English Version
This Site Is Available In English

سختی‌ها و مشکلات صیقل‌دهنده انسان است

سختی‌ها و مشکلات صیقل‌دهنده انسان است

همسفر مهناز به همراه مسافر خود با دوازده سال تخریب وارد کنگره شدند. آخرین آنتی‌ایکس مصرفی مسافرشان تریاک، شیره و متادون به مدت یازده ماه و یازده روز با روش DST و داروی OT با راهنمایی مسافر حمید و همسفر اعظم سفر کردند، الان هم به شکر خدا و دستان پرتوان آقای مهندس دوماه و دو روز است که آزاد و رها هستند. رشته ورزشی مسافر شنا و والیبال و رشته ورزشی همسفر والیبال است.
ایشان تاکنون توفیق خدمت در سایت و آبدارخانه را داشتند و در حال حاضر نیز به‌عنوان رابط خبری و دبیر سایت خدمت می‌کنند. در ادامه گفتگویی با ایشان ترتیب داده‌ایم که تقدیم نگاه پر‌مهرتان می‌شود:

طبق وادی یازدهم یک همسفر، چگونه می‌تواند چشمه جوشان باشد؟

چشمه‌های جوشان در کنگره‌۶۰، تمثیل انسان‌هایی است که با آموزش صحیح، فراگیری و در ادامه عمل به آن در مسیر حرکت قرار می‌گیرند و تغییر جایگاه می‌دهند و به‌واسطه تغییر جایگاه؛ انرژی مضاعفی در آن‌ها پدید می‌آید.
رودهای خروشان، تمثیل انسان‌هایی است که توقعی ندارند و به درجه‌ای از قدرت و حرکت رسیده‌اند که دیگر مانعی وجود ندارد که بتواند آن‌ها را متوقف کند؛ اما شرایطی نیز لازم است تا این چشمه جوشان به راه خود ادامه دهد و تبدیل به یک رود خروشان شود.
برای تبدیل انسانی افسرده و پریشان به انسانی آرام و متین که در صلح و آرامش قرار گیرد، فقط یک راه وجود دارد و آن هم تزکیه و یا پالایش انسان است و بایستی  بدانیم که آن هم یک شبه و با هیچ ورد، دارو یا معجزه‌ای اتفاق نمی‌افتد. بایستی انسان به مرور زمان و ذره‌ذره از ضد‌ارزش‌ها فاصله بگیرد و به طرف ارزش‌ها حرکت کند و این کار با آموزش صحیح، تفکر، کسب تجربه و آگاهی امکان‌پذیر است.

با توجه به اینکه تاریکی‌ها، مکمل زندگی ماست چگونه می‌توانیم از تاریکی‌ها آموزش مورد نظر را بگیریم تا کمتر آسیب ببینیم؟

استاد سردار در وادی چهاردهم از اضداد سخن می‌گویند که اضداد؛ مانند تکانه‌‌ای هستند برای بیداری انسان‌ها و از ابتدا مأمورند تا انتها تخریب ایجاد کنند؛ اما هر قدر انسان‌ها به عقل و آگاهی نزدیک شوند،‌ اضداد کمرنگ شود، کم‌کم به صلح و آرامش نزدیک می‌شوند، از نیروهای تخریبی و بازدارنده کاسته و به صفر می‌رسد که راهی است سخت؛ ولی امکان‌پذیر.
ما باید تفکر کنیم برای هرچیزی، بعد انجامش بدهیم. مثلاً من اگر بخواهم حرفی بزنم، باید فکر کنم، ببینم با این حرف مشکلی برایم پیش نمی‌آید و برعلیه خودم استفاده نمی‌شود. ما باید بتوانیم تفکر کنیم که تحت نیروهای اهریمنی قرار نگیریم، نیروی اهریمن یا شیطان از یک نقطه کوچک شروع می‌کند و نقطه تاریکی را ذره‌ذره گسترش می‌دهد. نیروی منفی، خیلی آرام و آهسته کارش را پیش می‌برد؛ ولی ما می‌توانیم با حرکت در راه درست و به‌آرامی کارمان را انجام دهیم و به فرمان عقل نزدیک شویم.
استاد امین می فرمایند که اگر داستان پیامبران را بخوانید متوجه خواهید شد، برای مثال پیامبر اکرم قبل از اینکه به دنیا بیاید، پدرش فوت می‌کند، زمانی‌که به دنیا می‌آید مادرش و بعد از آن مادربزرگش نیز فوت می‌کند.
کجا به دنیا آمده، جزایر قناری؟ نه؛ در عربستان، در بدترین شرایط و نقطه آب و هوایی، بین وحشی‌ترین آدم‌های کره زمین. بلاها تازه شروع می‌شود، کتکش می‌زنند، مالش را می‌برند، چند سال در شعب ابی‌طالب بوده و چندی از نزدیکانش را از دست می‌دهد، نقشه قتلش را هم می‌کشند.
این مسائل اتفاقی نیست، علت این بوده که خداوند می‌خواسته، او از عقبه‌ها عبور کند. باید از این مراحل سخت و دشوار عبور می‌کرد تا کلمات و سخنانش در انسان‌ها اثرگذار باشد و اگر می‌خواهد آموزش بدهد، بایستی اول خودش تجربه کرده باشد.

