یازدهمین جلسه از دوره هشتم کارگاههای آموزشی خصوصی مسافران کنگره ۶۰ خیام نیشابوری، در روزهای یکشنبه با استادی مسافر ابوالفضل و نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر امید با دستور جلسه «وادی یازدهم و تأثیر آن روی من» در تاریخ 18 آذر ماه۱۴۰۳ رأس ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان ابوالفضل هستم مسافر. ازکمک راهنمای خوبم، محمد آقا و تمام خدمتگزاران شعبه ی خیام سپاسگزارم که فرصتی را ایجاد کردند تا بتوانم آموزش بگیرم و خدمت کنم و همچنین شکرگزار خداوند بزرگ هستم، که چنین جایگاهی را در اختیارم قرار داده است که بهتر آموزش بگیرم. من هم مثل همه شما در قبل از ورود به کنگره تخریب های زیادی داشتهام. در اوایل مصرف احساس میکردم که مواد مخدر انرژی به من میدهد و نمیدانستم که مصرف مواد مخدر در واقع انرژی های خودم را آزاد میکند. احساس نشئگی حاصل از مصرف مواد را گمان میکردم که همان حال خوب است که کم کم متوجه شدم که تمام حس هایم بسته شده است، یعنی حال و حوصله ی هیچ کاری را نداشتم، صبح ها به نیت کار به محل کار رفته و در ابتدا طبق عادت شروع به مصرف میکردم. پای بساط نشستن سر صبح همانا و ظهر از پای بساط مصرف بلند شدن همان. به هیچ کاری نمیرسیدم و همیشه مسئولیت خودم را بر دوش برادر و یا کارگرم میانداختم و همین موضوع باعث شده بود که تمام افراد اطراف من احساس نارضایتی داشته باشند، مشتری ها همگی ناراضی بودند و معلوم بود که من از چشمانشان افتاده ام، تا این اواخر که میدیدم مصرف مواد تخریب ها و آسیب های بسیار زیادی به من وارد آورده است. این بود که چندین بار اقدام به ترک های مختلفی به صورت سقوط آزاد کردم که هر بار ۲۰ روز ، ۴۰ روز، ۲ ماه نهایتا دوام داشت، و باز مجبور می شدم که دوباره مصرف مواد را شروع کنم.
تا اینکه بالاخره با NGO خوب کنگره ی ۶۰ آشنا شدم. خداوند را شکر که وارد کنگره شده و توانستم آموزش بگیرم و از تاریکی ها خارج شده و به این حال خوش و رهای از بند مصرف مواد مخدر برسم. دستور جلسه هفتگی (وادی یازدهم) است،[چشمه های جوشان و رودهای خروشان همه به بحر و اقیانوس میرسند] وادی ها همگیبر گرفته از قوانین است . و قانون بسیار واجب است و همه باید از قوانین پیروی کنند. وادی های کنگره ی ۶۰ هم قوانین بسیار ارزشمند جهان است که تمام بزرگان و مکاتب همگی آن را قبول دارند. مثلا در وادی اول که میگوید: ( با تفکر ساختارها آغاز میگردد..) همه قبول دارند که در هر امری اول باید تفکر نمود و سپس عمل کرد و یا در وادی ها می گوید: مسئولیت کارهای خود را به گردن دیگران و حتی خداوند نیاندازید، مثال میزند که اگر ما تصادف کنیم، مسئولیت این اتفاق را باید خود ما به عهده بگیریم نه اینکه گوشهای بنشینیم و دعا کنیم تا خداوند مشکل ما را حل کند. تا به وادی دَهم میرسیم، میخوانیم که: صفت گذشته در انسان صادق نیست. من مسافر که میخواهم صفت های بد گذشته ی خود خارج شوم باید آدم دیگری بشوم، باید در این مسیر تزکیه و پالایش بکنم و آگاهی و اطلاعات خودم را بالا ببرم، خصوصا در سفر اول که به اصطلاح میخواهیم پوست بیاندازیم باید دانش خود را بالا ببرم که از آن ظلمت و تاریکی خارج شوم تا بطور کلی انسان دیگری بشوم. در وادی یادزدهم کتاب عشق، برداشت من این است که ما در سفر اول ۱۰ وادی را آموزش گرفته ایم و به رهایی از مصرف مواد مخدر رسیده ایم. درست است که هدف ما رسیدن به مقصد است اما باید دانست که مهمتر از بدست آوردن هر چیزی، حفظ و نگهداری ازآن مورد می باشد.
ما تمام تلاشمان را میکنیم که مثلا یک ماشین خریداری کنیم،یا با هزار زحمت و مشقت خانه ای خریداری کنیم اما در حفظ و نگهداری و مراقبت کردن از آن کوشا نیستیم. حالا درمان اعتیاد به مواد مخدر که کار بسیار دشواری است و هر مسافر برای به دست آوردن این رهایی زحمت های بسیار زیادی میکشد و ۱۰ ماه کامل هفته ای سه جلسه از کار وزندگی خود میزند و به جلسات میآید و ساعتها در منزل مشغول نوشتن سی دی ها و آموزش گرفتن است اما در بعضی ازموارد دیده میشود که فرد رها شده، بلافاصله پس ازگرفتن گل رهایی مسیر سبز کنگره را رها کرده و در سفر دوم خود آنچنان که باید فعال و کوشا نیست.
البته که مسافران زیادی پس از رهایی به سفر دوم خود هم ادامه داده و ازآنچه که بدست آورده اند مراقبت و نگهداری میکنند. باید بدانیم که فرد رها شده مثل یک نوزادی است که تا جان و پایی بگیرد نیاز به مراقبت های ویژه دارد. به نظر من پس از گرفتن رهایی من نباید به راحتی این مسیر را کنار بگذارم و باید ارتباطم را با کنگره حفظ کنم و حتما به اینجا وصل باشم تا بتوانم از آنچه که بدیت آورده ام حفظ و نگهداری کنم و این حال خوشی که بدست آورده ام تداوم داشته باشد از اینکه به صحبت های من گوش دادید سپاسگزارم.
تایپ و عکس: مسافر آرمان(لژیون هشتم)
بارگزاری: خدمتگزار سایت مسافر محمد(لژیون سوم)
- تعداد بازدید از این مطلب :
57