد گفتیم ما تا زمانی که صورتمسئله اعتیاد را یاد نگیریم، نمیتوانیم اعتیاد را درمان کنیم؛ همینطور تا زمانی که صورتمسئله زندگیکردن را یاد نگیریم، نمیتوانیم خوب زندگی کنیم. ما باید ارزش داشتههای خود را بدانیم، حتی همین پاهایی که به کمک آنها به کنگره میآییم.
تمام سیستم کائنات بر مبنای حس کار میکند. حس؛ یک گیرنده قوی است. هرکدام از اعضای حس پنجگانه؛ یک برد خاصی دارد و دریافت ما باید قوی باشد. همانطور که قبلاً گفتیم، عشق بر مبنای سه محور حرکت میکند؛ سایهها، جاذبه و حس. اگر جاذبه نباشد همه ما به هوا میرویم. تمام ذرات هستی بر مبنای جاذبه، گرد هم جمع میشوند.
حس محدود و مشخص است. اگر حس ما سالم باشد، دریافت ما سالم خواهد بود و بالعکس، ما زمانی میتوانیم خوب دریافت کنیم که درون ما آرام باشد. بالابردن درک انسانها، جهت شناخت نیروهای الهی و همینطور به هدف رسیدن است. منظور از قدرت الهی نیروهای مثبت است، نکته مهم این است که آیا آنچه در هستی هست، همه را ما میدانیم؟
زندگی در هر بعدی باشد، دوباره ادامه دارد. عملاً هر چیزی تمام شود، چیز دیگری دوباره شروع میشود، نور و صوت نقش مهمی دارند. نور فرمان میدهد و صوت اطلاع میدهد.کسانی که در تزکیه و پالایش به درجه بالایی رسیده باشند، میتوانند بهصورت ارادی به جهانهای دیگر بروند و برگردند.
علما دو نوع هستند؛ علمای ذوقی و بحثی. علمای بحثی به مدرسه میروند و دوران متعدد درسی را میگذرانند و اما علمای ذوقی کسانی هستند که؛ زمانی که خلع کالبد میکنند، جسمشان را کنار گذاشته و از جسم خارج شده و به عالم ملکوت میروند. اصل کار این است که هم حاکم بحثی باشد و هم حاکم ذوقی.
در درون جسم ما، روح وجود دارد که از خداوند است و هدایتکننده است. صوت، نور، حس و حیات همه در چرخش هستند تا ما تصفیه و تزکیه شویم. ما در وجودمان بین پنج حس ظاهر در بیداری و پنج حس باطنی که در خواب است، یک دیوار داریم و وقتی که بیدار هستیم، اجازه نداریم خواب ببینیم؛ چون در این صورت اسکیزوفرنی نام میگیریم.
اختلاف بین انسانهای مادی و معنوی، روی حسهای ظاهر و باطن است که در روانشناسی فقط روی حس ظاهر کار میشود.
نویسنده:همسفر فاطمه(لژیون دوم)
ویراستار و ارسال:همسفر یلدا،نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابهر
- تعداد بازدید از این مطلب :
191