در کل قوانین الهی چیست و اگر انسان از قوانین الهی عدول کند چه می‌شود؟

آقای مهندس در وادی یازدهم بیان می‌کنند؛ اجرای قوانین توسط انسان شرایطی را به وجود می‌آورد تا انسان در بهترین حالت بتواند به زیستن خود ادامه دهد.
قوانین الهی، بسیار محکم هستند که از طرف پیامبران برای ما گسیل شده و نابودی این قوانین میسر نیست. تعادل قانون است و افراط و تفریط، خواست شیطان.
قانون می‌گوید: دروغ نگو، دزدی نکن، خودبین مباش، ربا نخور، گمان بد مبر، رشوه نخور، عیب‌جو نباش، کم­‌فروشی نکن، ترش­‌روی مباش، فساد نکن، مواد‌مخدر مصرف نکن، پیمان­‌شکن مباش، خیانت نکن، حق را ناحق نکن، عدالت‌خواه باش و مهربان باش، به درماندگان کمک کن، تفکر و تعقل کن. اجرای قوانین توسط انسان، باعث می‌شود از ظلمت به طرف نور هدایت شود؛ ولی اگر از فرمان الهی عدول کند، الهامات خیر و مثبت کمی ارسال می‌شود و با درد، رنج و شکست مواجه می‌شود.

در مسیر زندگی مشکلات زیادی وجود دارد، برای رهایی از آن چه چیزی را باید مدنظر داشته باشیم؟

مشکلات و سختی‌ها، بخشی از زندگی هستند که مانند طوفان راه گریزی از آن‌ها نیست. سختی‌ها و مشکلات صیقل‌دهنده یا خالص‌کننده انسان‌هاست که موجب ساختن شخصیت می‌شود. قرآن می فرماید: «لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ فِی کَبَدٍ ( آیه 4 سوره بلد)؛ راستی که ما انسان را در سختی، رنج و مشکل آفریدیم». مشکلات و سختی‌های زندگی به ما کمک می‌کنند تا صبر و شخصیت خود را تقویت کرده، ایمان و اعتقادمان به خدا را افزایش دهیم. برای خروج از این تاریکی و مشکلات، باید فرامین و قوانین الهی را اجرا کنیم.

کلام آخر ...

خدا را شاکر و سپاسگزارم که در این دنیای خاکی به من اجازه داد به بهشت زمینی کنگره قدم بگذارم و در این چرخه قرار بگیرم، از جناب مهندس دژاکام، خانواده محترمشان و راهنمای بزرگوارم خانم اعظم بسیار سپاسگزارم که با آموزش‌های نابشان بستری را برای تبدیل شدن به رود خروشان مهیا می‌نمایند.

مصاحبه کننده: همسفر فاطمه رهجو راهنما همسفر اعظم (لژیون ششم)
مصاحبه شونده: همسفر مهناز رهجو راهنما همسفر اعظم (لژیون هشتم)
تایپ و ویرایش: همسفران گروه مصاحبه
عکاس: همسفر مرضیه رهجو راهنما همسفر لیلا (لژیون اول)
ویراستاری و ارسال: همسفر زهرا رهجو راهنما همسفر سمیه (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دنا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .