پیرامون دستور جلسه هفتگی: «وادی یازدهم؛ (چشمههای جوشان و رودهای خروشان به بحر و اقیانوس میرسند.) و تأثیر آن روی من» گفتگویی صمیمانه با همسفر تکتم داشتیم، شما عزیزان را به مشاهده ادامه آن دعوت میکنیم:
با سلام و خدا قوت لطفاً به رسم کنگره خودتان را معرفی کنید.
سلام دوستان تکتم هستم یک همسفر مسافر من با بیش از ۸ سال تخریب وارد کنگره شدند، آخرین آنتیایکس مصرفی تریاک خوراکی، روش درمان DST داروی درمان شربت OT به راهنمایی آقا مهدی راجع لژیون بیست شعبه فردوسی، راهنمای خودم خانم فرزانه لژیون پانزدهم، ورزش مسافرم شنا، ورزش خودم بدمينتون، در حال حاضر به لطف خداوند و دستان پرمهر آقای مهندس یک سال و نه ماه و شش روز است که آزاد و رها هستیم.
شما به عنوان یک همسفر از وادی یازدهم و قوانین آن چه برداشتی داشتهاید؟
وادی یازدهم و قوانین آن به ما میگوید؛ اگر بخواهیم از جهنم خارج شویم باید به ریسمان الهی دست بیاندازیم برای مثال: دروغ نگوییم، دزدی نکنیم، خودبین نباشیم، ربا نخوریم، گمان بد نبریم، رشوه نخوریم، موادمخدر استفاده نکنیم، عیبجو نباشیم، کمفروشی نکنیم، پیمان شکنی نکنیم، عدالت خواه باشیم، مهربان باشیم و تعقل کنیم، هر کس این قوانین را اجرا نکند بیدینترین فرد خواهد بود و اجرای قوانین، بهترین شرایط را برای زندگی فراهم میکند.
برای ما بگویید، اگر بر مادیات سوار باشید و یا مادیات بر شما سوار باشند چه مفهومی دارد و در اصل چه اتفاقی برای انسان میافتد؟
کلیدیترین موضوع جهان ما، ماده است که اگر ما بر مادیات سوار باشیم نیمی از قدرت اهریمن را شکست دادهایم؛ امّا اگر مادیات بر ما سوار باشند، باید بدانیم که اهریمن ما را صددرصد شکست خواهد داد و این امکان وجود دارد که به خاطر پول دست به هر کاری بزنیم، از حق و عدالت میگذریم. این نکته وجود دارد، که فقیر بودن دلیل بر سوار شدن مادیات بر ما نیست، چون جدا شدن از پول و ثروت برای انسانهای ثروتمند سختتر است. تعادل خاص خداست، ولی افراط و تفریط برای اهریمن است.
خدمت داوطلبانه چه حسی را در شما ایجاد میکند؟
زمانیکه به فرد مسئولیت داده میشود، فرد از حالت سکون خارج میشود، باعث ایجاد لذت در شخص میگردد و شخصیت او کمکم شکل میگیرد. خدمت داوطلبانه در کنگره بهترین حس را به انسان منتقل میکند و این خدمت باعث تغییر جایگاه در فرد میشود، چون این خدمت باعث میگردد انسانهای فهمیده و فکور برای فرد احترام قائل شوند و این انتقالِ حس، از اطرافیان بهترین حال را برای ما رقم میزند.
به نظر شما اهمیّت آموزش جهانبینی در کنگره چیست؟
کنگره بر این معتقد است، برای درمان سه مؤلفه لازم و ضروری است؛ جسم، روان و جهانبینی که در بدو ورود، جسم و روانِ فرد در طول ده الی یازده ماه درمان میشود، اما زمان خاصّی برای جهانبینی وجود ندارد، ما در طول چند ماه به تعادل روحی، روانی و اخلاقی میرسیم و این خواستِ خود فرد است، تا اینکه چالشهای اخلاقی و رفتاری خود را بشناسد و در واقع سفر به درون خود را آغاز کند. جهانبینی در کنگره بستگی به نوع نگاه ما دارد، به عبارتی؛ آنچه از جهان هستی ادراک، احساس و دريافت میکنیم. جهانبینی به این اندازه اهمیّت دارد که آقای مهندس هر هفته مطالب جدیدی را در اختیار ما قرار میدهند.
از دیدگاه شما زندگیِ یکنواخت و تکراری چه تأثیری در زندگی انسانها دارد؟
زندگی ما انسانها تمثیلِ؛ همان رودهای خروشان و چشمههای جوشان است. رود میداند که مسیر هميشه هموار نیست، وقتی حرکت میکند به سنگ و شنزار میرسد. به انسان هیچ تضمینی داده نشده است که شرایط تا اَبد همانطور باقی میماند. حال که فرد در خوشحالی، آسایش و ثروت به سر میبرد، رود همچنان با تلاش از همه جا عبور میکند و متوقف نمیشود. در واقع شرایط تعیین میکند که چگونه زندگی کنیم، ما در هر شرایطی باید از زیستن لذّت ببریم. انسانهایی هستند که زندگی را یکنواخت و تکراری میکنند و هیچگونه جهشی انجام نمیدهند، هیچ تولید و اثری از خود باقی نمیگذارند، در حقیقت انرژی لازم را بدست نمیآورند، بیمار و نگران هستند، اصلاً لذتی از زندگی کردن نمیبرند. به عبارتی؛ این جهشها هستند که انسان را سرشار از انرژی میکنند.
نویسنده متن: همسفر تکتم، رهجوی راهنما همسفر فرزانه (لژیون پانزدهم)
تهیه و تنظیم گزارش: رابط خبری لژیون پانزدهم همسفر ملیحه، رهجوی راهنما همسفر فرزانه (لژیون پانزدهم)
ارسال مطلب: همسفر الهام، رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون هشتم)
- تعداد بازدید از این مطلب :
92